- 24 Mayıs 2020
- 76
- 179
- 8
- 34
- Konu Sahibi yeldaninsabahi
Merhabalar yaklaşık beş yıllık bir ilişkim var. 22 yaşındayım. Sevgilim ilişkimiz sürecinde hep işe girince evlenelim diye hayaller kurardı. O bir yıldır çalışıyor. Bende 6 aydır çalışıyorum. Artık evlenmemiz gerekir ama işe gir hemen evlenelim diyen adam evliliğin lafını açmaz oldu. Üstelik farklı şehirlerde yaşıyoruz artık iş gereği. En azından nikah yapsak aynı şehirde yaşayabileceğiz tayin hakkım sayesinde (tabi bir yıllığına) . Buluşmaya geldiğimde evlilik teklifi beklediğimi belittim. Resmen gönlüm olsun diye Bi yemeğe çıkarıp yüzük taktı. Sevinirim sandım ama eve gidince içimi bir huzursuzluk kapladı. Yüzüğü taktık ama şimdi yine ortada somur bir adım yok aile tanıştırma ne zaman söz Ne zaman vs. Bunları konuştuğumda söylediği şey şu: " bu yıl Tayin işim var her şey çok belirsiz tayin olacağım yer belli olsun. Seni bir yıl için buraya getirmek istemiyorm hem nereye gideceğimde belli değil seneye yapalım" gibi şeyler söylüyor. Ortada somut bir gösterge yok ama altıncı his olarak tayin işinin bahane olduğunu düşünüyorum. Beş yıl boyunca hemen işe gir beni bekletme evlenelim diyen adamın bir anda iş ciddiye binince ertlelemeye kalkması Sizce normal mi yoksa beni mi oyalıyor?
Son düzenleme: