EVLILIGI YURUTMENIN ALTIN KURALLARI NELERDIR buyrun hanımlar!

Çok hoşuma gitti:)

Kederlendim yine..

Kocaman bir aşk olsun kalbinde.
Eşinle tek bir uyumsuzluğun olmasın.
Eğer ailesi ile problemler yaşıyorsan ve bunlara karşı sessiz kalamıyorsan,
Tepkini ve onlara olan kızgınlığını,nefretini bir şekilde belli ediyorsan
o evliliği rezil etmeye yetiyor zaten.

Erkek ailesine karşı sevgi, saygı duyulmasını bekliyor, kötü olduklarını kabullenemiyor.
Kadın erkekten adil olmasını, saçmalıklara karşı durmasını bekliyor.
Erkek yaşandı bitti unut, ailem onlar sev say diyor.
Kadın sen unutursun ben bana yapılanı unutmam diyor.

Sonuç.. Ya topal topal yürüyen evlilik ya da son.
Allah kolaylık versin

benim kocam şöyle diyo bana kızınca yada kavga edince(şu çenen olmasa varya hatun çok mutlu oluruz biz)hiç alakası yok ki metin 2 oynamak istediğinde ses çıkartmazsan ne isterse ikiletmezsen kocam değilde oğlum gibi tolerans gösterirsem sıkıntı yok mutluymuşuz ben bilmem beyim bilirparçalıycam adamı yaaaaaaaaaaaaa

ooooff bu konu bitmez ! cook uzun mevzular bunlar. BEnce en onemli sey, sana kotuluk yapmak isteyen insanlarin varligina inanmamak cunku birinin seni kiskandigini ve kotuluk yaptigini dusunmeye basladigin an, ona istedigi veriyorsun ve o ne istiyorsa diyelim kocanla kavga etmeni istiyorlar. Buna inaniyorsan bu gerceklesiyor. Yorum yapmicaksin anlama, duyma, gorme, fark etme yoklar kapis

Cok dogruu gulerek okudum ama gercekten dogruu

karşınızdaki eşşeğin kralı olursa ne yaparsanız yapın yaranamazsınız kazanamazsınız. allah bilir belkide en güzel kazançta budur onlardan kurtulmak.

Nasil imrendim size,masallah ne güzel bir ciftsiniz,hep böyle olmaniz dilegiyle,peki ya bana ne önerirsiniz,gerci tüm kk kadinlari elinden geleni yapip yorum yazdi konuma ama bir de sizi dinlemek isterim,bana cok Olgun ve pozitif geldiniz,konumu biliyorsaniz tabi,bilmiyorsanizda 9 aylik evli olmama ragmen esimle aramizda hic ama hicbisey yasanmadi,önceleri hep nisan dönemindeki sorunlar,yorgunlugu,is hayatindaki mutsuzlugu sunu bunu resmen bahene ediyordu,bir kez genel bir doktora gitti,uzmani degildi,onda da bisey cikmadi,bense hergecen gün bu duruma sabretmeye calisyorum,elimdne geleni yapiyorum ama ondan hic bsiey ok bi kez doktora gitmesi disinda.

Annem dahil olmak üzere hic kimse hicbisey bilmiyor,hergecn gün bu yükün altinda daha da cok eziliyorum,bir an iyisem bir ana cok kötü,asabi,sinirli olabiliyorum,bizim icin yatak odasi sadece uyku demek,hayatiizda cinseliigin c si yasanmiyr,oysaki ben saglikli biriyim ve bu duygulari hissediyorum tabiki,bunlari bastirmak da ayri canimi yakiyor (

Bence kural vardır eşinin ailesi ile yüz göz olmayacaksın eşini ii tanıyacaksın tatlı dille söleyceksin isteğini bazende dişini göstereceksin eşine ben sana güveniyorum diyeceksin ama asla bir erkeğe güvenmeyceksin paspal olmayacan evde ev kıyafetin bile şık olacak böle seyler öğreniyor insan

her tartışmada boşanırız lafını etmemek lazım bence kim bu lafı söylemeye başlarsa eninde sonunda boşanıyor, ayrıca gerçekten stresliyken tartışmamak gerekiyor sakinleşmek ve öyle konuşmak lazım, dün mesela saçma sapan bir olay yaşadık bizde, eşim niyetli ben yer ayırttırdım dışarda yicez. tam iftar vakti çıktık restoranda arabayı park edicek yer yok inanılmaz kalabalık eşimde çorbacıya gidicem dedi ben zaten niyetli değilim ama sinirlendim ben çorba içmek istemiyorum ki bana sormadı bile, sonra gittik benim yüzüm kırk karış eşim söyledi çorba adam bana sorunca ben birşey içmicem dedim ve eşim hemen kalktı ayağa 'kalk gidiyoruz o zaman dedi' bende o kadar utandım ki millet bize bakıcak diye 'canım istemiyor sen niyetlisin yemeğini ye çocuğun yanında beni üzme'dedim (6 aylık bir bebişimiz var), kızdı bana birşey yemedm diye konuşmadı benimle eve gittik bende çok sinirliyim bir daha asla yemeğe gitmicem diyorum kendime akşam karşı komşular geldi çay kahve sohbet sonra sabah oldu bir düşündüm ki eğer akşam kalksam adam niyetli iftar yapamasa eve gelsek ben desem istemiyorum çorba bana sormadan götürdün felan ayy ne kadar salak bir mevzuudan kavga kıyamet kopucak çünkü benim eşim açken hulka dönüşüyor:)))))))))))))))))))))))) benimde istediğim şey olmadımı tam bir cadı oluyorum:)))

afedersiniz mal gibi olucaz.. her türlü haksızlığa adaletsizliğe kötü lafa ilgisizliğe gerekirse dayağa bile ses çıkarmayıp köle gibi etrafında dönüp rahatı mutluluğu için her şeyi feda edicez. alın sorunsuz bir evlilik.. :)) istenilen bu.. bir kayıkta küreğin sadece birini çevirirsn olduğun yerde dönersin..ilerlemek için iki küreğin de çevirilmesi gerek..tak taraflı olmaz.. olmuyo..

bence evlilikte en büyük görev erkeğe düşüyor, eğer erkek karısını ne kendi ailesine ne de eşinin ailesini ezdirmezse dengeyi kurabilirse sorun çıkmaz

bir de hiç bir zaman eşlerle senin ailen şöyle benim ailem böyle polemiğine girilmemeli diye düşünüyorum, eşinin ailesini eleştirecekseniz bile kendi ailenizle kıyaslamadan bunu yapmalı

herşeyin başı saygı rahatsız oldugumuz bir konuyu eşimizle yada ailesiyle konuşurken üuslubumuza dikkat etmeli kendimizi ezdirmeden ama mutlaka saygı sınırları çerçevesinde konuşmalıyız 2 yıllık evli biri olarak ben bunları söyleyebilirm

he bir de unutmadan kocalarımızı arkadaş çevresi yada aile ortamında asla rencide etmemeliyiz,

ben evliliğimde bunlara dikkat ediyorum elimden geldiğince

offf aynennn buyüzden bitmek üzere ama ben bana saygısılık eden kv kp yi cekmek zorundamıyım samimi olmak zorundamıyım yaa
eşim bunu anlamıyoo ben genede saygısızlık etmedim ama cok aramazdım ona kızdı mesafeliyim diyee

Saygi sevgi anlayis vs...hep soylenir.
Nabza gore serbet ve empati!

bence insan olana insan gibi hayvan olana hayvan gibi davranırsan çözersin,
eş konusunda hep tatlı dil Güleryüz sevgi saygı kendiliğinden mutluluk geliyor,kimseye açığını vermicen, eşinle onların yanında kötü olmican ,fırsat vermicen seni kötülemeleri için
, aksine aşk dolu olcan ki çatlasınlar ha çevre konusunda baktın haddini aşanlar var 1 susarsın 2 susarsın zaten tepene çıkmaya çalışcaklar bu konuda höd demesini de bilceksin, sabrettim olmadı diyebilmelisin , direkt saldırmıcaksın, haklıyken haksız yere düşmiceksin , sana yapılanı BAŞTA YUTCAN SONRA YUTTURCAN !!!

eşimizi kafaya alıp kendi tarafımıza çekicez.e tabii bu sürekli ağlayıp sürekli şikayet etmekle olmuyor.aslına bakılırsa her gelin alt etmesi gereken kişi görümce,elti yada kv mi artık her kimse,bunların hakkından gelmek için onların yöntemini kullanması gerekir.şahsen ben öyle taptım baktım kv eşimin önünde farklı olmadığı yerde farklı davranıyo bende aynen öyle yapıyorum.en dayanamadıkları seyde bu zaten kendi oynaması gereken oyunu,onlardan daha iyi oynayan birini görünce hızlarını alamıyolar oğullarının önünde yada arkasında ne var ne yok döküyolar.esimde görüyo ben zaten kusursuzum onları hiç kaale almıyo.baslarda ben onlar gibi olamam iki yüzlü olamam dedim ama bukez olan bana ve bebeğime oldu,evliliğimin ilk yılları,en güzel yıllarım heba oldu gitti.beni kendi istedikleri kalıba sokmaya çaliştılar.ezilen kazandiği parayı ellerine sayan, hizmetçi ve söylenecek en çirkin sözleri bile yutucak kadar yüzsüz.... bende bozdum iyi niyeti.esimin önünde tamda esimin istediği gibi yapıyorum susuyorum o beni koruyor.yoksa ben bir diyince üstüne bin ekleyip herkesin yanındakı değerimden ediyolardı beni.bende saygımı bozmuyayım diyodum.ama simdi söylemek istediğimi eşimin olmadığı yerde söylüyorum.saygımda hürmetimde hiç kusur etmiyorum ama gizliden saka yolluda olsa lafımı gönderi kıvrandırıyorum. yani evlilikte politik olmak dedikleri sey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…