ben eşimle tanıştığımda 20 yaşındaydım tanıştıktan 2 ay sonra sözlendik.çok seviyordum ve şu anda 7 yıllık evliyiz.hiç pişman olmadım
ne guzel canım yaaa allah nazarlardan saklasıninsallah omrunuzun sonuna kadar boyle mutlu olursunuz.bende nısanlıyım 9 ay oldu ama aıleler onumuse bırusuru engel koyuyorlar fazla ıdealıstler evımız olcakmıs arabamıs olcakmıs vs vs vs klava: klava: klava:
zaten evlilikleri çekilmez çiftleri mutsuz eden hep dış etkenler oluyor maalesef.önemli olan kimseyi umursamadan hayatın tadını çıkartabilmek galiba.size de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.allah tamamına erdirsin:teytey:
vvalla canım biz 1 sene çıktık ama bu 1 sene içinde 5 kere ayrılıp barıştık en son ayrıldığımızda niaşnlım bana inat olsun diye bi kısla çıktı onu sevmediğini bana inat olsun diye çıktığını biliyodum inat yapmasının sebebide hep ben ayrıldım hemde durup dururken nese sonra bu o kısla çıkmaya başlayınca ben deliye döndüm o kadar kıskandım ki anlatamam hemen msj attım tbr ederim inşallah mutlu olursun diye oda tabi cvp attı sağol ama pek sanmıyorum falan diye sonra bis msjlaşmaya başladık tabi bis msjlaşıken o kıs da bunu arıyomuş buda kısın yüzüne kapıyomuş teli en sonunda arama beni demiş sonra bana dediki benim için ne yaparsın bende dedim valla 2 gün önceye kadar sorsan tereddütlü cvp verirdim ama senin için herşeyi yaparım dedim oda tamam akşam iş çıkışı buluşalım dedi bu beni bi yere çağardı tamam dedim gittim dediki annem arkanda bende nerde falan dedim teyzemde oraya gitcez dedi ben dedim ben gelmem oda dedi hani benim için herşeyi yapıyodun noldu mecbur gitmek zorunda kaldım içeri girdim heycandan ölüyom aslında tanıyorum annesini falan yan komşumuzlar çünkü neyse oturduk dediki bundan sonra aycan sizin geliniz anaaaam ben orda şok bayılıcaktım hiç bişeyden haberim yok nese çok uzun oldu sorunuz bu değildi ama içimden anlatmak geldi sonra nişanlandık dğün ekimde tam 1 senede nişanlı kalmış olcaz sonrada ömür boyu evli inşallah
eşimle 2yıl beraber flört ettik cok mutlu gectı ama dunya ya bır daha gelsem
1.gun isterleer 2.gün nişan 3.dugun yaparımm nısanlılık dönemim berbattı eger eşim bana karsı olumlu olmasaydı herhalde bıtmısıtı ama iyi ki öle yapmamısım sımdı 4 yıllık beraberligimiz var bunu 2 seneısı evlıyız eşimi cok sevıyorum iyiki onunla evlıyım o benım herseyimmm onu cok sevıyorummm
biz ben 17,o 25 yaşındayken tanıştık.2.görüşmemizde bana evlenme teklif etmişti.5 yıl beraberdik.son 3 ay nişanlıydık.şimdi 10 günlük evliyiz. o benim ilk aşkım ilk sevdiğim erkek.nişanlılık dönemi çok kısa olmalı bence.bizde bu yüzden kısa tuttuk nişanlılık dönemini.
biz ben 17,o 25 yaşındayken tanıştık.2.görüşmemizde bana evlenme teklif etmişti.5 yıl beraberdik.son 3 ay nişanlıydık.şimdi 10 günlük evliyiz. o benim ilk aşkım ilk sevdiğim erkek.nişanlılık dönemi çok kısa olmalı bence.bizde bu yüzden kısa tuttuk nişanlılık dönemini.
slm canım.Karar verme süresi karsındaki insana göre değişir,bana çıkmaya başladıktan 6 ay sonra evlenme teklifi geldi.2003 kasım.Ama ben onu 10 aydır tanıyordum.2004 mayısta nişanlandık ve 2004 ekimde evlendik.Ama biz sabredememiştik.Dediğim gibi doğru insan olması önemli,güven verirse sana ve herşey şeffaf olursa kararın hızlı gelişir.benim eşimi tanıdıktan sonra evlenene kadar geçirdiğimiz süre 2 yıl bile değil yani.
Çok uzun süre nişanlı kalmak yıpratır, yani bana göre 2 yıldan fazla sürenler.
ilişkimiz monotonlaşmadı,ikimiz aramızda tatsızlıkta çok yaşamadık ama 3 aylık nişanlılık döneminde çok zor günler geçirdiğimiz oldu.hatta nikaha 20 gün kala herşey bitme noktasına bile geldi ama aşkımızın önünde kimse duramadı.ve şimdi evliyiz çok ta mutluyuz.:asigim:birbirimizin kıymetini çok iyi biliyoruz.allah kimseye o günleri yaşatmasın.herkes çok mutlu olsun tüm sevenler kavuşsun.a.s.
ben 7 yıldır aşkımla beraberim tabi bu süreye ayrılıklar, kırgınlar ve en önemlisi o korkunç askerlik dönemi girdi. benim ilk aşkım ve son aşkım olcak inşallah şu an sözlüyüz 12 gün sonra nişanımız var nişanlılık döneni pek uzatmaya gelmez sizlere katılıyorum ama bizimki zorunlu nedenlerden seneye kalacak. allah hayırlısı neyse onu nasip etsin buzamana kadar bekledik bi sene daha bekleriz nolek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?