Ay istemsiz guldumonsuz yapamam nedir ya o olmazsa annemi kim dövecek diye mi düşünüyosun. hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. dayak yiyip bundan zevk alıp boşanmayan çok kadın gördüm de annesini dövmesine rağmen kocam da kocam diyen kadın ilk defa görüyorum.
Artik konunun sahte oldugunu dusunmeye basladim ha.. Konu sahibinin cevaplari şaka gibi..yazmayayım dedim ama dayanamıyorum birisi lütfen konu sahibesini bulup şöyle sağlam bir şekilde sarsabilir mi?
malum kendinde olduğunu düşünmüyorum ayy bir insanın nesi bu kadar üstün olabilir acaba cidden sinirlendim
superdi
Dilerim Rabbimden allah cocugunuzun başına vermez.. verirse de dilerim rabbimden sizi de aşşağalayan olmaz.
Arkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Hangi yuva?! Ortada bir yuva yok. Bir adet hayvan ve siz aynı evde yaşıyorsunuz sadece.Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Arkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Bırakırsan üzüleceksin bırakmazsan da alt tarafı canından olursun birşeycik olmaz böyle devam!!Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Evet bende hirpalama itekleme vardı buda bı şiddet ille kafam gözüm morarmasina gerek yok herhalde benim eşim olacak şahıs yalvardı yakardi ailesi falan söz verdiler boşanma davami açtım ve denemeye karar verdim en erken Ekim ayı gibi gorulecekmis davamız şuan deneme sürecindeSiz ne yaptınız size yazmıştım ama konunuzda cevap vermediniz umarım burda arkadaşa yazdığınız gibi dik durmuşsunuzdur sizdedw darp vardı değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?