- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi SenoritaJasmine
Sevme bazen yetmiyor hatta şöyle diyeyim canım tek taraflı ilgi göstermek sevmek seni yıpratırSeviyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevme bazen yetmiyor hatta şöyle diyeyim canım tek taraflı ilgi göstermek sevmek seni yıpratırSeviyorum
İzlenimlerimden yola çıkarak söylüyorum ki bütün evlenenler ilk önce erkek evlenmek istemişse evleniyor, hiçbir erkek: kız arkadaşı evlenelim seninle evlenmek istiyorum ne zaman evlenicez diyen bir kızla evlenmiyor. Hep kendisiyle evlenmek istemeyen kızları ikna için uğraşmak istiyorlar.merhaba, uzun zamndır bu forumda konuları okuyorum ama ilk kez üye oldum. Size danışmak istediğim bir konu var. 26 yaşındayım 5 senedir devam eden bir ilişkim var. ilişkimizin ilk 3 senesi üniversitedeydik. mezun olduktan sonra ayrı şehirlere döndük 2 yıldır erkek arkadaşımla uzaktan ilişki yürütüyoruz, bir-iki ayda bir anca görüşebiliyoruz. ikimiz de özel sektörde çalışıyoruz ve ikimiz de ailelerimizden ayrı şehirlerdeyiz. sonuç olarak ortada 4 farklı il var. Ben artık ciddi bir adım atmak istiyorum erkek arkadaşım evlenmek istiyor ama daha düzenimizi oturtamadığımızı o yüzden erken olduğunu söylüyor. henüz askerliğini yapmadı. Ben Manisada yaşıyorum o Ankarada.
Ben düzenimizi beraber kuralım istiyorum artık ama o bu konuda bir adım atmıyor henüz. tamam bekleyelim ama bana net bir zaman veremiyor. Etrafımdaki insanlar bana bunların önemli olmadığını, istedikten sonra her şeyin yapılacağını artık bir adım atma zamanımızın geldiğini söylüyor. Sürekli evlenelim diye baskı yapmak istemiyorum ama istemsiz bir şekilde sürekli bu konuyu açan taraf ben oluyorum. Sürekli bu konu yüzünden geriliyoruz ve erkek arkadaşım konuyu kapatıyor. Bütün ailesiyle tanıştım, annesi artık adını koyun diyip duruyor. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. güzel giden bir ilişkimiz var. Sizce akışına mı bırakmalıyım henüz erken mi evlilik için yoksa başka bir yol mu izlemeliyim? başka bir yol izlemem gerekiyorsa nasıl bir yol izlemeliyim?
İzlenimlerimden yola çıkarak söylüyorum ki bütün evlenenler ilk önce erkek evlenmek istemişse evleniyor, hiçbir erkek: kız arkadaşı evlenelim seninle evlenmek istiyorum ne zaman evlenicez diyen bir kızla evlenmiyor. Hep kendisiyle evlenmek istemeyen kızları ikna için uğraşmak istiyorlar.
Çok teşekkür ederim önerileriniz için, çok aklıma yattı. Ama merak ettiğim bir şey var, siz de mi buna benzer bir şeyler yaşadınız?Mesaja biraz geç cevap verip uzatmayacaksın , sabah erken bile olsa işim var görüşmem var toplantı var ne uydurusan artık ,
mümkümse ( bunu muhahkkak yap bam telleri çünkü ) dışarıdayken görüşürseniz müsait değilsindir diye aramadım ama ben dışarıya çıktım biraz işim var diyeceksin , yaaa şimdi eve geçtim diyeceksin , ssanki dışarı çıkmış dolaşmış eve gelmişsin gibi ,
sakın sakın gelip gitmeyle ilgili konuyu sen açmayacaksın o gelmek istiyorsa gelsin yada senın gitmen için
gel özledim seni diyene kadar gitme yanına ,
O istisnadır, istisnalar kaideyi bozmazYok benim var tanıdıgım kız öldü bitti herifin peşindeydi sürekli, adam da salladı salladı sonunda evlendiler
Çok teşekkür ederim önerileriniz için, çok aklıma yattı. Ama merak ettiğim bir şey var, siz de mi buna benzer bir şeyler yaşadınız?
26 yıllık evliliğimde öğrendiğim şeyler:Sizden öncede biri kendimi geri çekmem konusunda bir yorumda bulundu, ama ilişkide hiç mantığı ile hareket eden biri olmadım o yüzden nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum![]()
Aynen ya etrafta o kadar evlenmek isteyen kız var adamlar gelip beni buluyor bu evlilik olayını kim icat etti ben anlamıyorum kiİzlenimlerimden yola çıkarak söylüyorum ki bütün evlenenler ilk önce erkek evlenmek istemişse evleniyor, hiçbir erkek: kız arkadaşı evlenelim seninle evlenmek istiyorum ne zaman evlenicez diyen bir kızla evlenmiyor. Hep kendisiyle evlenmek istemeyen kızları ikna için uğraşmak istiyorlar.
Boşver üzülmeAynen ya etrafta o kadar evlenmek isteyen kız var adamlar gelip beni buluyor bu evlilik olayını kim icat etti ben anlamıyorum ki( bu yaz evleniyor
)
Üzülmek değilde daralıyorum düğünden önce sağlam bir cinnet geçiricem gibi görünüyorBoşver üzülme
Değmez ki boşver o yüzden, alnında yazılı olan gelir bulurÜzülmek değilde daralıyorum düğünden önce sağlam bir cinnet geçiricem gibi görünüyorAllah korusun yani
Yok buldu işte ben bulmasın istiyordum ama 31 yaşına kadar direnebildim aile baskısı olmasa evleneceğim yok ya zaten 3 yıldır birlikte yaşıyoruz kendiside benden önce kesinlikle evlenmek istemeyen bir adamdı şimdi nasıl bir heves fotoğraf çekimlerini filan tasarlıyor manyak delirdi birden evlilik manyağı oldu bana gelen adamlar hep istisnasız evlilik baskısı kurdular ki bu yaz evleneceğim adamla biz tek gecelik ilişki niyetiyle tanışmıştık niye böyle oldu yaDeğmez ki boşver o yüzden, alnında yazılı olan gelir bulur![]()
Kız bende adam başkasıyla evleniyor sandımYok buldu işte ben bulmasın istiyordum ama 31 yaşına kadar direnebildim aile baskısı olmasa evleneceğim yok ya zaten 3 yıldır birlikte yaşıyoruz kendiside benden önce kesinlikle evlenmek istemeyen bir adamdı şimdi nasıl bir heves fotoğraf çekimlerini filan tasarlıyor manyak delirdi birden evlilik manyağı oldu bana gelen adamlar hep istisnasız evlilik baskısı kurdular ki bu yaz evleneceğim adamla biz tek gecelik ilişki niyetiyle tanışmıştık niye böyle oldu ya![]()
Ya benim ki pskolojik bir sorun evlilik tarihi yaklaştıkça boğazımı sıkıyorlar sanki halbuki birlikte yaşıyoruz ne olcak bi imzadan diyorum ama olmuyo panik atak geçircekmiş gibi kalbim fena çarpıyor kaçıp gitme isteğiyle doluyum demin yine otel filan baktım lanet olsun bu coronaya da ya Allah her türlü kaçışımı engelliyo sankiKız bende adam başkasıyla evleniyor sandımsen o erkeklerin kadın versiyonusun o zaman evlen evlen iyi olur
![]()
Kız korkma amaaaan evlilikten korkan kadın da ne bilimYa benim ki pskolojik bir sorun evlilik tarihi yaklaştıkça boğazımı sıkıyorlar sanki halbuki birlikte yaşıyoruz ne olcak bi imzadan diyorum ama olmuyo panik atak geçircekmiş gibi kalbim fena çarpıyor kaçıp gitme isteğiyle doluyum demin yine otel filan baktım lanet olsun bu coronaya da ya Allah her türlü kaçışımı engelliyo sanki
Her istediğimde o kapıdan çıkabilme özgürlüğüm vardı evlenince belki değil ama çocuk olunca hiç iyi olmıycak ya ben yine çeker giderimde çocuğuma yazık yani ay daraldım gene doğmamış çocuğumdan bile bahsettim ya yeminle kafayı yedimKız korkma amaaaan evlilikten korkan kadın da ne bilim![]()