Evliliğe soğuk bakıyor...

Öncelikle senden bir şey rica ediyorum, profil resmini değiştir. Bir tanıdık, eş,dost görür daha büyük dertler açılmasın başına. Birlikte yaşamak senin seçimin olsa, cinselliği kendi isteğinle yaşasan tamamen arkanda durabilirdik ama ben çok aşığım diyerek erkek arkadaşının isteklerine boyun eğmiş gibi görünüyorsun. Evlenmek için evet küçüksün, acele etme. Ve lütfen erkek arkadaşınla ciddi olarak konuş, eğer ciddiyetsiz tavrı sürüyorsa yolları ayır. Mesele evlenmek değil, eğer bir hayatı paylaşıyorsanız imza olsun olmasın onun senin sorumluluğunu alması gerekir.

Dip not: Maalesef evlilik dışı ilişkiye toplum sıcak bakmıyor, ileride daha büyük sorunlar yaşamamak adına ailenden en az 1 kişiye durumunu acıkça anlatmanı tavsiye ederim.

Ben erkeğin yerinde olsam ben de evlenmem nasıl olsa kız bnmle aynı evde evlilik hayatı yaşıyorum niye boşu boşuna ekstra sorumluluk alayım ki diyodur

Istisnalar illaki olacaktir.Burada bizde ayni evde yasadik evlendik diyenlerle sizin iliskiniz veya sevgilinin dusunce yapisi ayni mi bakalim ???
Hadi bende yaşanmıs ornek vereyim 10 yıldır sevgili olup ayni evde yasayan 2 arkadaşım ayrildilar sonunda yaşlarıda kucuk degildi üstelik bir dusun bakalim birbirini cok seven ve zaten ayni evi paylasabilen 2 yildirds iliskisi olan bir insan neden evlenmekten kaçsın ?????? Bunun mantikli bir cevabi yok bence

Ya bayanlar sizin çevrenizde ne tuhaf adamlar varmış. Evlilik=sexs midir? Olay bu kadar sığ mı? Ben sevgiliyken yaşadım birlikte, sonrasında beni evliliğe ikna eden o oldu. Ben çok zor kabul ettim bu fikri. Birgün bile ne olsa istediğimi alıyorum evliliğe ne gerek var gibi bir düşünceye kapıldığına inanmıyorum adamın. O zaman sizin dediğiniz adamlar evlendikten sonra istediğini aldığı için bozuluyordur demeli ve olayı genellemeli miyim!

24 yaşındaki bir erkek evlilik için çok da olgun değil bence. Kendini hazır hissetmekle alakalı bu konular, ilişkinizi hafife almakla değil. Zamana bırakın ve bahsetmeyin bir daha.

Ben de sıcak bakmıyorum bu toplumdayken. Ne ahlaken ne dinen... Sadece kadının korunması gerekliliği adına, hele bir de çocuk olacaksa..

Yok kadın zengin, ayakları üstündeyse vs ne halt yiyorsa yesin o zaman. En fazla canım yandı, çok sevmiştim diye ağlar:) çocuğunun bakımını üstlenebilir.

Yanlış vir şey yptıklarını biliyorlar ki saklıyorlar.

Zaten çalışıyorum, ayrı bir birey olarak sizden ayrı yaşamak istiyorum dedim. Ziyarete gelmesinler diye de hep ben gidiyorum.

rabbim kınamıyorum tabi kızlarım var ama ailen beraber yaşamana nasıl izin veriyor merak ediyorum..belkide haberleri yoktur hee???ya senden her istediğini aldıktan sonra niye nikah kıyıpta sorunlarla uğraşsınki...ne gerek var..akıllı ol biraz

ahh

ahh be canım benden kücüksün ama kac tane adam gibi adam kaldı sevdigini dokunmayan sen yasıyosun peki ailen nerde neden bisey demediler mi onla kalmana
Milletin ailesine laf atmayın şu konularda ya lütfen. Herkes ozelini,dertlerini yazıyo buraya. Sizin konularinizida biliyoruz. İnsanların ailelerine laf etmek kadar kötü bisey yok. Gerci siz kendi esinizin ailesine saygı duymuyosunuz ki başkasınınkine duyun.

beraber yaşamayı kabul etmişsin zaten sadece imza atmak kalmış geriye adamda bir imza için o kadar zahmet etmek istemiyor demek

Ailelerimiz bilmiyor.

Zaten çalışıyorum, ayrı bir birey olarak sizden ayrı yaşamak istiyorum dedim. Ziyarete gelmesinler diye de hep ben gidiyorum.
Ailen nasıl izin veriyo diyenlere kızıyorum kimse bi insanın ailesine laf edemez çünkü bana göre. Herkesin anası babası degerlidir. Ama sizin bu yaptığınızda çok yanlış. Ailenizi kandiriyosunuz resmen. Ilerde sevgilinle bi sorun yaşadığında arkanda ailenden kimse olmicak. Çünkü sen onlara dürüst davranmiyosun. Ayrıca madem yaptığın şeyi gizleme gereği duyuyosun demekki yanlis olduğunu düşünüyosun o zaman neden yapiyosun? Bunu da hiç anlamam. Yaptığınızın;yaşadığınızin arkasında durun. Ben sizin yerinizde olsam o evden ayrilirdim. Hem ailemden biseyler gizleyip,hemde erkegin eline o kozu vermezdim. Belkide ozlemesi gerekiyodur biraz ?

adam için hayalindeki hayat kızla aynı evde istediğini yasıo maddiyat büyük ihitimal ortaktır eee nie evlensin demekki içten içe evlenecek kız gözüyle bakmıo yası 30a gelince mantıgına göre birini bulur evlenir senden hevesini almış ulaşılmaz deilsin ki evlenmek gibi derdi olsun

Katılıyorum size sonuna kadar. O fikre göre evlenen erkeklerde sırf cinsellik yasamak için evleniyolar. E sonucta bu bi imza degil mi ? O zaman adam cinselligi tadıp tamam ben boşanmak istiyorumda diyebilir. (Bazı bayanların yazdıklarına göre ) Yani anlamıyorum bunu. Karşı olan vardır o onun fikridir tamam kabul. Ama bi imza ne kadar önemli olabilir bi insanın karakterini degistirmeye ? Adamın fikri neyse onu her şekilde yapar.

2 yıl beraberiz. Onunla cinsellik yaşamasaydın bu sefer aldatmaya kadar gidebilirdi. Malum, erkeklerden bahsediyoruz.

Bu yazdığınızdan ve diğer yazdıklarınızdan anlaşılıyoır ki aslında bu yaşam tarzını siz istemiyorsunuz ama adam elden gitmesin diye göz yummuşsunuz hala da göz yumuyorsunuz
adam tatlı dille ikna etmiş sizde onu kaybetmemek bu yola başvurmuşşsunuz
Ailelerden bile saklıyorsunuz yani ötesi var mı
Eğer ilişki biterse Siz birlikte yşamanın getirdiği sorumluluğu sonuçları kaldıramayacak gibisiniz
Bu böyle olmaz
İkinizin beklentileri yaşam tarzı çok farklı
Daha gelecek ilgili planlarınızı bile paylaşamıyorsunuz ki
Bence ilişkinizi gözden geçirin

Son düzenleme:
Sadece cinsellikten ibaretse ilişkiniz evlenmek istemez elbette , sen duygularından eminsin de o emin mi acaba ..
İstersen uzun zaman birlikte yaşa söz değil direk evlilik olmalı durağınız erkek bazen hayallerinde laf arasında 'evlenince bıdı bıdı bıdı 'diye hayal kurar.. Eğer zaten yoksa hiç böyle bir laf arasında söz olmadıysa bilemiyorum bence evlenmez.

Birlikte yaşamak demek evlenmemek demek mi herkes evlenmek ister ? İlişki anlayışına göre değişir aşıksa ve bir ömür birliktelik istiyorsa evlenir elbette ..

Bi tanidigimizin oglu bi kizla ayni evde yasiyodu universitede. Kiz hamile kaldi. Adam burda "az daha dede oluyodum" diye dalga geciyodu kiz orda kim bilir neler cekerken. Sonra bebegi aldirdilar. Cocuk kizdan ayrildi. Simdi baskasiyla evli ve cocugu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…