Oncelikle: Yalan soyleme mecburiyetini nerden cikardinizda smdi " yalan kalkiyor" diyorsunuz. Neden yalana bas vurdunuz sizi buyuten ve bu yasa getiren insanlara karsi?
Ikincisi: evli degilim.
Son olarak: bence sikayet etmeye hakkiniz yok. Beraber yasamayi onaylamissiniz zamaninda ona sozum yok, kendi biliceginiz is ne kadae tasvip etmesemde.
Ama simdi evlenmiyor diyede sikayet etmek gereksiz.
Aynı evde yaşadığımızı aileme söyleyemem ki.
Bunu hakediyormu peki ailen? Galiba ailen gil seni okuyor felan saniyor baska sehirdesin galiba.
Yok, okulu bitirdim. Aynı şehirdeyiz ama eve gelince yolluyorum erkek arkadaşını. Evde başka birinin yaşadığını anlamaması için canım çıkıyor.
Guzel taktikler. Senle evlenmeyi kabul etmeyen sevgilin icinde bi taktigin vardir elbet, basarilar.
Biliyorum, bana kötü gözle bakıyorsunuz ama aşık oldum, anlayın.
2 yıldan daha fazla bir süredir beraberiz, 5-6 aydır da aynı evde yaşıyoruz ama ne zaman söz yapmayı bile ima etsem konuyu değiştiriyor, yani ilişkide ciddiyete önem vermiyor sanırım. Birbirimizi çok seviyoruz, ben de bu yaşta evlenmek istemiyorum ama o sanki hiçbir zaman evliliğe hazır olmayacakmış gibi bir izlenim veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz ve onu evliliğe bakış açısını nasıl değiştirebilirim?
yorumunuza imzamı atarım ne guzel dediniz herşeyi yaşıyorlar birde evleneyim dersiniz bir imza atınca daha mi farklı olacak sankiEvlenmeden ayni evde yasamaya karsiyim. Ama ayni evde yasiyorsunuz neden evlenmek istiyorsunuz? Zaten bi hayati paylasiyorsunuz. Her seyi yapiyorsunuz?
Bir imza atinca ne degisecek?
Cinsel olarak ne alemdesiniz ...ilerde bu cocuktan ayrilinca evlencegin biri daha cikarsa karşına...onada geçmişte yaptigin, arkasında durdugun bu konulardan bahseder misin peki?
niye bahsetsinki ne gerek var adam sorsa sapık mısın derim önemli derse evet sapıksın derim dflkgjfgCinsel olarak ne alemdesiniz ...ilerde bu cocuktan ayrilinca evlencegin biri daha cikarsa karşına...onada geçmişte yaptigin, arkasında durdugun bu konulardan bahseder misin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?