Evliliğe yakınken bekaret sorunu

Ya niye iliskinin en basinda soylemiyosunuz da isi bu raddeye getiriyosunuz.
Ya insan da az da olsa kestirir karsindakinin bu konu hakkinda ne tepki vericegini.
Bi baskasinin bana dokunmus olma ihtimali o dusunceler onu yaralar diyorsun ondan korkuyorsun.Peki o bakir mi ki de boyle dusuncedesin.Bakir degilse sen ondan oncekileri hic takmiyacaksan o da kendinden oncekileri takmiyacak.
Bisey derse bu konuda sana ne yani bende benden oncekileri mi dert ediyim.Ben kafama takmiyosam sende kafana takamazsin dersin olur biter.

insanların alnında mı yazıyor karakterlerı, karakterını çözmek için önce tanımak gerekmıyor mu?

Günümüzde erkekler bi kızla yatmayı ilişkiye girmeyi gurur sayarken, bunun ahlaki ve dini boyutunu zerre önemseden, evlenme vakti geldiği zaman el değmemiş kız olsun diye seçici olurlar. İroniye bak! Bakir olup bakire eş, sevgili isteyene saygım var. Cinselliğin ne kadar özel bişey olduğunun farkında olup hayvani duygularla hareket etmeyip bunu sevdiği insanla yaşayan ve ilişki süresince sadık kalan insanlara da saygım var. Ama o ilk yazdığım varya, asla yani.

Sen geçmişte bişiler yaşamışsın, pişman olmuşsun ve o sayfaları kapatmışsın. Bu senin geçmişin ve bu senin hesabın! Bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilsin. Ben bakire değilim benimle böle evlenir misin nasıl bişeydir ya. Ben bakireysem bakir olmayan erkek bana elini süremez çünkü erkektir yapar mantığında değilim, başkasına dokunuşu aklıma geldikçe tüketirim iki tarafıda. Erkek arkdaşın daha önce bi birliktelik yaşamadıysa ve aynı şekilde birliktelik yaşamamış birini istiyosa buna saygı duyup anlatman gerekir. Ama aksiyse eğer sakın anlatmak gibi bi hataya düşiyim deme. Önce kabul edebilir ama Türkiye'de bunu hazmetcek hoşgörcek kültürde, toplumda söz konusu değil. Bunu suratına vurabilir, bunu kafasndan atamayabilir çok çekersin gerçekten. Senin geçmişin, bu kadar özel bişey hele,sadece seni ilgilendirir canım. Dürüst ol söyle, seni seviyosa böle kabul edenlere karşılık şunu diyorum, asıl seven insan kabul edemez,bence.

Bence söyle ama seni yargılamasına izin verme. Geçmiş adı üstünde ve o yoktu.herkes bişyler yasayabilir kendisde yasadı belki bakire degil die insan sewdiğinden vazgecemez.benzer seyler yasadm 3,5 yıllk ewliym bi kere bile bu konudan bahsedilmdi karsndaki insann kişiliğiyle alakalı bi durum bu.

Kendi adıma cevap vereyim.
Bakireyim ama eğer öyle olmasaydı evleneceğim kişiye bunu söylerdim. Diktirmek aklıma gelmezdi.
Zaten kendi bakir değilse ve bakire olmadığım için beni terk edecekse yolu açık olsun.

Oncelikle şu ilişki olayına hata yaptım gözüyle bakmayin. Cinsellik bir içgüdüdur. Yasayip yasamamakta özgürsünüz. Hata yaptim beni kabul eder mi zihniyetinden artik bir vazgecin asıl siz kadinlarin degerini düşürüyorsunuz boyle yaparak. Erkek arkadasin ben bakir değilim acaba damlatt beni kabul eder mi diye dusunuyor mu? Hic sanmiyorum. Haa pardon onlarin zarı yok nasılsa dimi? Onlar her seyi yapma hakkina sahip.

kendim evlenmedim ve bakireyim, evlenene kadar ilişkiye girmeyi düşünmeyen biriyim (baştan açıklamayı yapayım dedim) fakat bu tür durumlarda kızlık zarının dikilmesi taraftarıyım.

herkes hata yapabilir, gençlikteki akılla sonraki halimizin uzaktan yakından alakası yok, en azından benim öyleydi.
olaya din yönünden bakıyorum daha çok açıkçası, sen de inançlı bir insansın o yüzden bunu sana rahatlıkla söyleyebilirim.

senin hesap vereceğin tek makam Allah makamıdır arkadaşım. senin bedenin üzerinde hakkı olan tek varlık O. başka biri değil. belki çoktan affedildin bile. kimse bilemez bunu.

bizim toplumumuzda kadınla erkeğin rolleri eşit olması gerekirsen, aslında eşit değil. kadını iş sahasında affedersin eşek gibi çalıştırıp sömüren düzen, sosyal hayatta evden çıkmasın istiyor. o yüzden yalan olarak görmüyorum ben bunu. bu durumu açıklaman senin hayatını mahvedecek bir duruma yol açabilir. bu yüzden cinayetler bile işleniyor. kaldı ki, arkadaşların dediği gibi, karşındaki adamın evvelini nasıl geçirdiğini bilmiyoruz.

velhasıl kelam, ben derim ki git ameliyatını ol, vicdan azabın da kocana değil kendinle olsun olacaksa. kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin.

ben olsam sadece bakire olmadığını söylerim.
çünkü öbür türlüsü kandırmaya girer.
ama ayrıntıları anlatmam. bu da benim özelime girer.

pişman olmuşsunuz madem, bu konuyu da anlatmanız gerekir,; yani yaptığıma pişman oldum, bir daha evlilik dışı bir ilişki düşünmem, sevdiğim insanla bile olmaz (seninle yani:). bundan sonrası sana kalmış.

Dürüst olmayı seçeceğin inancıyla diyeceğim o ki, durumu kabullenen bir adam, evlendikten sonra günün birinde
bunu can yakma malzemesi olarak kullanacak olursa dik durabilecek olan sensin.
Çünkü o sözünün eri bir adam olmadığını kanıtlamış olur. Ayrıca can yakmayı kafaya koymuş bir insan için
malzeme bulma sıkıntısı yoktur. Her sözün, her hareketinden farklı anlamlar çıkararak malzeme yapabilir veya
hakaret ederek can yakabilir kolaylıkla.
Geleceği görebilme gibi bir yeteneğimiz olmadığına göre günün sorunlarına çözüm üretip akışına bırakmak lazım.

çok şanslısın gerçeği söylersen sorun etmeyip önüne bakan seni seven bir tip mi yoksa hayır gelmeyecek öküzün teki mi olduğunu anlayacaksın

bence bakire kızlar da karşısındaki herifi tanımak amacıyla bakire değilim demeli evlenmeden önce çok güzel bir seçme yöntemi

Damla hanım benim kafamda bir suru soru var ama anlattiginiz kadarı na gore bencede anlatilmasi gerekn bir durum bu arada damla hanim hic yorum yapmamis son gunlerde yakin zamanda istemeye gelecekler demisti suan durum nedir soyledimi merak ettim açıkcası hakkinda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
baba nedir ondan görüyoruma takıldım ben aslında gerçekten hissetiğiniz aşksa sorun yok ama eğer bu baba şevkati arıyorsanız orada sıkıntı var bunu iyi ayırt edin ,ve kimse sizi kırmaz bu insanlara vereceğiniz bir hesap değil tevbenizi edin konuyuda tekrar içinizde kapatın hem zaten pişmanlık kefarettir inşaAllah ..... nasıl söylenir bilemiyorum ama en güzeli ve doğrusu dürüst olmak doğrulukta ferah vardır ,ama yerinizde olsam bir şekilde bu konular hakkındaki fikrini öğrenmeye çalışırdım bazen bir bakışta anlarsınız ya demek istediğini onun gibi ani bir tepkiyle karşılaşmamak adına

Bence de soylemelisin. Ayrica diktirince de degisen bisey olmuyomus yine acilmis oluyor yani vajina..

Dikkat etmeliydin. Cinsel birliktelik kolay bisey degil. Ben cocuk yerinde olsam hazmedemezdim..

Bekaret takintili adamla evlenmeyin zaten. Soyleyin yani, bu yuzden evlenmekten vazgecerse de sukredin bu zihniyetteki bir adamdan ucuz kurtuldugunuz icin.

insanların alnında mı yazıyor karakterlerı, karakterını çözmek için önce tanımak gerekmıyor mu?

Tanıma işini bu kadar çok abartmayın, az çok bellidir kimin nasıl olduğu çevresi mezhebi meşrebi bellidir...
Bazen görmek istemediklerimizi görmeyiz, sonradan değişti deriz aslında zaten öyledir...

Ben olsaydim aynı durumda ne yapardım bilemiyorum, ama bence önce onun bu konudaki dusuncelerini öğren muhtemelen karşıdır. Yani kim evlencegi insan için bunları ister ki... Belki söylediğin zaman ilk başlarda zor olsada kabullenebilir ama ileride mutlaka yüzüne vurulur diye düşünüyorum. Keşke soylemeseydim dediğin zamanlar olabilir çok karışık bi durum Allah yardımcın olsun

Bunu diyorum diye belki taslanirim ama git diktir arkadaşım . Olmuş bitmiş olaylar icin hayatinda degisiklik yaşama .
Bu ülkenin erkek zihniyetinin içine de kimse kusura bakmasin edeyim yani .
Bazen karşındaki insanların bir şeyleri bilmemesi çok daha iyidir .
Kabullense bile habire yüzüne vurur ilerde .
Sanki erkekler sütten çıkma ak kaşık hepsi bakir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…