- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Önce sen onun ailesiyle tanış bakalım sevecek misin aklına uyacak mı ? Seversen sende onu ailenle tanıştır. Ama tek başına tanıştır yani ben öyle yaptım. Zaten gerilimli bir ortam birde ailesi olursa daha da gerilimli ve zor olur ve gerek yok. Dışarıda bir cafede de tanışabilirler yada eve de çağırabilirsin. Eğer senin ailende onu severse, aileleri tanıştırırsınız. Daha ailenin onu sevip sevmeyeceği belli değil o yüzden ailesinide tanışmaya getirtmen saçma ve gereksiz olur. Ben bu şekilde yaptım şükür sorunsuz ve güzel geçti herşey.merhaba arkadaşlar. ailemin erkek arkadaşımla ilgili araştırmaları sona erdi sayılır. sorduğumuz kişilerden pozitif yönde cevaplar aldık hep cok şükür. şimdi sıra tanıştırmada. tanışma nasıl olmalı? erkek arkadaşımı ailemle tek olarak mı tanıştırmalıyım yoksa ailesiyle mi? babam sanırım aileyle birlikte tanışma taraftarı haklı olarak. cunku yuzgöz olurum diye düşünüyor olabilir. bir de ilk olarak ben mi onun ailesiyle tanışmalıyım yoksa o mu benim ailemle? bu konuda siz ne dersiniz. bu arada nişan tarihi falan daha belli değil benim istediğim tarih olur muhtemelen
Ailecek gelsinler size herkes tanışmış olur
Önce sen onun ailesiyle tanış bakalım sevecek misin aklına uyacak mı ? Seversen sende onu ailenle tanıştır. Ama tek başına tanıştır yani ben öyle yaptım. Zaten gerilimli bir ortam birde ailesi olursa daha da gerilimli ve zor olur ve gerek yok. Dışarıda bir cafede de tanışabilirler yada eve de çağırabilirsin. Eğer senin ailende onu severse, aileleri tanıştırırsınız. Daha ailenin onu sevip sevmeyeceği belli değil o yüzden ailesinide tanışmaya getirtmen saçma ve gereksiz olur. Ben bu şekilde yaptım şükür sorunsuz ve güzel geçti herşey.
merhaba arkadaşlar. ailemin erkek arkadaşımla ilgili araştırmaları sona erdi sayılır. sorduğumuz kişilerden pozitif yönde cevaplar aldık hep cok şükür. şimdi sıra tanıştırmada. tanışma nasıl olmalı? erkek arkadaşımı ailemle tek olarak mı tanıştırmalıyım yoksa ailesiyle mi? babam sanırım aileyle birlikte tanışma taraftarı haklı olarak. cunku yuzgöz olurum diye düşünüyor olabilir. bir de ilk olarak ben mi onun ailesiyle tanışmalıyım yoksa o mu benim ailemle? bu konuda siz ne dersiniz. bu arada nişan tarihi falan daha belli değil benim istediğim tarih olur muhtemelen
Karışacak birşey yok yahu. Önce sen onun ailesiyle, sonra o senin ailenle, sonra aileler birbirleriylehımm kafam karıştı yaa. ama sevmesem ne olacak ki adamı sevmişim bi kere
hayırlı olsun da bu araştırma meselesini anlamadım bir kaç kişiye sormakla araştırmışmı olunuyor?
bu karısını öldüren adamlarla ilgili mesela soranlara kesin karısını öldürür bu denmiyordu değilmi?
arkadaşım bi agzını hayrı ac yaa . Allah korusun ne öldürmesi. ee napalım tanımak için yıllarca cıkacak mıyım arkadaşım. aynı evin içine girmeden kimseyi tanıyamazsın
aslında tanırsın yani birini tanımak için yıllarca çıkmaya aynı eve girmeye gerek yok ki. halinden tavrından kadınlarla ilgili görüşlerinden sana olan saygısından vs.. anlarsın mutlaka. yemeğe gittiğin yerlerde garsona olan tavrı bile ele verir birini.
arkadaşım bi agzını hayrı ac yaa . Allah korusun ne öldürmesi. ee napalım tanımak için yıllarca cıkacak mıyım arkadaşım. aynı evin içine girmeden kimseyi tanıyamazsın
eeeeee yaniiii . biz görüşüyoruz zaten sorun nee
"2 aydır" tanıdığım bir kişiyle aynı evin içine girmek için adım atmam ben. Düşünceler farklı tabi bu konuda. Ben de milletin pozitif yorumuna inanmam. Ne soruşturması yaptılar da olumsuz bir şey olmadığına karar verdiler, mesela.
sorun şu tam tanımadığın belli adamı risk alıyorsun anlaşılan.
ya bi kere de bişeyi eleştirmeyin yaa soruma cvp verin Allah allah ben zaten hemen nişan da yapmıyorum düğün de . tatmın oldun mu arkadaşım. şimdi soruma cvp alabilir miyim
dayak yiyince gelir burada dertlenirsin ama gerçekten sadece 2 aydır bildiğin biriyle nişanlanmaya kalkıyorsan sorunun var demektir bence.
senin psikolojin bozuk galiba ALLAH şifa versin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?