• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligim 2.

32 yasindayim 1 yillik evliyim.İlk sorumda esimle ayrilma asamasindayiz 1 aydir evden ayriydim benimle barışmak için bulusmak istedi bulustuk ve telefonunu istedim telefonunda bir kadinla konusmalarini gördüm ve samimiyetine inanmadigimi istemedigimi soyledim.
Simdiki sorum
Aklimda neden soru isareti var?
Tekrar denesek olurmu acaba guvenebilirmiyim sorusu dolaşıyor emin olamiyorum.
Varmi basina benzer seyler gelern ?
Tecrubelerinize ihtiyacim var.
Telefonunu neden kontrol etmek istediniz? Demekki zaten güvenmiyormuşsunuz.
Üstüne de bir kadınla konuşmalarını görmüşsünüz.
Güvenmemekle de haklı çıkmış oldunuz.
Eee güvenmediğin bir adamla evliliği nasıl deneyebilirsin ki?
:KK20: olmaz canım güvenemezsin artık denenecek birşey değil, hele Yitirilmiş Güven tekrar kazanılacak birşey hiç değil!

Telefonunu neden kontrol etmek istediniz? Demekki zaten güvenmiyormuşsunuz.
Üstüne de bir kadınla konuşmalarını görmüşsünüz.
Güvenmemekle de haklı çıkmış oldunuz.
Eee güvenmediğin bir adamla evliliği nasıl deneyebilirsin ki?
:KK20: olmaz canım güvenemezsin artık denenecek birşey değil, hele Yitirilmiş Güven tekrar kazanılacak birşey hiç değil!
Anladım cok teşekkür ederim

Yorum yaparken bende onu dusundum 🤣 hic bir iliskimde barışırken telefonunu ver bakacagim demedim. Konu sahibi Allahin sevgili kulu olabilir. Kadinin icine dogmus resmen
Yani gerçekten yapacağım birşey degildi asla. Ama şöyle aciklayabilirimki insanlar bulusunca gayri ihtiyari telefonlarini masaya koyarlar. Bu cebinden çıkarmadı orda bir ışık yandi zaten bende 🤣

Yani gerçekten yapacağım birşey degildi asla. Ama şöyle aciklayabilirimki insanlar bulusunca gayri ihtiyari telefonlarini masaya koyarlar. Bu cebinden çıkarmadı orda bir ışık yandi zaten bende 🤣
Masaya telefon koyma olayina hic dikkat etmemistim 🤣Daha onceki evliliginizde aldatilmissiniz. Su an buluttan nem kapmaniz normal. Allah onunuze cikarmis resmen. Uzmeyin kendinizi bu onun karakterini gosteriyor. Meyilli demekki

Masaya telefon koyma olayina hic dikkat etmemistim 🤣Daha onceki evliliginizde aldatilmissiniz. Su an buluttan nem kapmaniz normal. Allah onunuze cikarmis resmen. Uzmeyin kendinizi bu onun karakterini gosteriyor. Meyilli demekki
Öyle tabiki teşekkür ederim yorumlarınız için hepsi benim için degerliler

Daha bir hafta önce aynı konuyu açmışsınız.
1 senelik evliyiz. Anlaşamadık sorunlar sıkıntılar yaşadık psikolog destegide aldik yapamadık anlaşmalı ayrılmaya karar verdik. Henüz dava açmadık. Ben ailemin evine döndüm aradan 1 ay geçti eşim görüşmek konuşmak istiyorum dedi tamam dedim buluştuk bana degistigini degismek istedigini benim istedigim gibi biri olmak istedigini beni sevdigini çok özlediğini söyledi çok güzel geldi bunlar kulağıma. Sonra aklıma birşey geldi 1 ay içinde sosyal medyada bir bayanla takiplestiklerini görmüştüm onunla konusup konuşmadığını merak ettim ve dedimki telefonunu cikarirmisin birseye bakmak istiyorum ondan sonra sana kararımı solicem dedim kızardı morardi ama çıkardı iste hesabini actirdim baktim kadinla cinsellik iceren birsuru yazisma konusma görüntülü sesli sohbetler o site üzerinden yapmış. Bu aldatma degil midir? Bu insana tekrar güvenilir miyim? Merak ediyorum tekrar denesem olur mu? Karar veremiyorum..
size bunları yazmışım.

"""Kararınızı vermişsiniz, yakaladığınız olay da tuzu biberi olmuş ve bence aldığınız kararın doğruluğu gösteriyor size. Yolunuza bakın. Daha önce atlatmışsınız şimdi de başarırsınız."""""

Eski konunuzu okuyun bir kaç kez anlamak istemiyorsanız evlenin. Mutluluklar.

konuya da ekstra yorum yapacak olursam ben bu olayı aldatma olarak almazdım.
1 aydır ayrisiniz ben o evlilik/boşanma kağıdına değer veren biri değilim açıkçası ( evli biriyle birlikte olmam o çok ayrı bir mesele)
ama eş dediğiniz birinin daha sadece 1 aylık ayrılıkta başkası ile görüşmesi bana , size yeterince değer vermediğini hissettirdi.
daha da kötüsü saygısı da yok bence.
deneyimlerim değerin ve saygının ilişki başında oluştuğu ve sonradan değişmediği yönünde
ben bu yüzden ayrılmayı secerdim

Birkez aldattildiysaniz sonra guvenip yeniden yola devam etmek bence imkansiz. Zaten esinizin de yeniden aldatma potansiyeli yuksek. Uzgunum ama dogrusu birakip yolunuza devam etmeniz bu guvensizlik sizi de bitirir

Daha bir hafta önce aynı konuyu açmışsınız.

size bunları yazmışım.

"""Kararınızı vermişsiniz, yakaladığınız olay da tuzu biberi olmuş ve bence aldığınız kararın doğruluğu gösteriyor size. Yolunuza bakın. Daha önce atlatmışsınız şimdi de başarırsınız."""""

Eski konunuzu okuyun bir kaç kez anlamak istemiyorsanız evlenin. Mutluluklar.
Teşekkürler

Birkez aldattildiysaniz sonra guvenip yeniden yola devam etmek bence imkansiz. Zaten esinizin de yeniden aldatma potansiyeli yuksek. Uzgunum ama dogrusu birakip yolunuza devam etmeniz bu guvensizlik sizi de bitirir
Haklısınız teşekkür ederim

konuya da ekstra yorum yapacak olursam ben bu olayı aldatma olarak almazdım.
1 aydır ayrisiniz ben o evlilik/boşanma kağıdına değer veren biri değilim açıkçası ( evli biriyle birlikte olmam o çok ayrı bir mesele)
ama eş dediğiniz birinin daha sadece 1 aylık ayrılıkta başkası ile görüşmesi bana , size yeterince değer vermediğini hissettirdi.
daha da kötüsü saygısı da yok bence.
deneyimlerim değerin ve saygının ilişki başında oluştuğu ve sonradan değişmediği yönünde
ben bu yüzden ayrılmayı secerdim
Evet saygı ve güven haklısınız

32 yasindayim 1 yillik evliyim.İlk sorumda esimle ayrilma asamasindayiz 1 aydir evden ayriydim benimle barışmak için bulusmak istedi bulustuk ve telefonunu istedim telefonunda bir kadinla konusmalarini gördüm ve samimiyetine inanmadigimi istemedigimi soyledim.
Simdiki sorum
Aklimda neden soru isareti var?
Tekrar denesek olurmu acaba guvenebilirmiyim sorusu dolaşıyor emin olamiyorum.
Varmi basina benzer seyler gelern ?
Tecrubelerinize ihtiyacim var.
Denenmiş bidaha denenmez. Ama sen istiyorsun ki herseyi denedim ama olmadı.

Ikinci evliliginiz. Ve bu evliligi de bitirmek istemiyorsunuz. Esinizi hala seviyorsunuz. O yuzden kafaniz karisiyor.
Ama o sizi sevmiyor. Aldatmis da zaten. Barismayin.

Güven tekrar kazanilamaz mi? Peki surekli kafamda kurar miyim bisey yapiyormu diye. Kendimden emin olamıyorum asla sindiremeyecegim bir durum fakat neden böyle acaba larla kafam doluyor anlamıyorum
Tam da öyle. Güven geri kazanılmıyor. Hep bi "acaba" kalıyor içinde. Ve nasılsa affedildi diye daha rahat yapıyor yapacağını

Denedim aslında herşeyi. Olmadı. Ama onun gelip af dileyip tekrar denemek istemesi kafami karistirdi sadece.
Dünyada yasanmış bir ilk değil. İlla yasayarak mı tecrübe etmen gerekir. Öyleyse bidaha dene. İnşallah mutlu olursun

Back
X