• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor yardıma ihtiyacım var

aciz1978

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
78
75
8
47
Merhaba. Ben 2 yıl önce severek 2. Evliliğimi yaptım. İlk evliliğimden 10 yasında bir kızım var. 2. Evliliğimden de 1 yasında oğlum. Eşimle evlilik öncesi 1 yıl flört aşamamız oldu. Eşimin de 2. Evliliği ama çocuk yok. Flört aşamasında ben tam olarak karakterimi ortaya koydum ama o bunu yapmamış tabi bunu evlendikten sonra anladım. Evimizde yaşadığımız herşeyi annesine anlatıyor. Evliliğimizin ilk günlerinde bunu fark ettim ve bunu yapmamasını annesi ile aramız iyiyken kötü olabileceğini söyledim. Ben 2. Çocuğu sırf onun için yaptım babalık duygusunu tatsın diye. Yaşlarımız da ilerlediği için beklemedim. Evlilikten sonra anladım ki bu adamı annesi yönetiyor. Ben hamile iken bebek küçükken beni bırakıp hobilerini yapmaya gitti sürekli. Nitekim bi süre sonra annesi ile aramoz bozuldu. Annesi ve erkek kardeşi bana hakaretler etti yetmedi hırslarını alamadılar mesajlar attılar ve eşim bunlara siz ne yapıyorsunuz diyemedi. Ben tamamen manevi destek olur diye 2. Evliliği yaptım ama fiyasko. Şu an evleri ayırdık. Çocuklarım bwnimle. Maddi anlamda herhangi bi sıkıntım yok. Çocuklarıma rahatlıkla bakabilirim. Saygı duyulan bir işim var ama etraftan duyduğum laflar beni çok rahatsız ediyor. Şu an manevi tazminatları beraber boşanmayı düşünüyorum ama sizlerin de fikirlerini almak istedim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Hakkınızda hayırlısı olsun başkaları ne derse desin hayat sizin hayatınız.Eşiniz hala kendi kendine kararlar alamıyor demek ki her şeyi ailesine anlatır olmuş 3. kişiler evlilikte oldu mu zaten o evlilik yürümüyor illaki tartışmalar çıkıyor.Kimseyi kafanıza takmayın o elalem anca konusur icraata geldi mi kimse halin nedir diye sormaz.

Yorumlar için teşekkürler. Evet mesajları silmedim. Kararlıyım ama yine de kotkularım var.

Zaten ilk evliliği de aynı nedenle bitmiş. Benim hayatımda kimsem yok. Yani anne ve babamı 6 yıl önce trafik kazasında kaybettim. Kardeşim de yok. Bu evliliğinde sırf bi ailem olsun diye yaptım. Ve bunların hepsini ona evlenmeden anlattım. Bana yaslancak bi omuz lazım dedim. Teyzem konuştu kendisiyle. Annem gibidir teyzemde. Zaten şu an yanımda o var. Kendimi çaresiz hissediyorum. Allah bana yardım etsin tek dileğim o

Öncelikle çocuk için suçluluk duygusu var. Bir de çalışma ortamında yapılan ve yapılacak dedikodular. Küçük bir çocuğu ve ergenliğe gelmiş bir çocuğu büyütmek. Bunlar beni korkutuyor
Mutsuz bir ortamda buyumelerinden iyi olacaktir emin olun. Insanlar bir iki konusur susarlar. Sizden önemli değil

Merhaba. Ben 2 yıl önce severek 2. Evliliğimi yaptım. İlk evliliğimden 10 yasında bir kızım var. 2. Evliliğimden de 1 yasında oğlum. Eşimle evlilik öncesi 1 yıl flört aşamamız oldu. Eşimin de 2. Evliliği ama çocuk yok. Flört aşamasında ben tam olarak karakterimi ortaya koydum ama o bunu yapmamış tabi bunu evlendikten sonra anladım. Evimizde yaşadığımız herşeyi annesine anlatıyor. Evliliğimizin ilk günlerinde bunu fark ettim ve bunu yapmamasını annesi ile aramız iyiyken kötü olabileceğini söyledim. Ben 2. Çocuğu sırf onun için yaptım babalık duygusunu tatsın diye. Yaşlarımız da ilerlediği için beklemedim. Evlilikten sonra anladım ki bu adamı annesi yönetiyor. Ben hamile iken bebek küçükken beni bırakıp hobilerini yapmaya gitti sürekli. Nitekim bi süre sonra annesi ile aramoz bozuldu. Annesi ve erkek kardeşi bana hakaretler etti yetmedi hırslarını alamadılar mesajlar attılar ve eşim bunlara siz ne yapıyorsunuz diyemedi. Ben tamamen manevi destek olur diye 2. Evliliği yaptım ama fiyasko. Şu an evleri ayırdık. Çocuklarım bwnimle. Maddi anlamda herhangi bi sıkıntım yok. Çocuklarıma rahatlıkla bakabilirim. Saygı duyulan bir işim var ama etraftan duyduğum laflar beni çok rahatsız ediyor. Şu an manevi tazminatları beraber boşanmayı düşünüyorum ama sizlerin de fikirlerini almak istedim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Bilmiyorum iki çocukla bi kadın tek başına zor bu devirde..

Eşiniz anlattiğiniza göre çok baskın bi karakter değil, annesi tarafından yönetiliyor, biraz uyanık olursanız belki sizde onu yönetebilirsiniz..

Acaba hemen bitirmesenizmi?
Çok büyük sorunlarınız yoksa aşmaya çalışın, bi süre ayrı yaşayın belki kıymetinizi anlayacaktır..

Üzüldüm adınıza, hakkınızda hayırlisi olsun

Bilmiyorum iki çocukla bi kadın tek başına zor bu devirde..

Eşiniz anlattiğiniza göre çok baskın bi karakter değil, annesi tarafından yönetiliyor, biraz uyanık olursanız belki sizde onu yönetebilirsiniz..

Acaba hemen bitirmesenizmi?
Çok büyük sorunlarınız yoksa aşmaya çalışın, bi süre ayrı yaşayın belki kıymetinizi anlayacaktır..

Üzüldüm adınıza, hakkınızda hayırlisi olsun
İnanın uğraştım. Her seferinde haklı olduğumu söyledi ama bildiğini okudu. Yani en başta güven kalmadı. 40 yaşına gelmiş adam söylediği sözün arkasında durmaz mı.

Öncelikle çocuk için suçluluk duygusu var. Bir de çalışma ortamında yapılan ve yapılacak dedikodular. Küçük bir çocuğu ve ergenliğe gelmiş bir çocuğu büyütmek. Bunlar beni korkutuyor
Zaten tek basiniza buyutuyormussunuz...adam hobi pesindeymis ustelik mahremi annesine anlatan biri.hic olumlu yok okudugum kadariyla.tek sorun maddi kaygi oda sizde yok neden cekeceksiniz size kiymet vermeyen birini

başarırsınız...etrafta laf bitermi..:KK47:.birini al, vur ötekine...hepsi aynı...sizi seven gelir yanınıza...:KK52:

Arkadaşlar. Bugün avukatla görüşmeye gidiyorum. Herşey sil baştan yeniden yaşanıyor. 2. Evliliğini yapmayı düşünenler varsa bi daha düşünsünler. Allah iyilerle karşılaştırsın

Asla taviz verme. Bu kadar bencil ve annesinin eteğinin altında yaşayan bir adam sana sadece yük olur. Sen çocuklarına yetebilen bi annesin. Hala büyümemiş bi adama ayıracagin zamanı çocuklarına ayır. En azından her akşam kafanı yastığa koyduğunda bu bana bunu neden yapıyor, beni sevmiyor mu, sonumuz ne olacak diye düşünmeden rahatca uyursun. Inceldigi yerden kopmasına izin ver ki bi gün en sağlam yeri kesmek zorunda kalma

bu adamla yaşadığınız şey "aile" kavramından uzak zaten.
sırf millet laf edecek ya da 2.boşanmam olacak diye çekmeye değer mi diye düşünün.
sonuçta kendiniz için en iyi kararı verecek olan sizsiniz.

Back
X