• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligim 2.

Kızmayın ama Evliyken başkasıyla olan adamı mideniz alıyorsa tekrar deneyin. Kimse karışamaz
Hayır kızmıyorum estağfurullah haklısınız ben kendime kızıyorum bunu yapan adamla tekrar deneme fikri neden aklima geliyor diye

Çok büyük acizlik olur sizin için bu durumu kabullenip yeniden denemek. Siz bilirsiniz, acınası ama
Evet bunları kendime hep hatırlatıyorum.kendime olan saygimi yitiririm tekrar denersem . Sadece aklima neden geldigini çözemiyorum

32 yasindayim 1 yillik evliyim.İlk sorumda esimle ayrilma asamasindayiz 1 aydir evden ayriydim benimle barışmak için bulusmak istedi bulustuk ve telefonunu istedim telefonunda bir kadinla konusmalarini gördüm ve samimiyetine inanmadigimi istemedigimi soyledim.
Simdiki sorum
Aklimda neden soru isareti var?
Tekrar denesek olurmu acaba guvenebilirmiyim sorusu dolaşıyor emin olamiyorum.
Varmi basina benzer seyler gelern ?
Tecrubelerinize ihtiyacim var.
Eşinizin bir kadınla konuşup görüşmesini sorun etmeyecekseniz affedin tabi. Ama eşiniz değişmez onu bilin.

Adam biraz daha zorlarsa geri döneceksiniz gibi gözüküyor. O zaman deneyimleyip göreceksiniz.
Yoo zorluyor ben gerçekleri öne sürüyorum olmayacagini belirtiyorum. Sadece kabul etmeyip dusuncesine bogulmak beni rahatsiz ediyor

32 yasindayim 1 yillik evliyim.İlk sorumda esimle ayrilma asamasindayiz 1 aydir evden ayriydim benimle barışmak için bulusmak istedi bulustuk ve telefonunu istedim telefonunda bir kadinla konusmalarini gördüm ve samimiyetine inanmadigimi istemedigimi soyledim.
Simdiki sorum
Aklimda neden soru isareti var?
Tekrar denesek olurmu acaba guvenebilirmiyim sorusu dolaşıyor emin olamiyorum.
Varmi basina benzer seyler gelern ?
Tecrubelerinize ihtiyacim var.....
Olmaz canım kandırma kendini :((

Teşekkür ederim. Ama inanilacak bir taraf birakmadi işte :KK43:
Bazi davranislar yikicidir. Esinle ayrilmak uzereysen asosyallesip icine kapanabilirsin, surekli film izleyebilrisin hatta cok uzgunsen ise bile gitmeyebilirsin, paran varsa tatile gider kafa dagitirsin, surekli arkadaslarinla vakit gecirirsin vs bunlar yıkıcı değildir. Ancak araya 3.kisiyi sokmak evliligi tamamiyle bitirmek demektir. Ustelik hangi akla hizmet yazismalari silemden yaniniza geldigini anlayamadim

Bazi davranislar yikicidir. Esinle ayrilmak uzereysen asosyallesip icine kapanabilirsin, surekli film izleyebilrisin hatta cok uzgunsen ise bile gitmeyebilirsin, paran varsa tatile gider kafa dagitirsin, surekli arkadaslarinla vakit gecirirsin vs bunlar yıkıcı değildir. Ancak araya 3.kisiyi sokmak evliligi tamamiyle bitirmek demektir. Ustelik hangi akla hizmet yazismalari silemden yaniniza geldigini anlayamadim
Net bir cevabı olmamasina karsin sordugumda telefonumu isteyecegin aklıma gelmedi dedi. Bende ne farkeder sen iliskiyi konusmayi bitirmeden gelmissin buraya dedim bagirdim cagirdim falan işte.

yani açıkça bir yanlışı yoksa ben de evliliğimize yeni bir şans verelim bulusmasinda adamın telefonunu alıp kurcalamazdim sanırım ,
adamın aklına bile gelmemiştir telefonunu ver filan diyeceği

bence yaşınız 32 değil 22 olsaydı siz bu evliliği çok daha rahat bitirirdiniz ,
öyle bir vibe aldım yeni birini bulup evlenemez diye düşünüyorsunuz
Yok bu benim 2. Evliligim . İlk evliligim aldatma dan dolayi bitmisti. O beni aldatti ben onu terkettim. Tekrar evlenmek zaten zorken evlendim guvendim. Basima bunlar geldi. Birdaha evlenmeyi dusunecek psikolojim kalmadi :)

yani açıkça bir yanlışı yoksa ben de evliliğimize yeni bir şans verelim bulusmasinda adamın telefonunu alıp kurcalamazdim sanırım ,
Evet aklına gelmedigini söyledi. Benim yapmayacagim birseydi aslında bu ama his işte içime doğmuştu birşeyler yaptığı.

Yorum yaparken bende onu dusundum 🤣 hic bir iliskimde barışırken telefonunu ver bakacagim demedim. Konu sahibi Allahin sevgili kulu olabilir. Kadinin icine dogmus resmen

Back
X