Evliligim bitiyor gibi

Arkadaşlar Peki bu süreçte evleri ayırma fikriyle gitsem nasıl olur
Adamin daha rahat davranmasi icin firsat vermis olursunuz, ustelik sizi suclar. Sen evden kovmustun bende istedigimi yaptim der. Bilgisayarinda, ofis bilgisayarinda gmail hesabı açık ise konum geçmişi ve girdigi programlari goruntuleyebilirsiniz(baska bir konuya yszmislardi, nasil yapildigini bilmiyorum)

Onu yaptım durumu çaktı maalesef ama telefonda geç saatlere kadar telegramda

Telefon konusunu acmayin. Eve gec gelerek, hatta gelmeyerek aile hayatinin dışında bekar bir hayat sürdüğünü, bu duruma üzüldüğünüzü, gece olunca beraber uyumak istediğinizi, aksamlari beraber vakit geçirmek istediginizi soyleyin. Neden eve gelmekten kacindigini sorun. Telefon sifresi odakli giderseniz reddilmeye ve sorunu cozememeyr devam edeceksiniz.

Telefon konusunda 2 aydır birsey demedim.spyledim zaten senin yaşadığın bekar hayatı bizimle alakan yok diye

Sorduğumda kafa dinliyorum diyor

Telefon konusunda 2 aydır birsey demedim.spyledim zaten senin yaşadığın bekar hayatı bizimle alakan yok diye
Hesap sorar tarzda konusmayin. Duygusal bir konusma yapın. Kafasini dinlemek istiyorsa ayni evde baska bir odada takılsın bunu onerebilirsiniz. Saniyorum esiniz sizi aldatmasa bile sanal baska bir dunya kurmus kendine

Hesap sorar gibi, tartisarak konusursaniz adam evden ayri kalmanin dogru karar olduguna inanip uzaklasacaktir. Duygusal bir konusma ile vicdan azabi cektirme sonra olan biteni ogrenme sansiniz var.

Hesap sorar tarzda konusmayin. Duygusal bir konusma yapın. Kafasini dinlemek istiyorsa ayni evde baska bir odada takılsın bunu onerebilirsiniz. Saniyorum esiniz sizi aldatmasa bile sanal baska bir dunya kurmus kendine
Haklı olabilirsiniz ama maalesef artık sabrım kalmadı benimde çok yoruldum çocukla tek başıma herseye koştur birde gece yarılarına kadar tek bekliyorum

Düşünmeden edemiyorum esim açık açık cabalamadigini kabul ediyor uzaklaştığını ben kendi başıma bir savaşın içindeyim
Kendinizi psikolojik ve maddi olarak hazırladıktan sonra bosanin derim. Ailr hayatiniz yok, sorumluluk sizin ustunuzde, ustelik cabalamayan ve bunu kabul eden bir eş var. Hergun üzülmektense birkere üzülürsünüz

Konu sahibi ile ayni sekilde basladi benim boşanma hikayem.Once hicbirsey vermemek ve bosanmamak icin cabalayan adam aldatmasini kanitlayacagim korkusuyla anlasmali boşanmayi kabul etti.1 ay sonrada beni aldattığı o.pu ile evlendi zaten.
Hissetiklerimi kendim yazsam bu kadar olurdu.Dürüst olup canımızı bu kadar yakmasalar keşke...

Para konusunda çok sorun çıkacağını zannetmiyorum ama insan yine de bilemez

E adama elinizde delil olmadan konuşursanız başka ne diyecekti? Ortada fol yok yumurta yok.aaa anlamışsın evet aldatıyorum hadi beni evden at rahatımı kaçır ve donuma kadar al mı demesini bekliyorsunuz?

E adama elinizde delil olmadan konuşursanız başka ne diyecekti? Ortada fol yok yumurta yok.aaa anlamışsın evet aldatıyorum hadi beni evden at rahatımı kaçır ve donuma kadar al mı demesini bekliyorsunuz?
Şifre olarak yüz okutma var normla şifre de var benim yanımda onu hiç yapmıyor aklımda olan şuan tek şey dinleme cihazi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…