- 9 Haziran 2011
- 762
- 543
- 123
Öncelikle senden bir şey rica ediyorum, profil resmini değiştir. Bir tanıdık, eş,dost görür daha büyük dertler açılmasın başına. Birlikte yaşamak senin seçimin olsa, cinselliği kendi isteğinle yaşasan tamamen arkanda durabilirdik ama ben çok aşığım diyerek erkek arkadaşının isteklerine boyun eğmiş gibi görünüyorsun. Evlenmek için evet küçüksün, acele etme. Ve lütfen erkek arkadaşınla ciddi olarak konuş, eğer ciddiyetsiz tavrı sürüyorsa yolları ayır. Mesele evlenmek değil, eğer bir hayatı paylaşıyorsanız imza olsun olmasın onun senin sorumluluğunu alması gerekir.
Dip not: Maalesef evlilik dışı ilişkiye toplum sıcak bakmıyor, ileride daha büyük sorunlar yaşamamak adına ailenden en az 1 kişiye durumunu acıkça anlatmanı tavsiye ederim.
Ben hazır hissetmediğini düşündüm.
Aynı evde yaşamaya karşı değilim özgür iki genç insansınız.
Yalnız şunu merak ettim ben sevgilimle bir iki akşam kalıyorum onda da korka korka siz uzun zamandır birlikte yaşıyorsunuz.
Bu durumu nasıl saklıyorsunuz =)
Milletin ailesine laf atmayın şu konularda ya lütfen. Herkes ozelini,dertlerini yazıyo buraya. Sizin konularinizida biliyoruz. İnsanların ailelerine laf etmek kadar kötü bisey yok. Gerci siz kendi esinizin ailesine saygı duymuyosunuz ki başkasınınkine duyun.ahh
ahh be canım benden kücüksün ama kac tane adam gibi adam kaldı sevdigini dokunmayan sen yasıyosun peki ailen nerde neden bisey demediler mi onla kalmana
e cnm sen herşeyi halletmişsin zaten adam rahat rahat yaşıyor ne gerek var nikah falan uğraştırcaksınZaten çalışıyorum, ayrı bir birey olarak sizden ayrı yaşamak istiyorum dedim. Ziyarete gelmesinler diye de hep ben gidiyorum.
e ona kalırsa senin şuan yaşadığında türk topumunda abest ona ne diyeceksinAilem bile bilmiyor birlikteliğimizi, bekarken anne olmak abes bir durum değil mi?
rabbim kınamıyorum tabi kızlarım var ama ailen beraber yaşamana nasıl izin veriyor merak ediyorum..belkide haberleri yoktur hee???ya senden her istediğini aldıktan sonra niye nikah kıyıpta sorunlarla uğraşsınki...ne gerek var..akıllı ol biraz
Ailen nasıl izin veriyo diyenlere kızıyorum kimse bi insanın ailesine laf edemez çünkü bana göre. Herkesin anası babası degerlidir. Ama sizin bu yaptığınızda çok yanlış. Ailenizi kandiriyosunuz resmen. Ilerde sevgilinle bi sorun yaşadığında arkanda ailenden kimse olmicak. Çünkü sen onlara dürüst davranmiyosun. Ayrıca madem yaptığın şeyi gizleme gereği duyuyosun demekki yanlis olduğunu düşünüyosun o zaman neden yapiyosun? Bunu da hiç anlamam. Yaptığınızın;yaşadığınızin arkasında durun. Ben sizin yerinizde olsam o evden ayrilirdim. Hem ailemden biseyler gizleyip,hemde erkegin eline o kozu vermezdim. Belkide ozlemesi gerekiyodur biraz ?Zaten çalışıyorum, ayrı bir birey olarak sizden ayrı yaşamak istiyorum dedim. Ziyarete gelmesinler diye de hep ben gidiyorum.
Katılıyorum size sonuna kadar. O fikre göre evlenen erkeklerde sırf cinsellik yasamak için evleniyolar. E sonucta bu bi imza degil mi ? O zaman adam cinselligi tadıp tamam ben boşanmak istiyorumda diyebilir. (Bazı bayanların yazdıklarına göre ) Yani anlamıyorum bunu. Karşı olan vardır o onun fikridir tamam kabul. Ama bi imza ne kadar önemli olabilir bi insanın karakterini degistirmeye ? Adamın fikri neyse onu her şekilde yapar.Ya bayanlar sizin çevrenizde ne tuhaf adamlar varmış. Evlilik=sexs midir? Olay bu kadar sığ mı? Ben sevgiliyken yaşadım birlikte, sonrasında beni evliliğe ikna eden o oldu. Ben çok zor kabul ettim bu fikri. Birgün bile ne olsa istediğimi alıyorum evliliğe ne gerek var gibi bir düşünceye kapıldığına inanmıyorum adamın. O zaman sizin dediğiniz adamlar evlendikten sonra istediğini aldığı için bozuluyordur demeli ve olayı genellemeli miyim!
Milletin ailesine laf atmayın şu konularda ya. Açık açık soylemesimizde anlaşılıyo ne demek istediğiniz. Ayrıca aileleri bilmiyomus. Ben başta sizin gibi düşünen insanlara kizmistim ama ailesinin iliskisinden haberi bile yokmuş. Yani şuan sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum. Ama aynı evde kalması değil böyle dusunmeme sebep olan. Seven erkek ailesiyle tanışmak ister. Ondan haberleri olmasını ister. Demekki gerçekten ilerde bi sorun olursa çabuk kaçmak derdi.
2 yıl beraberiz. Onunla cinsellik yaşamasaydın bu sefer aldatmaya kadar gidebilirdi. Malum, erkeklerden bahsediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?