işte kadınlarımız bundna kaybediyor hep belki ya yapar ya o öyle biri degil dediklerimizden oluyor cnmBelki şu an evlenmek için hazır değildir, gelecek için planları vardır. Olamaz mı?
Belki şu an evlenmek için hazır değildir, gelecek için planları vardır. Olamaz mı?
Ailem bilmiyor, saklıyorum. Ne taklalar attım fark etmemeleri için...
Peki ne dedi?
Şu an için evlenmeyi düşünmüyorum daha erken
mi yoksa
evlenmeyi düşünmüyorum mu?
Arada fark var
Ben sorunca dalgaya bağlayıp konuyu değiştiriyor.
Evlilige bu kadar onem veriyosaniz; neden evlenmeden once ayni evde yasamayi kabul ettiniz?
Yok evlilige onem vermiyosaniz; neden su an sikayet ediyosunz evlenmiyor diye?
Aşk bu kadar kör edebiliyo mu insanı yaBen sorunca dalgaya bağlayıp konuyu değiştiriyor.
Ama böyle olmaz kuzum.
Ciddi net konuşmak istiyorum gelecek planlarımızı diyerek gir derim.
Biz onun için evlendikEvlilik bambaşka bir şey. Ailelerin de haberi oluyor, iş resmileşiyor, gizlilik ve yalan kalkıyor ve evlilik başka bir bağdır bence. Siz eşinizle cinsellik ve aynı evde yaşamak için mi evlendiniz?
Aşk bu kadar kör edebiliyo mu insanı ya
Bazi arkadaslar katilmadiklarini belirtmisler, kendilerinden ornekler vermisler ancak soyle birkac sey var.
Oncelikle ayni evi paylasip, ev arkadasi olmakla bir evin icinde evli hayati yasamak arasinda farklar vardir.
Bir de konu sahibesi erkek/ev arkadasini ailesinden sakliyorsa yaptiginin yanlis oldugunu icten ice dusunuyordur, yoksa neden saklasin. Asiksa askina sahip cikar, arkasinda durur ailesine soyler, seviyorum birlikte yasiyorum diye.
Bizim toplumumuzda evlilige kutsal gozuyle bakilip, insanlar evlenmeye sartlandiriliyor, ozellikle kizlar. Eger sizde erkek arkadasinizi seviyorsaniz neden bir imzanin pesine dusup, kendinizi mutsuz ediyorsunuz. Yukarida yazdigim gibi bir sartlanma mi soz konusu? Yok ben mutluyum diyorsaniz, neden konu aciyorsunuz?
bekar olmaniz, cocuk sahibi olmaniza engel degil ki. Hem evlilik sorumlulugunu alamayan "koca/es" olamayan erkek arkadas bakalim "baba" olmak istiyor mu?Şartlanmanın ötesinde evlilik daha farklı bir şey sonuçta. Hem çocuk sahibi de olmak istiyorum. Evliliğe hep soğuk mu duracak?
bekar olmaniz, cocuk sahibi olmaniza engel degil ki. Hem evlilik sorumlulugunu alamayan "koca/es" olamayan erkek arkadas bakalim "baba" olmak istiyor mu?
Ailem bile bilmiyor birlikteliğimizi, bekarken anne olmak abes bir durum değil mi?
ayni evde evli hayati yasamak kadar abes degil. Tabi ben kendime gore yorumluyorum.Ailem bile bilmiyor birlikteliğimizi, bekarken anne olmak abes bir durum değil mi?
Evlilik bambaşka bir şey. Ailelerin de haberi oluyor, iş resmileşiyor, gizlilik ve yalan kalkıyor ve evlilik başka bir bağdır bence. Siz eşinizle cinsellik ve aynı evde yaşamak için mi evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?