- 23 Ağustos 2012
- 51.400
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.349
- 898
Zaten ilk evliliği de aynı nedenle bitmiş. Benim hayatımda kimsem yok. Yani anne ve babamı 6 yıl önce trafik kazasında kaybettim. Kardeşim de yok. Bu evliliğinde sırf bi ailem olsun diye yaptım. Ve bunların hepsini ona evlenmeden anlattım. Bana yaslancak bi omuz lazım dedim. Teyzem konuştu kendisiyle. Annem gibidir teyzemde. Zaten şu an yanımda o var. Kendimi çaresiz hissediyorum. Allah bana yardım etsin tek dileğim o
Boşanma nedeni olarak aldatma vardı. Karısı aldatmış. O zaman çok ayıplamıştım. Ama zannedersem kadın artık iyice bunalmış ve yanlış bişey yapmış. Şimdi o kadını da anlıyorumÜzüldüm açıkçası ama atlatacak karakterde görünüyorsunuz. Ben durumu çok da vahim görmedim maddi manevi güçlü duruyorsunuz burdan bakınca. Biraz kendinizi toplayın, umarım hayatta destek olacak düzgün biri karşınıza çıkar.
Burda hep boşanmış adam almayın kadınlar boşuna boşanmıyor yazıyorum. Niye boşanmış iyice araştırmak lazım
Aynen evlendikten sonra duydum yakın tanıdıklarından. Kasıncağız benim arkamda duracak bir eş yok yanında diye anlatırmış. Ama tabi geç öğrendim ben bunları. Ayrılalı 2 ay oldu. Haftada 1 gün çocuğunu görüyor. Herhangi bir adım yok.Ilk esinden de bu yuzden bosandi esin muhtemelen..
Peki su an bi çabası var mi arayi duzeltmeye dair? Ne kadar suredir ayrisiniz?
Boşanma nedeni olarak aldatma vardı. Karısı aldatmış. O zaman çok ayıplamıştım. Ama zannedersem kadın artık iyice bunalmış ve yanlış bişey yapmış. Şimdi o kadını da anlıyorum
Eski eşinin face görüşmeleri vardı elinde ben de gördüm. Diyorum ya o kadar bunalmış ki kadın, belki de böyle teselli bulmuş.Hanımefendi bence yalandır genelde kadınlara iftira atılıyor kimse ben ana kuzusuyum demiyor
Yalan değilse bile kadın artık dayanamamış gözü başkasına kaymış boşanmış kaçmış ne yapsın garibim
Onun açısından bakarsan doğru söylüyorsunuz. Evdeki yabancı eksilmiş olacakOlan olmus. Bencil bir babayla mi buyusunler? Ustelik ilk cocugun açisindan pek sorun olmaz, sonucta ne kadar seviyor olabilir ki 2. Eşini...
Mutsuz bir aile ortamı olacağına hiç olmaması daha iyidir yazacaktım pardon :)Rabbim yardımcınız olsun İnşallah. Çok zor bir durum. Ben de boşanma sürecinde sayılırım evler ayri. Sizin bunları ikinciye yaşıyor olmanz daha büyük yıkım. 2 tane de evladiniz var. Şükür ki güzel bir meslek sahibisiniz. Dönmek için hiç bir sebebiniz yok bence de. Zira belli bir zorluklar zamanında zaten yasamissiniz 10 yaşındaki kızınız da sizinle birlikte yaşamıştır. Oğlunuza da bunu yasatmayin kızımıza ve kendinize de ikinciye yasatmayin derim mutsuz aile ortamı hiç olmamasından iyidir. Hayat bu bizlerin de sınavı boyleymis. Ogretmensiniz sanırım. Abim de öğretmen. Okulda saygı görüp evde böyle saygısızlıklar yaşamak bı annesine evde yaşananları anlatmak uğruna sizi hakaretlere maruz bırakmak eminim çok zordur. Etrafinizda o kadar sevilirken eşinizden aynısını görememek.. İnşallah en kısa zamanda atlatabilirsiniz bütün bunları.
Rabbim sizinde yanınızda olsun. Hakkınız da hayırlısını nasip etsin. Bizde durumlar aynı, evler ayrı, çocuğunu görüyor. Bende dayılarım ve teyzemin tavsiyesi ile acele etmemeye karar verdim. Çocuğunu almaya geldiğinde iletişim kurmaya çalışıyor ya da ben öyle anlıyorum ama ben hala çok öfkeliyim ve konuşmıyorum. Sizde durumlar nedir. Ne kadar süredir ayrı yaşıyorsunuz? Çocuğunuz var mı? Zor bi süreç Allah yardımcınız olsunRabbim yardımcınız olsun İnşallah. Çok zor bir durum. Ben de boşanma sürecinde sayılırım evler ayri. Sizin bunları ikinciye yaşıyor olmanz daha büyük yıkım. 2 tane de evladiniz var. Şükür ki güzel bir meslek sahibisiniz. Dönmek için hiç bir sebebiniz yok bence de. Zira belli bir zorluklar zamanında zaten yasamissiniz 10 yaşındaki kızınız da sizinle birlikte yaşamıştır. Oğlunuza da bunu yasatmayin kızımıza ve kendinize de ikinciye yasatmayin derim mutsuz aile ortamı hiç olmamasından iyidir. Hayat bu bizlerin de sınavı boyleymis. Ogretmensiniz sanırım. Abim de öğretmen. Okulda saygı görüp evde böyle saygısızlıklar yaşamak bı annesine evde yaşananları anlatmak uğruna sizi hakaretlere maruz bırakmak eminim çok zordur. Etrafinizda o kadar sevilirken eşinizden aynısını görememek.. İnşallah en kısa zamanda atlatabilirsiniz bütün bunları.
Amin, bizim durumumuz da olan herkese yardım etsin Allah'ım. Ben 1 aydır annemin evindeyim. Çocuğumuz yok. Bizim çok daha kötü uyusturucu var şiddet var iftira var..... Canımı zor kurtardım yani hala daha kurtarmak için uğraşıyorum. Korkudan boşanma davası bile açamadım o yüzden ben de beklemedeyim malesefRabbim sizinde yanınızda olsun. Hakkınız da hayırlısını nasip etsin. Bizde durumlar aynı, evler ayrı, çocuğunu görüyor. Bende dayılarım ve teyzemin tavsiyesi ile acele etmemeye karar verdim. Çocuğunu almaya geldiğinde iletişim kurmaya çalışıyor ya da ben öyle anlıyorum ama ben hala çok öfkeliyim ve konuşmıyorum. Sizde durumlar nedir. Ne kadar süredir ayrı yaşıyorsunuz? Çocuğunuz var mı? Zor bi süreç Allah yardımcınız olsun
Evimde olup biteni annesine anlatması onlarla bir olup canımı yakması oluyor bence. Eşler arasında doğru olmasa da tartışma sırasında hakaretler edile biliyor. Ama ben bunları annesinin ağzından duyuyorum. Ya bana edilen hakaretler? Ben ona bunu ilk farkettiğimde söyledim: bizim aramızdaki bizde kalsın iyiyken kötü yaparsın aramızı dedim. Ama karakter galiba. Şimdi şöyle düşünüyorum benim 2. Evliliğimse onun da 2. Evliliği. En azından benim çocuklarım yanımda. O düşünsün bundan sonra ne yapacağını. Çöl öfkeli olduğum için şu an beklemedeyim. Sanırım siz de benzer sıkıntıları yaşamış ve şu an düzene girmişsiniz. Ne kadar sürdü eşinizin bu hale gelmesi ?Erkeklerin ailelerinin ne oldugunu gormesi mi desem, evlendiklerinde esleriyle aile olduklarini anlamasi mi desem, denge kurmayi ogrenmesi mi desem bilemedim ama anladiniz siz beni, biraz gec oluyo bunu kendi evliligimde anladim. Eger esiniz ailesiyle bir olup caninizi yakmadiysa sadece savunamamak gibi basiretsizlik yaptiysa, sartlarinizi one surup duzelmesi icin bi sans verebilirsiniz.
Benzer durumlar benim de ilk evliliğimde vardı. Uyuşturucu hariç. Hiç korkma biraz seni kaybettiğini kabullenmesi için zaman ver ona. Önceki kayınvalidem evliliğini kurtarmak için çok çaba sarfetmişti. Sürekli oğlunun düzelmesi için uğraştı. Şimdi ki ise yuva yıkmak için uğraşıyor. Allah bize ve bizim durumumuzda olanlara yardım etsinAmin, bizim durumumuz da olan herkese yardım etsin Allah'ım. Ben 1 aydır annemin evindeyim. Çocuğumuz yok. Bizim çok daha kötü uyusturucu var şiddet var iftira var..... Canımı zor kurtardım yani hala daha kurtarmak için uğraşıyorum. Korkudan boşanma davası bile açamadım o yüzden ben de beklemedeyim malesef
İlk eşinden aldattığı için ayrılmış. Ama ben evlendikten sonra öğrendim yakın tanıdıklarından ona da aynı şekilde davranıyormuş. Belki de kadın bilerek çocuk yapmadı bundan.Boşanmış bir erkek olunca işkillenmem lazim neden boşanmış diye?
Demekki ilk eşiyle de aynı problemden boşanmışlar ana kuruluğu!
Maddi anlamda sikinti çekmem diyorsunuz. Ee adamla devam ederseniz manevi olarak daha da yorulacaginiz kesin. O yuzden mantıklı düşünün derim.
adamın ilk karısının neden gittiği belli oldu , hep diyorum burda boşanmış erkeği kırk tarayacaksın kolay kolay evlenilmez ama kadınlar yuvalarını son raddede bırakırlar istisnalar dışında kadınlarda problem olmaz.Merhaba. Ben 2 yıl önce severek 2. Evliliğimi yaptım. İlk evliliğimden 10 yasında bir kızım var. 2. Evliliğimden de 1 yasında oğlum. Eşimle evlilik öncesi 1 yıl flört aşamamız oldu. Eşimin de 2. Evliliği ama çocuk yok. Flört aşamasında ben tam olarak karakterimi ortaya koydum ama o bunu yapmamış tabi bunu evlendikten sonra anladım. Evimizde yaşadığımız herşeyi annesine anlatıyor. Evliliğimizin ilk günlerinde bunu fark ettim ve bunu yapmamasını annesi ile aramız iyiyken kötü olabileceğini söyledim. Ben 2. Çocuğu sırf onun için yaptım babalık duygusunu tatsın diye. Yaşlarımız da ilerlediği için beklemedim. Evlilikten sonra anladım ki bu adamı annesi yönetiyor. Ben hamile iken bebek küçükken beni bırakıp hobilerini yapmaya gitti sürekli. Nitekim bi süre sonra annesi ile aramoz bozuldu. Annesi ve erkek kardeşi bana hakaretler etti yetmedi hırslarını alamadılar mesajlar attılar ve eşim bunlara siz ne yapıyorsunuz diyemedi. Ben tamamen manevi destek olur diye 2. Evliliği yaptım ama fiyasko. Şu an evleri ayırdık. Çocuklarım bwnimle. Maddi anlamda herhangi bi sıkıntım yok. Çocuklarıma rahatlıkla bakabilirim. Saygı duyulan bir işim var ama etraftan duyduğum laflar beni çok rahatsız ediyor. Şu an manevi tazminatları beraber boşanmayı düşünüyorum ama sizlerin de fikirlerini almak istedim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?