Evliliğe soğuk bakıyor...

Neredeyse herkes benimle vakit geçirdiğini düşünmüş ama değil, biz birbirimizi seviyoruz.

Seviyor ama sorumluluk almak istemiyor, seviyor ama sıkıntıya gelemiyor....sen bilirsin ama senin başın çok ağrıyacak gibi bu olgun ve sorumlu erkekle!!!

Kendini evliliğe hazır hissetmeyen adam evlenmesin zaten. Sonra burda bir sürü konu açıp duruyoruz. Erkek arkadaşına hak verdim ilk defa bi erkeği haklı buldum ha

oooo sen 6 aydır adamla aynı evde kal karı koca gibi yasa neden evlensin ki yazık sana valla kendini bosa kullandırıyosun bence ayrıl gitsin adam senle yasar yasar sonra buraya yazarsın gitmis bi kız bulmus simdi nisanlanıyor diye sen kendini kolay lokma yapmıssın bence

Sevdiğim adamla aynı evde yaşamanın nesi kötü?

Moralim bozuktu, şimdi daha da bozuldu ya.
Gerçekler sivri biberden daha acı
Evlenecek göz yok bu adamda bacım,evlenmek isteyen adam kendisi dillendirir sürekli. Evliliğin amacı aynı evde yasamak,birlikte uyuyup uyanmaktır. Anca hamile kalacaksın ki mecbur kalsın evlensin ya da istemiyorum aldır deyip sonsuza dek çıksın hayatindan... bu tür ilişkilerin bir dahaki evreleri böyle oluyor genelde

ahh

ahh be canım benden kücüksün ama kac tane adam gibi adam kaldı sevdigini dokunmayan sen yasıyosun peki ailen nerde neden bisey demediler mi onla kalmana

Ah limoncu ah :)

ahh

ahh be canım benden kücüksün ama kac tane adam gibi adam kaldı sevdigini dokunmayan sen yasıyosun peki ailen nerde neden bisey demediler mi onla kalmana

Ailem bilmiyor, saklıyorum. Ne taklalar attım fark etmemeleri için...

Umarım dediğiniz gibi olmaz...

bide neden evlenmiyo evililik fikri gecmiyo diyosun ya

genel olarak erkekler neden evlenir düzenli bi ev hayatı iyi bi es yatak cinsellik vs vs ee sende suan hepsi var neden nikah yapıp onca masraf etsin ki sorumluluk yok bisey yok yarın kafas bozulur ceker gider evlilik öylemi görünmez bi bag olucak aranızda bence cok yanlıs yapıyosun o adamla birlilte yasayıp karı koca hayatı yasaman kendi tercihin bak gene beni ilgilendirmez ama kendini kullandırma bunu bi abla olarak farzet kız kardesime biir böyle yapsa o adamı agzını yüzünü kırarım ailesinide ararım cok iyi evlat yetistirmissiniz hadi benim kardesim kücük sizin oglunuz neden akıllı degil birlilte yasayıp kız kardesimin namusunu kirleetti der kardesimi himayeme alırdım

Sevdiğim adamla aynı evde yaşamanın nesi kötü?

Hiçbir yeri.
Ama sevdiğin adam gerçekten adamsa, sorumlu bir insansa.
Türk toplumunda birlikte yaşama olmuyor çünkü erkekler cinsellik için evleniyor. Batı Avrupa toplumlarında böyle bir şey yok mesela.

Şimdi senin adam abazanın tekiyse vay haline. Ama o da seni seviyorsa sıkıntı yok tabi.

Ailem bilmiyor, saklıyorum. Ne taklalar attım fark etmemeleri için...
yapmaaaaa o adam icin degermi ben cnm sen simdi tabi gözün kör asıksın ki ailenden bile saklayı böyle biseyi göze almıssın ama cok yanlıstasın yarın hamile kalsan adam da cekip gitse banane aldır dese naparsın istersen dene bakalım evlilik lafı etmeyen adam ben hamileyim de 1 ay sonra kacmazsa neyim bende

Hiiicte bilem öyle düşünmüyorum yasayabilir hatta evlenmesin erkekler evlenince anatomilerine varana kadar degisiyi anacım. Napcak evlenip allah aşkına yaa çocuk da yapmayiversinler allah allah

Belki şu an evlenmek için hazır değildir, gelecek için planları vardır. Olamaz mı?

arkadaşlarımla yaşıyordum
sonra erkek arkadasım oldu ve o kalıyordu ara sıra..
daha sonra arkadaşlar çıktı hayatımdan
erkek arkadasım kaldı. o şekilde uzun süre gittik.. en sonunda da evlendık. iyi ki evlenmeden önce aynı evı paylaşmışım, çünkü evlendıkten sonra bebege odaklandık ve bırbırımızın kanını biliyorduk.
bütün sorunları evlenmeden önce yasadık. rahat kafayla evlendık :=)
ne o ne de ben evlenmek ıcın hazır olmadık hiç.. yapı meselesı yani

ama burda en önemlı şey; o kişi gercekten ruh eşin mi? işte o cok önemlı.
sevgı varsa, nasibindeyse o kişi bir şekilde olur.
biz ne zorluklardan gectık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…