Evliliğim bitiyor lütfen yardım edin

Ay istemsiz guldum "o olmazsa annemi kim dövecek diye mi dusunuyosun"

Artik konunun sahte oldugunu dusunmeye basladim ha.. Konu sahibinin cevaplari şaka gibi..
Son cümlene yorumum da, hayir bu herif ustun ya da vazgecilmez degil, konu sahibinin gozunde kendisi ve kendi ailesi cok ucuz, degersiz..(tabii konu gercekse)

Dilerim Rabbimden allah cocugunuzun başına vermez.. verirse de dilerim rabbimden sizi de aşşağalayan olmaz.

Herkes tercihlerini yaşar. Annesine, kendine sahip çıkmayan ve köteği layık gören birine ancak böyle yorum yapılır.
Buradaki yorumlara gösterdiğin tepkiyi kocişine de göster. Madem kovdun alma eve. Kalp ve beynindeki sevme bölgelerini de formatla. Öyle biri sevilmez. evrensel değerlere, sevgi anlayışına ters.

sizce???????

İnanamıyorum o olmadan nefes mi kesilcek, daha az mı oksijen verilcek?!? Su pislik erkeklere bu kadar baglanmayaın . Yuva yokki adam zalimib TEK’i ayrıl git ya

affedilecek birisi varsa o da sensin canım...
bir an evvelll kendine gel, kendini böyle bir adamla geçirdiğin vakit için affet...

ve yoluna bak....

Hemen darp raporuda alın ve mahkemeye verin....
bune yaaa....

Öyle evlilik mi olur allah aşkına ya senin anneni dövüyor ve sen evliliği bitiyor diyorsun öyle evlilik olmaz olsun yaniannene nasıl kıyabiliyorsun peki

Bu evlilik için sana yapabileceğimiz en iyi yardım avukat önermek falan olur sanırım. Boşanın!

Son sorudan sonra sana tavsiyem var. SAT gününü söyle sana uygun günü söyleyelim hemen bir çocuk daha yap,muhakkak düzelecek her şey

Yaşadığın darbeye bağlı akıl tutulması

NAffetmeniz bundan sonra şiddeti kabul ediyorsunuz anlamına gelir.ayrıca boşanmayı gözünüzde bu kadar büyütmeyin.kocanızdan önce yok muydunuz?kocanızla mı var oldunuz?ne demek"yuvam bozulmasın".ortada yuva falan yok.hiç zaman kaybetmeden boşanın.

pardon onsuz neden yapamısm elinmi kolunmı aklınmı basta dogarken senleni dogdu bugune kadar onlamı var oldu . kendine saygı duy yazık degilmi annene ve sana .
sen ezilen taraf olmaya devam edeceksin

Siz ne yaptınız size yazmıştım ama konunuzda cevap vermediniz umarım burda arkadaşa yazdığınız gibi dik durmuşsunuzdur sizdedw darp vardı değilmi?
Evet bende hirpalama itekleme vardı buda bı şiddet ille kafam gözüm morarmasina gerek yok herhalde benim eşim olacak şahıs yalvardı yakardi ailesi falan söz verdiler boşanma davami açtım ve denemeye karar verdim en erken Ekim ayı gibi gorulecekmis davamız şuan deneme sürecinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…