Evliliği kurtarmanın yolu

miraytk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
4
1
1
39
Eşinin kaybetme korkusunu ve ilgisini nasıl cekersiniz?
Zamanla değişim ve uzun süre beraberlik bazen sohbeti azaltıp sorunlar yaratıyor. Ilgisizlik den oluşan boş kavgalar çok büyük kavgaya neden oluyor. Bu durum nasıl düzeltilir?

Oncelikle anlayışlı olmalısınız sıkıntısını filan bilip ona göre davranmalisinjz eğer haklı haksız meselesi var ise aranızda biraz alttan almayi deneyin sabırlı olun

Zaten ne geliyorsa anlayış göstermekten.
Hem hakli olup ve suçlanmak ağır gelen o.
Fazla fedakarlık fazla nankörlük maalesef..

Çocuk olduğu için insan her yolu denemeye çalışıyor.

Zaten ne geliyorsa anlayış göstermekten.
Hem hakli olup ve suçlanmak ağır gelen o.
Fazla fedakarlık fazla nankörlük maalesef..

Çocuk olduğu için insan her yolu denemeye çalışıyor.
Artık senin ailen o iyisiyle kotusuyle kabul etmen gerekir haa arada başka mevzular varsa asilamayack bi durumsa bişey diyemem ona buda bi sınav mis gibi düşün herkesin geçirdiği bi zor zamanı vardır hep tatlı olunmaz arada tuz gereklidir

Hayırlısı olsun artık. O yüzden fikir arıyorum neler yapa bilirim diye.
Eşim beni bende onu seviyorum. Sadece sıkıntılar ilişkimize yansıyor. O yüzden iyi olsam aynı kötü olsam sonuç

Hayırlısı olsun artık. O yüzden fikir arıyorum neler yapa bilirim diye.
Eşim beni bende onu seviyorum. Sadece sıkıntılar ilişkimize yansıyor. O yüzden iyi olsam aynı kötü olsam sonuç
Düzelir dert etme seviyorsa geçicidir yaşadığın zman a bırak sabret ve seyret

başka şeylere yönelin biraz.evliliği hayatının en önemli meselesi olarak görmeyin hayatı akışına bırakın

Zamanla değişim ve uzun süre beraberlik bazen sohbeti azaltıp sorunlar yaratıyor. Ilgisizlik den oluşan boş kavgalar çok büyük kavgaya neden oluyor. Bu durum nasıl düzeltilir?
Miraytk, evliliğinde yaşadığın sorunları ve uzuntunu çok iyi anlayabiliyorum. Düzeltmek istemene çok sevindim, kararlılığına imrendim doğrusu. Biz kadınlar ilişkinin ve evliliğin yaratıcısıyiz aslında. Biz nasıl davranirsak erkekler de ona göre cevap veriyor. Benim de ilk senemde büyük problemlerim oldu, eşim benden uzaklaştı, evlilik bitme noktasına geldi. Daha sonra gidip kadınlar için yazılmış olan bir sürü kitap okudum ve okuduklarimi bir - iki hafta bile uygulayınca eşimin nasıl mucizevi şekilde değiştiğini gördüm. Bu kapsamda birkaç tavsiye verebilirim:
1. Saygı, saygı ve yine saygı. Saygı erkekler için oksijen gibidir. Saygı duymayan kadınla yaşayamazlar. Peki saygı duymak ne demektir? Kontrolcülüğü, müdahaleyi bırakmaktır. Yardım etmeye calismamaktir. "Sen en iyisini bilirsin, sana ve kararlarına guveniyorum" demektir.
2. İsteklerini ifade et. Ama bunu şikayet ederek veya söylenerek yapma. Örneğin " bu ev çok küçük" diye söylenmek yerine "daha büyük evimiz olsa çok sevinirdim" de.
3. Kendi ihtiyaçlarına herşeyden önce zaman ayır. Kendini mutlu etmezsen başkalarını hiç edemezsin. Günde en az 2 tane yaparken iyi hissettiğini şeyi yap, arkadaşınla konuşmak, oyun oynamak, yürüyüş yapmak, alışveriş gibi.. En az 1 tane de yaptıktan sonra iyi hissettigin şeyi yap. Spor yapmak, yoga yapmak, kıyafet dolabını düzenlemek gibi.
Bunlar evliliğin olmazsa olmazıdır. Umarım herşey gönlünce olur.

Valla ilgisini cekmenin turlu yollari var. Ramazan ayina denk gelen manidar konular. Yinede yaziyim. Ben ilgi istedigim zaman kesinlikle munzurluk yapmaktan cekinmem. Su hayatta eşimdende utanacaksam zaten neden evlendim dimi. Bazen eve geldiginde ustume kisa ev elbisesi giyerim, rahat olurum yaninda, sacimi guzelce toplarim, ki kulaklarim yelken gibidir ama ayri bi tatli bulurum kendimi. O kisacik elbiseyle yerden birsey alirken popomu esime döndürür firikik veririm, arada offf,sicak oldu ya diyip aşa yukari yaparim etek kismini, bazen eşimin spor atletlerinden birini giyerim kucuk bedenime tabiki bol olur ve acayip bi sey olur, fena yani. Bazen onu bastan cikarmak icin tuhaf yuz hareketleri yaparim. Ne biliyim ben tuhafim biraz, daha neler neler. Bazende eve girdigi an yapisirim dudaklarina,ateşli bi öpüsme ve ardindan kendimi geri cekerim. Bazen gun icinde ciddi anlamda tuhaf mesajlar cekerim, yok ustumde şu var, yok eve gelince sana sunu yapcam,gel artik ozledim.daha detay veremiyorum ama bu en normal mesajlarim ;) İlgisini cekmenin yolu burdan gecer herhalde. Sohbet konusuna gelince bizimki garip oluyo, otdan bocekten konusurken nasil oldugunu anlayamadigimiz sekilde kendimizi sevisirken buluyoz. Bizde ki atesle roma bile ust uste yanardi herhalde :)

kendime çeki düzen veririm değişik kıyafetler saç modelleri farklı yemekler yapmayı denerim bazen müzik açarım değişiklik yaratırım yani

Back
X