Neredeyse herkes benimle vakit geçirdiğini düşünmüş ama değil, biz birbirimizi seviyoruz.
oooo sen 6 aydır adamla aynı evde kal karı koca gibi yasa neden evlensin ki yazık sana valla kendini bosa kullandırıyosun bence ayrıl gitsin adam senle yasar yasar sonra buraya yazarsın gitmis bi kız bulmus simdi nisanlanıyor diye sen kendini kolay lokma yapmıssın bence2 yıldan daha fazla bir süredir beraberiz, 5-6 aydır da aynı evde yaşıyoruz ama ne zaman söz yapmayı bile ima etsem konuyu değiştiriyor, yani ilişkide ciddiyete önem vermiyor sanırım. Birbirimizi çok seviyoruz, ben de bu yaşta evlenmek istemiyorum ama o sanki hiçbir zaman evliliğe hazır olmayacakmış gibi bir izlenim veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz ve onu evliliğe bakış açısını nasıl değiştirebilirim?
oooo sen 6 aydır adamla aynı evde kal karı koca gibi yasa neden evlensin ki yazık sana valla kendini bosa kullandırıyosun bence ayrıl gitsin adam senle yasar yasar sonra buraya yazarsın gitmis bi kız bulmus simdi nisanlanıyor diye sen kendini kolay lokma yapmıssın bence
ahh be canım benden kücüksün ama kac tane adam gibi adam kaldı sevdigini dokunmayan sen yasıyosun peki ailen nerde neden bisey demediler mi onla kalmanaSevdiğim adamla aynı evde yaşamanın nesi kötü?
Gerçekler sivri biberden daha acıMoralim bozuktu, şimdi daha da bozuldu ya.
ahh
ahh be canım benden kücüksün ama kac tane adam gibi adam kaldı sevdigini dokunmayan sen yasıyosun peki ailen nerde neden bisey demediler mi onla kalmana
ahh
ahh be canım benden kücüksün ama kac tane adam gibi adam kaldı sevdigini dokunmayan sen yasıyosun peki ailen nerde neden bisey demediler mi onla kalmana
Moralim bozuktu, şimdi daha da bozuldu ya.
Gerçekler sivri biberden daha acı
Evlenecek göz yok bu adamda bacım,evlenmek isteyen adam kendisi dillendirir sürekli. Evliliğin amacı aynı evde yasamak,birlikte uyuyup uyanmaktır. Anca hamile kalacaksın ki mecbur kalsın evlensin ya da istemiyorum aldır deyip sonsuza dek çıksın hayatindan... bu tür ilişkilerin bir dahaki evreleri böyle oluyor genelde
Sevdiğim adamla aynı evde yaşamanın nesi kötü?
yapmaaaaa o adam icin degermi ben cnm sen simdi tabi gözün kör asıksın ki ailenden bile saklayı böyle biseyi göze almıssın ama cok yanlıstasın yarın hamile kalsan adam da cekip gitse banane aldır dese naparsın istersen dene bakalım evlilik lafı etmeyen adam ben hamileyim de 1 ay sonra kacmazsa neyim bendeAilem bilmiyor, saklıyorum. Ne taklalar attım fark etmemeleri için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?