Evliliğim bitiyor,boşanıyoruz..

edacım herkez aynı şeyi söylüyor ama herkez..ne üzülüyosun o üzülüyormu bak keyfini yaşıyor gününü gün ediyor diyorlar..ama olmuyor işte onu öle gördükçe ben dahada deli oluyorum..b,gün eski bi dostla oturduk ve gecenlerde eşimle konuşmuş..anlattı bişiler , o anlattı ben ağladım ve çok ağladım yine..kimse anlamak istemiyor beni ama ben çok günler geçiriyorum...hayatındaki kızla bi an evvel birlikte olmak istiyomuş..nasıl olurda siler bi anda ya..beni deliler gibi seven aileme kafa tutan alıcam seviyorum diyen adam şimdi nerde..deliriyorum ya ben bu denli aşagılık birimiyimde bu kadar çabuk vazgeçiyor..hani benim sevgim fedakarlıklarım nerde kaldı...hakkımı helal etmiyorum..çok duygusalım yazamıyorum bile hemen ağlıyorum..

aslında haklısın kendimi küçük görüyorum onu yüceltiyorum..o beni kaybetti aslında benim gibi fedakar cefakar bi insanı kaybetti..tatlım ya bana çok destek oldun teşekkürler..dicek bi söz bulamıyorum artık kelimelerin bittiği yerdeyim..nokta bile olamıyorum artık..ve yavaş yavaş kendimden nefret ediyorum kızıyorum çok..
hayatındaki kızı tarif edeyimmi size..aynı ben..saç rengi göz resngi boyu kilosu..yüzü..tıpa tıp ben yani..buna işyice deliriyorum ya..benden vazgeçiyor ve tıpa tıp benzerimle birlikte...ama aramızdaki tek fark ben asil ve kişilikli o ise sürtüğün teki...

konunu uzun zamandı r takip ediyorum ama ilk defa yorum yapıcam

sende annemi gördüm
o da yıllarca ağladı babmın dönmesini bekledi ama olmadı

sana tavsiyem
biliyorum senin için çok zor olavak ama sırf eşini çatlatmak için

git kuaföre giyin şıkır şıkır
al kızını çık gezmeye akraban olur arkadaşın olur
geç vakitlrde eve gel

birazada o seni merak etsin

dik duruşunla onu ez

çok zor zamanlar bunlar.. psikolojik destekten başka yapılacak birşey yok gibi geliyor bana. kendini rahatlatman lazım. dimple2 ye katılıyorum. biraz da sen kıskandırmaya çalış onu. ha evliliğinizi düzeltirmi anlattığın kadarıyla hayır. Fakat en azından kendini daha iyi hissetmene neden olur. bu kadar kısa sürede bu kadar gözünün önünde başka biriyle olması, onun ne kadar kişiliksiz olduğunu gösteriyor. Dirayetli bir insan değilmiş zaten. Sen biraz kendine bak, maddi durum uygunsa saçının başının rengini değiştir, yeni kıyafetler al, tek başına dışarılara çık biraz arkadaşlarına falan git, sen de onun göreceği şekilde mahalleden çık, ki kafasına takılsın biraz bu napıyor ne ediyor diye. bu şekilde biraz kendini iyi hisseder belki bu dönemi daha rahat atlatırsın canım.

Kesinlikle katılıyorum,en güzel,en mantıklı hareket bu olurdu...

sanırım bizdede aynı şey olucak bu saatten sonra dönüş olmıycak gibi..
şık giyiniyorum kendime bakıyorum ama şöyle bi durum var o benmi hiç görmüyor..ben onu hergün görüyorum o beni hiç görmüyor
o genelde öğlen çıkar gece çok geç saatlerde gelir işten..
onun geldiği zamanlarda doğal olarak ben evde oluyorum
istediğim kadar süsleneyim karşılaşamıyoruz
ama o benim evde olduğumu ve onu göreceğimi bildiği için çatlatmak adına herşeyi yapabiliyor..

Yapma bunu kenine artık. Mantıklı düşünemiyorsun. ılk önce bir psikologdan yardım al. Gerçektemn çok faydasını göreceksin ve daha önce başvurmadığın için pişman olacaksın. Allah herkese yaptıklarının cezasını bu dünyada veriyor ama insanlar bunu görmyor. Biraz sakinleş ve bir an önce bir psikolog bulkndine.

konuyu takip ediyorum ve tekrar yazmak istedim çünkü çok üzülüyorsun seni böyle görünce inan ki bende üzüldüm
insanlar 1 kere gelir hayata ve bir kere yaşıyor niye güzel yaşamak varken üzülüp kırılıyoruz
ya o masum kuzularımızın ne günahı oluyor değilmi
eşin çok yanlış yapmış ilk başka ailesinin yanına götürmekle
ama hatalarını görmeye yettimi hayır yetmedi sen verdikçe susdukça daha fazlasını istedi
ama sende kalmadıki daha ne veresin
üzülme ve ağlama çok zor günler geçiyorsun ama inan bir şans daha versen değişmezde aynı devam ederi buna emin ol sen daha fazla ağlıyacaktın belki kuzuna iyi bir anne olamayacaktın. sadece şunu söylemek isterim iyiki 1 şans daha vermedin çünkü sonunda pişman olurdun
ben eşime ikinci şansı verdim ve hayatımız yine aynı onun hayatında ilk hep ailesi var
pişman olmamakdan en iyisi bu benceee
o seni hiç hakketmemişki...

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, neredeyse 3 aydır degmeyecek bir adam icin gozyası dokuyorum, icim acıyor ve kimse beni anlamıyor. Allah yardımcın olsun.
o seni hic haketmemis.

bu erkekler kendilerinin de bir aile sahibi olduğunu unutup hala çocukluk günlerindeki gibi ailelerinin sözünden çıkmıyorlar ya, ya da tamamen farklı bir sebep var da başından atmak için yer arıyorlar. seven kimseyi dinlemez, herşeyi göze alır. sen böyleyken karşındaki değilse yara almaya başlarsın ve bişeyler tükenir..

bi kez daha geçmişime döndüm yaşadıklarını okuyunca. içim parçalandı ezildi...Rabbim büyük sabret bebeğin için..

hiçbir erkek için ağlamaya gözyaşı akıtmaya değmez. bu hayattan ben bunu öğrendim.. eğer kendini yiyip bitiriyorsan bir silkelen ve kendine gel... öyle bir hayat yaşa ki merkezinde bir erkek olmasın.. merkezinde sen ve çocuğun olsun yoksa ömür boyu ağlarsın.. .. ben de senin hikayene benzer bir yoldan geçtim , ben bunu başardım ve bu halimden memnunum...

sen de başarabilirsin..

Son düzenleme:
desteğiniz sağolun kızlar...
evet öle bi hayat yaşamak istiyorum ki peşimden koşsun,değerimi bilsin,kadın nasıl oluyormuş göstermek istiyorum ona..iyi bi kariyer yapıp gün gelip karşılşatığımızda bak benim kadınım nasılmış demesini istiyorum...ama herşey için biraz daha zamana ihtiyaç var..allah büyük bana yaptıklarının cezasını ödemeye başladı ama farkında değil...çok yalvarıcak gün geldiğinde yada belki hiç tınlamıycak ama ben gururmu kimseye bırakmıycam..o utanıcak...o pişman olucak..

canımmmm çok üzüldüm durumuna..en kısa zamanda oturup dertleşelim.zor günlerinde yanında olmak isterim,seni ve minik prensesimi çok öpüyorum

bugün kaynanam çocuğu almaya geldi bi ton laf söyledi bağırdı çağırdı ve bende altta kalmadım tabi...çok sinirlerim bozuk bu hakkı kendinde nerden buluyor anlamış değilim..beni çökerrtmeye çalışıyor ve malefki başarıyor..eşimle konuşulmnası gereken konulara bile burnunu sokuyor allahım aklıma mukayıt ol yarabbimmm

o seni çökertmeye çalıştıkca sen daha azimli hırslı ol hayataaa
acın hafifleyecekkk kaynananı kaale bile almayacaksınn gün gelinceee
ama sadece zamannnn...zaman..zamann.....

üzülme canım olabildiğin kadar güçlü olmaya çalış vee en önemlisi bi anne olduğunu sakın unutma o masumun sana ihtiyacı var o sensiz olamaz... bi anne olarak söylüyorum bunu sana ...
boşanmış ve dağılmış bi ailenin çocuğu olarak söylüyorum onun hep yanında ol psikolojisine sahip çık kaybeden sen olmadın bunu kafana sok o kaybetti hem seni hem mutluluğunu ve geleceği bırak gündelik ilişkilerde arsın seni ama bilmediği bişey var seni asla bulamıcak kimsede bu kesin bırak batsın iyice çamura sensizlikte..
sen hayatına odaklan bak hayat devam ediyor yaz geldi al bebeğinide gez toz hayatın tadını çıkar bu zamanların bidaha gelmicek yaşa yaşayabildiğince 3 günlük dünya değermi ağlamaya yıpranmaya hemde senin kıymetini bilmeyen biri için ...
ne şanslısın ki ailen sana sahip çıkmış senin yanında destekçin oluyorlar..
şunu bilki öyle bi zaman gelecek sana yaptıkları yaşattıkları için perişan olacak ve yine ogün iş işten çoookkkktan geçmiş olacak çünkü kaybettiği o kadar mutlu olacakki hayatını yoluna sokmuş olacak ...

kaçan kovalanaırrr canımm yazını 1 sayfadan 14. sayfaya kadar hıc üsenmeden okudum ve ıcım parcalandııııı kendımı bı an senın yerınde dusundummm ve gercektenn cok cokkk uzuldummmm ama sen zaten kendını ve bebegını cok cok uzmussunnn ben yerınde olsammmm esın senı suslu ve karıyerlı nbı sekıdle gormuyosa bıleeee kaynanan kesın goruyodurrr camm perde altındaz felannnn cok guzel bı sekıdle gıyınnnn bır kac dakıka kapının onunde cocugunu gezdır kaynannan senın mutlu halınıı suslu halını gorsun ve kendııı uzulsunnn senın gıbı bır gelılını kendı ellerıyleee mahvettıgı oglunun yuvasınıııı nasıl bozdgunu sonrada cocugunu eve bırakk ve sen gıt gez toz kafanı dagıttt sınemaya gıt alısverısmekzıne gıt bı an bıle olsunnn kafanı baska seylerle yormaya calısss pıskolojını daha f emın ollll bu dunyaaa kımsazla yormadannn atlat vee kerndını daha fazla uzme cunku bu dunya kım ıcınm kendını uzmeye degmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…