Evliliğim bitiyor,boşanıyoruz..

size son durumdan bahsediyim biraz..bebeğimi babası haftanın bazı günleri görüyor ve bazen almaya kaynanam geliyor ne hikmetse bende anlamış değilim...
bu seferkindede bana diyoki çocuğun psikolojisi için arada bi çocuğu al getir bize diyo..şaştım kaldım ne alaka ya...hani beni istemiyoduyn şimdi neden sana getireyim ki çocuğumu...
sen bana zamanında acımadın..yalvardım anne yapma yuvamız dağılmasın dedim...şimdi ne yüzle ya ne yüzle...

benim eşimde inatçı keçinin tekidir belki gurur meselesi yapıyor seviyordur seni yazık yuva kolaymı kuruluyo

bugün bi falcıya gittim..hiç inanmasamda böle şeylere gittim işte psikoljik olarak belki rahatlarım diye..bu adam seni seviyor ama sana gelemiyor dedi..ne hikmetse anlamış değilim..

Gecmis olsun. Ailenle arasi neden kötü esinin? ailenle gorusmeyecegiz dedigi zaman kendi ailesiyle gorusmeyi sart kosuyormuydu? sayetki oyleyse.. Sadece bekle yada kisa bir mektup yaz cunku ona karsi duygularin var hala.. Bu yuvayi yikmak kolay olmadigini ama seni bu yasa getiren ailenden seni ayirmasinin yetmiyormus gibi ailesinin bu denli karismasinin bu hale getirdigini ozetleyen bir mektup. Hayirlisi olsun.

DURUMUNA ÇOK ÜZÜLDÜM :
KAYNANALAR BÖYLE GENÇLERE YAPMADIĞINI BIRAKMIYORLAR SONUNDA EVLADININ EVLıLıĞı BOZULUYOR.. NASIL BU KADAR ACIMASIZLAR ..BENDE 2 YIL KAYNANAMIN YANINDA OTURDUM YENı EVLıLıĞıMı YAŞAYAMADIM HıÇ ..SONRA EŞıM BANA DESTEK ÇIKTI (ANNESıNı ÜZMEDEN)AYRI EVE ÇIKTIK ..BıR DAHA O OLDU HıÇ BıR PROBLEM YAŞAMADIK..KAYNANAM BıZE HEP GELDı AMA BEN HıÇ TAKMADIM ONU....:umursamaz: ANLADIĞIM KADARIYLA SEN HALA SEVıYORSUN EŞıNı... BOŞANMADAN ÖNCE BıR KERE DAHA DÜŞÜN DERıM CANIM ..HAKKINDA HAYIRLISI OLUR ıNŞALLAH....:teselli:

elbette onun ailesiyle hep görüşüyorduk zaten..evet son çare olarak böle bi mektup yazıcam sanırım..

Hele ayrılma sebebi 3. şahıslar ise, yani eşler arasında sorun yoksa daha da zor oluyor kabullenmek.. :gitme:

Allah yardımcınız olsun, nedir son durumunuz.

son durum mahkeme tekrar ertelendi...sanırım artık bu son mahkeme olucak...eşim ise gününü gün ediyor dıştan bakıldığında...geziyor tozuyor belkide sevgilisi bile var...

şun dakikalar içindeki durumumu sorarsanız yaşamak istemediğimi hissediyorum..hani insan ağlarda gözyaşları akmaz ya akıtamazsın ya öle bişi oldum..yutkunmaya çalışıyorum ama olmuyor çünkü düğüm düğüm boğzaım ve canım acıyor nefessiz kalıyorum..gözyaşlarımın içime damladığını hissediyorum birbir..ucurumun kenarında tutunmadan sadece boşluğa bakıyorum en ufak bi esintide düşücek gibiyim..hiç tükenmemiştim bu denli ben..ne kadar güçlü durmaya çalışsamda güçlü değilmişim ben..yenildim artık hayata..bi boşlukta uçup gitmek istiyorum..:gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

son durum mahkeme tekrar ertelendi...sanırım artık bu son mahkeme olucak...eşim ise gününü gün ediyor dıştan bakıldığında...geziyor tozuyor belkide sevgilisi bile var...

canım boyle dusunme bu kadar kolay mı bıtme noktasına gelmıs bır evlılıgın ardından hemen sevglı bulmak
ıcın acıyordur emınım
Rabbım yardımcın olsun ınsallah
Dualarım senınle

eşim benden soğutularak ayırıldı...o yüzden bunun etkisinde herşeyi yapabilir diye düşünüyorum ben...
ölüyorum bitiyorum suan...
psikoljim bozuk ve tam 10 sattir sadece ağlıyorum bağırarak haykırarak..

yapma be güzel kardesım
elbette kolay değil ama salma kendını
yavrunu düşün
inşallah aydınlık gunler yakındır canım

eşimi hep görüyorum hergün hemen hemen...ama bugün görüşüm çok farklıydı..benim sevdiğim adam o değildi..
çok güçlüyüm normalde..ama bugün yaşamıyorum sanki..çok acizce bi düşünce belki ama istemiyorum yaşamayı...ağlamakdan yorulurmu insan yoruldum çünkü boğazım düğüm düğüm..acıyor artık yanıyor boğazım..durumumu anladınız işte canlarım sizde olmasanız...

bide bugün bebebğim düştü yara aldı biraz..mahvoldum iyice..ne kadar ailem destek olsada hastanede tek başıma gibiydim...bebeğimin çığlıklarına tek başıma göğüs germek bi kez daha öldürdü beni...
offffffffff bebeğim olmasa istemiyorum hiçbişeyi... ölü bile daha ruhlu benden..

karşısına çıkıp haykırmak istiyorum bunları haketmediğimi...bize yapılanları...annesinin yaptıklarını...ama gücüm yok...çok ağladım bugün hala ağlıyorum ekrana bakamıyorum gözyaşlarımdan düşünün yani..

bacım tam olarak kadar oldu bu sekılde evlerınızı ayıralı
hıc karsıklık oturup konusmadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…