Evliligim bitiyor gibi

Eşiniz bal gibi aldatıyor sizi. Adınızı değiştirme sebebi de o.
Eve geç gelmesinden bile belli herşey zaten.
Siz boşanma da kararlı olursanız esiniz zorluk çıkarmayacaktir.
Ne istediğinizi karar verin.
Resmen aptal yerine koyuyor eşiniz sizi.

Benim onu iş konusunda idare etmediğimi söylüyor hadi haklı diyelim bunlari mi yapması gerekli

Bugün ısrarla telefon benim özelim dedi. Bazen bütün bunları gerçekten ben mi kafamda kuruyorum diyorum ama bir kişi beni haksız çıkarmıyor
Canım ya umarım düşündüğümüz gibi bişey cıkmaz uzerine GT bu konunun ama sakin ve gizli yapmaya calıs. Yokmu cevrenizde güvenilir biri mesela ergen bir kuzeniniz olabilir iş saatinden önce iş yerinin önünde beklese cıkısta nerelere gittigini falan izlese . Benim bu işler için bir hayta kuzenim var tabi Boyle seyler degıl ama mesala birini merak ediyorum bende gprunmesin bi senden baksana veya esimin yanlıslıkla önemli bişyini kırdıysam hemen o kuzene derim git ahnısından bul getr yani elimzde büyüdü kuzenden ote kardesim sonucta bu tarz işler için öyle bir kuzen iyi oluyor bi takip ettirin ya içiniz rahatlasın en azından

Maalesef bulunduğumuz sehirde hiç bir akrabam yok

bana kalirsa arabayi dikkat cekmemek icin dükkanin önüne park ediyor ama baska yere gidiyor.

eşinizin fikirlerinden çok önemli olan sizin fikirleriniz. bu evliliği sürdürmek istiyor musunuz? adam kopukluk yaşıyor evlilikten soğumuş gibi yazmışsınız. peki siz? canım eşim çok seviyorum sürmesini istiyorum gibi mi hissediyorsunuz yoksa inceldiği yerden kopsun 10 yıldır tükendik diye mi düşünüyorsunuz? eğer aldatıyorsa zaten ortaya çıkarırsınız ben orasında değilim. boşanırsınız ve tazminat vs alırsınız. ama eğer aldatmıyorsa bile sizde de sanki kopmalar olmuş gibi anlatmışsınız. bu konuya yoğunlaşın. bitirmek isteyip istemediğinizi irdeleyin. duygularınızı tartın. adamın gece gelmemesi, adamın telefonu vermemesi, adamın susması, adamın ciddi konuları konuşmaması, belki başka bir kadının varlığı....özne hep adam oysa sizin hayatınızın başrolü sizsiniz. sizin düşünceleriniz hisleriniz önemli olan. ben ne istiyorum bütün bir hayatı onunla geçirmek isteyip istemediğinize emin miyim, aramızda güçlü bir arkadaşlık kaldı mı, ona güveniyor muyum, bana dürüst mü, yoksa kendimi yalnız mı hissediyorum gibi sorular size net cevaplar verecektir. hakkınızda hayırlısı.

Aslında dediğiniz gibi eşimi hayatımın merkezine koymustim aslında 10 yıldır gayet iyiydik böyle olmamıştık tasindiktan sonra başladı. En azından 3 aydır bazı şeyleri kendi içimde aştm. Çocuk olduğu için anı kararlar vermek istemiyorum

Fikirlerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…