- Konu Sahibi Shostakovich
-
Altın kural falan yoktur. Her ilişkinin kendine has kuralları vardır.
Elbette canim. Fakat birtakim meseleler var hergun dert yaniyor insanlar burada... KAyinvalide elti gorumce es magdurlari...
Tabii ortak noktalar var... Genel itibariyle uc maymunu oynamak vardir ya, ben oyle bir seylerden bahsedelim istedim. Yoksa her kari kocanin iliskisinin farkli oldugu gibi aileler ve kulturler de farklidir.
Nasıl denk gelirse bence.
Kayınaile mükemmel oluyor, geline ne yapsalar batıyor.
Gelin mükemmel oluyor, ne yapsa yaranamıyor.
Bildiğim tek sey mesafe, saygı.
bence mukemmel olacam diye parcalanmaya da gerek yok...
Tabii karsindakine gore degisir dogru soyluyorsun. Ama benim eltim şöyledir mesela: Bir toplumda özellikle kayınvalidemin yanında bana karşı yüzünden güller açar. Köye yolcularken ikisini de öptüm. Kayınvalidem taksiye bakarken tam eltim beni öptüğü sırada eltim onun başka yere baktığını görünce yüzünü asıp birden benden çevirdi. Ben konuşurken hı hı evet doğru deyip kaynanam bakmadığında kaşlarını çatıp yoksun sen karşımda diyor sanki...
Ben de bir türlü başaramıyorum. Hep ıskalıyorum. Zaten yapım müsait değil. Böyle desem kaynanama böyle böyle yapıyor zaten tam haksız duruma düşmüş uydurukçu olmuş olurum.
Ben de öyle davranmak istemiyorum. Şaştım kaldım...
mesafe,mesafe,mesafe................
Bende kendisini çok fazla dikkate almamalısın. O sana böyle davranıyor diye sende aynen karşılık vermek zorunda değilsin. O onun kişiliği. Ayrıca kv yi niye karıştırasınki bu mevzulara. Önemseme boşver güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?