Evliliğe doğru

Selam hanımlar. Hesabımı yeni açtım, kendime dert(!) olan bi konuyu size danışmak istiyorum. Kısaca kendimden bahsedecek olursam; 25 yaşındayım güzel bi hayatım var, ve bir süredir biriyle görüşüyorum. Yavaştan evliliğe doğru gidiyoruz.. gerek burda gerek gerçek hayatta, erkeklerin yaptığı hatalara vs şahit oluyorum. Ve buyüzden erkeklere karşı bi güvensizlik var. Şöyle söyleyeyim; kendi ailemdeki erkekler dahil, görüştüğüm kişi olsun, diğer tüm erkeklere; herşeyi yapabilir sonuçta erkek, güvenme asla gibi düşüncelerim var. Ve ben hiçbir erkeğe güvenmiyorum. Acaba düşünüyorum evlenince, ya aldatırsa ..,.. buarada bu düşüncelerime sebep olacak kötü birşey yaşamadım. Kendisi dürüst, yanlış yaptığında çekinmeden direk söyleyen bi insandır (başka konularda). Ve ben tereddütteyim. Diyorum acaba görüşmeyi kessem, bu iş olmasa, başka biri gelse yerine ben yine aynı düşüncede olurum bi ihtimal. Yani sorun karşımdaki insanda değilde, kendimde diye görüyorum. Ayrılmak istemiyorum kendisini çok seviyorum, hiçbir yanlışınıda görmedim. Evlener her kızda varmı bu düşünceler? Yoksa bu anormal bi durummudur? Yani diyorum ben hayatta: sana tamamen güveniyorum diyemem ona. Hayat bu, heran herşey olabilir sonuçta?

Fikirlerinizi alabilirmiyim?
Bu düşünceleriniz konusunda bir uzmandan destek alın hiç doğal değil....

Evliliğe hazır değilsiniz herkes az çok anlaşamazsak aldatırsa diye düşünür ama ayrılmayı düşünecek kadar değil belki de bu adam doğru kişi değildir

Yani her Japon Karate bilir seklinde bir dusunce var ama asli astari yok..
Her erkek futbol sever seklinde bir inanis var..Ancak cevremde 3 kisi sayarim ki alakalari yok..
Yani Karsi cinsten birini sevdigin zaman tumden gelim ise yaramaz,ayrica saglikli da olmaz..
Erkekleri genel olarak bil ama ozel olarak yasa :) Bu sekilde mutlu olamazsin zaten..

Son düzenleme:
Her an araba çarpabilir fırtına kopabilir yıldırım düşebilir maganda kurşunu kalp krizi, sel, yangın, cinayet .. ölme ihtimalimiz var her an her saniye. Yaşamaya engel mi bu ?
Ölebilrim diye yaşamaktan vaz geçiyormusnuz?
Veya her an bunu mu düşünüyorsunuz?

Böyle düşünürseniz hiç evlenemezsiniz ki
Ben 8.5 senelik ilişkimde gözüme baka baka aldatılmışım ruhum bile duymamış 😂 ama şu an evliyim gayet güvendim evlendim her insan bir değil ayrıca bugün aldatmayan yarın aldatmayacak diyede bir şey yok bilemezsin belki sen nefsine yenik düşersin aldatırsın.Ne demişler insan beşer kuldur şaşar

Yeterince sevseydiniz ya da o ışığı karşıdan görseydiniz güvenirdiniz.

Selam hanımlar. Hesabımı yeni açtım, kendime dert(!) olan bi konuyu size danışmak istiyorum. Kısaca kendimden bahsedecek olursam; 25 yaşındayım güzel bi hayatım var, ve bir süredir biriyle görüşüyorum. Yavaştan evliliğe doğru gidiyoruz.. gerek burda gerek gerçek hayatta, erkeklerin yaptığı hatalara vs şahit oluyorum. Ve buyüzden erkeklere karşı bi güvensizlik var. Şöyle söyleyeyim; kendi ailemdeki erkekler dahil, görüştüğüm kişi olsun, diğer tüm erkeklere; herşeyi yapabilir sonuçta erkek, güvenme asla gibi düşüncelerim var. Ve ben hiçbir erkeğe güvenmiyorum. Acaba düşünüyorum evlenince, ya aldatırsa ..,.. buarada bu düşüncelerime sebep olacak kötü birşey yaşamadım. Kendisi dürüst, yanlış yaptığında çekinmeden direk söyleyen bi insandır (başka konularda). Ve ben tereddütteyim. Diyorum acaba görüşmeyi kessem, bu iş olmasa, başka biri gelse yerine ben yine aynı düşüncede olurum bi ihtimal. Yani sorun karşımdaki insanda değilde, kendimde diye görüyorum. Ayrılmak istemiyorum kendisini çok seviyorum, hiçbir yanlışınıda görmedim. Evlener her kızda varmı bu düşünceler? Yoksa bu anormal bi durummudur? Yani diyorum ben hayatta: sana tamamen güveniyorum diyemem ona. Hayat bu, heran herşey olabilir sonuçta?

Ne çok erkek yazıyor iyide aynı şey kadınlar için de söz konusu aldatan vs birçok kadın da var her insan aynı değil yaşamadan bilemezsin hiçbir şeyin garantisi yok

Hayatınızı kötüye endekslemeyin bence. Benim 4 senedir bir ilişkim var ve en ufak bir aldatma, şiddet, küfür gibi şeyler yaşamadım🧿
Ki bende zamanında hep sizin gibi düşünürdüm. Evet çok kötü şeyler duyuyoruz görüyoruz ama herkes çok kötü ve herkes çok mutsuz olacak diye birşey yok. Ama şunu söyleyebilirim. Bu kadar yoğun önyargılar içerisindeyken o imzayı atmayın bence. Biraz zaman verin. Hem onu daha iyi tanımak için, hem de önyargılarınızda arınmak için…

Nasip der geçer yoluma bakarım kendi adıma

Back
X