Evliliğim bitiyor lütfen yardım edin

Ben mi yanlış okudum yoksa anneme vurdu mu yazdın ? Ve hala bırakırsam üzüleceğim mi diyorsun? Ah kardeşim gerekirse aylarca yıllarca aşk acısı çek ama o adama 1 gün bile tahammül etme artık! Ne demek sana ve annene vurdu ! Yemin ederim ben o adamı parçalardım okuyunca bile sinirlerime hakim olamadım! Ezdirmeyin kendinizi ya başlarım aşkına sevgisine evliliğine kendine saygın varsa ayrıl bacım

Size vuruyor evi daģıtıyor hakaret var yetmiyor annenizi kovuyor hatta birse annenize vuruyor. Hala ne bekliyorsunuz bunun sonu kadın cinayeti. Kaçın kurtarın kendinizi

Annenize vuran soven adami affedecek kadar omurgasiz olmayin.
Kafaniz nasil karisir dunyada erkeklere kiran mi girdi?
Bosanin bu kepaze ayidan.

Aşka bak Daha erken. Boşamayın. Belki biyerlerine sihirli değnek değer değişir.

Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye

Hay ben böyle yuvanın.. Nefret ettim ya bu kk kadınlarının yuvam da yuvam laflarından. Annene vurduğu an o iş bitmeliydi. Ne bağımlısı olursa olsun. Bunu bahane etme. O herifin değeri var da annenin mi yok

Ne diyeyim zor bir durum. Annenize çok üzüldüm. Kadın kizna mı uzulsun. O yaşta elin adamından laf işitip tartaklandığınamı.
Bu olayları sindirebilirseniz devam eder evliliginiz

Şaka mi bu .... Benim anam a vuracak da ben affedecem öyle mi .. Bide evliliğimiz bitiyor demissin .. bitsin zaten

Tam bir gerizekalisin sen iki gun sonra gebertse bile uzulmem senin gibilere kocam anneme vurucak yemin ederim babamin beylik tabancini alip gelip sikarim kafasina sen bide uzulurum ayrilamam diosun

Direk bosanirim 1 gun bile dusunmem. Saygisiz pislik.

On tane koca bulunur da bir tane ANNE bulunmaz. Benim eşim anneme bunları yapıcak bende boşanıyor diye üzülücem. Benim her türlü kahrımı annem çekiyorsa koca nedir ki? Senin kendine saygın nerde kaldı özgüvenine ne oldu?
Lütfen yapmayın bunu kendinize.

Siz iyi degilsiniz dogru dusunemiyorsunuz profesyonel destek alin.. cunku kalkmis bize ne yapayin diye soru soruyorsunuz..

Ay konu fake herhalde boyle sey olur mu. Anneme tuvaletteki seyi ye dedigi sey var ya onu yediririm ona. Sulaleyi toplar agzini kirdiririm kendi kaninda bogulur. Yetmez kan alirim ondan. Anneme vurmak kufretmek ne demek. Nasil evlatsiniz utanmiyor musunuz annenizden ona yasattiginiz durumdan oturu ? Koca delisi misiniz siz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…