evliligim beni cok yordu...

kendinin neler yaşamadığı ne malum mutlaka olmuştur erkekler daha ileri boyutlarda yaşıyorlar ama yap ama hep inkar et modundalar, ailenle ne alakası var onlarmı tanıştırdı, Kİ olsa bile ona ne, geçmiş geçmişte kalmştr , onları dilesen onları seçerdin , önemli olan ondan sonra ki dönem,

BENCE HER DEDİĞİNİ YAPTIRMAK İÇİN HER KONUDA HAKLI ÇIKMAK İÇİN BU DURUMU KULLANIYOR !!!!!!!!!!!!!

HELE Kİ AİLENLE GÖRÜŞMEMEN İÇİN BİLE BUNU BAHANE ETMİŞ ORAYA BAGLAMIŞ BU NE SAÇMALIK, Bİ HADDİNİ BİL YANİ , SİNİR OLDUM

SENİ KENDİNE GEBE BIRAKIP, HEP BİR ADIM GERİDEN GEL DİYE YAPIYOR.

BİRAZ TAVRINI KOY HADDİNİ BİLDİR BENCE ÖZELLİKLE AİLE KONUSUNDA.

YİNE DERSE OZAMAN ÇOK İYİ BİR EŞ OLDA HEPSİNİ UNUTTUR DE İYİ CE KUDURSUN :) HAHAHAH KÖPRÜDEN ATSIN KENDİNİ :)) AMA BU KADAR TAKMIYOR BENCE YALAN ,

Ooo ben tam okumamıştım sadece çıktıgın çocukları başına kakıyor sanıyordum ona göre yorum yaptım ama ortada çok daha zor bir durum varmış

bu konuda bi fikrim yok ama biraz zor düzelir sanıyorum çünki erkekler bu gibi konuları hiç unutmazmış

allah yardımcın olsun

sorunlar devam mı eşinle bu konuda?

bir öyle bir böyle. son bir kac gündür hersey cok iyi (masallah diyeyim). sürekli mutlu ve güler yüzlü davraniyor ve beni mutlu etmeye calisiyor. umarim bu böyle kalir... bilmiyorum ya cok korkuyorum artik. her an patlayacak yine birsey diyecek ve bende kendimi tutamayip cevap verecegim ve olay büyüyecek diye tetikteyim. bazen imada bulunmasa bile bana laflari imali ve igneleyici gibi geliyor. bilemiyorum, tek dilegim artik herseyin iyi olmasi... dedigim gibi onu cok seviyorum ve onun da beni sevdiginden hic süphem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…