- Konu Sahibi minikprenses
-
Bırak artık onun ne düşündüğünü, ne hissettiğii. Kendine bak artık. İnsanların çoğu böyle maalesef, yada biz görmek istediğimiz gibi görüyoruz. Fark etmez olan biten bişeyin arkasından konuşmaya değmez. Kendine topla, sana bunca acı çektiren insan için şu haline bak. Biliyorsun amacı sana acı çektirmek, yapma onun istediğini, mutlu etme onu, bak böyle bir adam senden boşanmadan başkası ile beraber olmaya başladı, bu adamı eş diye yanında gezdirdin sen. Kö şeytanından bulsun, sana yaptıklarını, yaşattıklarını düşün, şu anda ble adamaın yaptıkları aklı başında birini yapacakları değil. Kendine gel, gç aynanaın karşısına kendine bak, ne kadar şanslı olduğunu düşün.
yani.. gündüz başkasıyla gezip gece yattığında seni düşünse ne fayda nerde bunun pişmanlığı kendini kandırma canım boş yere çünkü emin ol dönse ayaklarına kapansa bu sefer de sen istemiceksin sen onu kaybetmiş olmanın üzüntüsüyle onu bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun. asıl o seni kaybetti. sen hiçbir şey yapmadın. hep alttan aldın üzmedin kızmadın üstelemedin o tepene çıktı. sen bu kadar vericiyken o hiçbirini hak etmedi. sen tutup kötü davransaydın dişli olsaydın sen sen olmıcaktın ki. birşeyler planlı ve kasıtlı yapılınca anlamını yitirir. sen olması gerektiği gibi içinden geldiği şekilde davrandın ve onun karaktersizliği ortada. hepimiz yaşadık böyle hayal kırıklıklarını en aşağı bir kez. ama değmiyor işte görüyorsun şimdi pişmanım ölüyorum dön gel dese gidebilir misin sanki gitsen iki gün sonra ya bu yokluğumda başkasıyla oldu diye adım adım soğumıcak mısın sanki. o kaçtığı için gönlün kovalıyor. aslında sevmiyorsun inan bana. nefret ediyorsun demiyorum ama onca yaşanan hayal kırıklığından sonra niye sevesin ki?
konunu uzun zamandı r takip ediyorum ama ilk defa yorum yapıcam
sende annemi gördüm
o da yıllarca ağladı babmın dönmesini bekledi ama olmadı
sana tavsiyem
biliyorum senin için çok zor olavak ama sırf eşini çatlatmak için
git kuaföre giyin şıkır şıkır
al kızını çık gezmeye akraban olur arkadaşın olur
geç vakitlrde eve gel
birazada o seni merak etsin
dik duruşunla onu ez
onu senin yerine koymuş canım.onda seni yaşıyor galiba.nacizane fikrimi söylemek istedim.bence seni hala seviyor.
konunu uzun zamandı r takip ediyorum ama ilk defa yorum yapıcam
sende annemi gördüm
o da yıllarca ağladı babmın dönmesini bekledi ama olmadı
sana tavsiyem
biliyorum senin için çok zor olavak ama sırf eşini çatlatmak için
git kuaföre giyin şıkır şıkır
al kızını çık gezmeye akraban olur arkadaşın olur
geç vakitlrde eve gel
birazada o seni merak etsin
dik duruşunla onu ez
bugün kaynanam çocuğu almaya geldi bi ton laf söyledi bağırdı çağırdı ve bende altta kalmadım tabi...çok sinirlerim bozuk bu hakkı kendinde nerden buluyor anlamış değilim..beni çökerrtmeye çalışıyor ve malefki başarıyor..eşimle konuşulmnası gereken konulara bile burnunu sokuyor allahım aklıma mukayıt ol yarabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?