Evliliğe hazır hissetmemek

Evlendikten sonra yasin kac olursa olsun eşinin ve ailesinin gözünde her türlü sorumluluk beklenen evli bir insan oluyosun.hazir degilsen evlenme.

Evet erken, fakat olmuş ve devam eden bir ilişki sonuçta evlilik başka bir sorumluluk bence.
neden ki ben sizi pek samimi bulmadim maalesef icinize sinmiyor bir seyler var degil mi? bir sure sonra genclik hatasi mi diye sorular olusur kafanizda. o yaslari bu arkadasla atlattiniz bir nevi kullandiniz karsinizdakini ve simdi yeni ihtiyaclar hasil oldu

Sen 21 miydin küçükmüşsün :)
Bizimkiler 24 olmadan evlendirmiyorlar de:)

Bizde eşimle 10 sene çıktık. Lise 1 deydim tanıştığımızda.. üniversiteyi bitirdim işe girdim düzenimi oturttum evlendik. Bu işler aceleye gelmez zaten berabersiniz uzun zamandır.
Önce bir işini eline al düzenini oturt bir kaç sene daha geçsin sonra düşünürsün bence. Bende çok geç evlenmedim 24 yasında evlendim ama hazırdım evliliğe. Evin eşin sorumluluğu bambaşka baba evine benzemez

Kullanmak ve yeni ihtiyaçlar derken?

Ben de lise1deydim:)
Acele etmek istemiyorum, evlilik gibi bir sorumluluğun altına şimdiden girmeye ne gerek var ki zaten evleneceğiz. Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Aslında evliliğe hazır olmak diye bir şey yok. Yani gözde büyütmemek gerek alt tarafı sevdiğinle aynı evde yaşıyorsun.
Ama tabi ki 21 yasında evlenme, gez toz.
Alt tarafi ayni evde yaşamak değil iste kadın mutfaktaki aşçı cocuk odasındaki anne salondaki misafirlerini ağırlayan ev sahibi yatak odasındaki es ekleme yaparsak esinin ailesine bi gelin vs.vs.her odada bir statüsü var iste büyük sorumluluk..

21 evlilik için bence çok Küçüksün. Haklısın dediklerinde.
Ama sevgilin kendini hazir hissediyorsa onu oyalamış gibi olma.

21 evlilik için bence çok Küçüksün. Haklısın dediklerinde.
Ama sevgilin kendini hazir hissediyorsa onu oyalamış gibi olma.
Oyalamak değil seviyorum onu ayrılmak hiç istemiyorum. Düzenli bir işi,maaşı var uzun süredir,ev alıp düğün yapabilecek durumda hazır hissediyor kendini. Umarım anlayışlı olur..

Resmiyet istemesi normal 6,yıllık birlikteliğiniz varmiş.ona da hak veriyorum.siz de haklisinz.
En azından aranizda söz nişan yapip 1-2,yıl bekleyebilirsinz

21 yaşındasın güzelim ya
Oku, işe gir , paranı kazan, o parayı ye...
Ben anlam veremiyorum bu yaşta evliliklere. Keske o yaşlarıma geri donebilsem inan erkek arkadas bile edinmezdim.. Gelecegime bakardım, aileme bakardım, yer içer birikim yapardım..
Sen daha yanlış anlama ama cocuksun sakın ama sakın evliligi aklindan bile gecirme

Teşekkür ederim, erkek arkadaşımı seviyorum umarım kararımı anlayışla karşılar. :)

simdi soru ne? evleneyim mi evlenmeyeyim mi degil heralde. degil mi?

Evlilik için 21 yaş çok erken.Okul, iş, askerlik v.b problemler halledildikten sonra evlenilmesi taraftarıyım.

Ondan 4- 5 sene beklemesini iste.İçinde bir şey kalmasın.Evlendikten sonra insanın içinde uhde kalıyor .

Yaşla beraber fikirlerde değişiyor.30 yaş erkekler için geç değil .

Bütün mesele çok küçükken biraraya gelmiş olmanız.Zaten 6 senedir beraberiz bir beş sene daha mı bekleyeceğiz diyebilir.Yüzük taksanız onda da aileler allem eder kallem eder bir -iki sene içinde evlendirirler.

25 ten önce evlenme bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…