Merhaba. Ben 2 yıl önce severek 2. Evliliğimi yaptım. İlk evliliğimden 10 yasında bir kızım var. 2. Evliliğimden de 1 yasında oğlum. Eşimle evlilik öncesi 1 yıl flört aşamamız oldu. Eşimin de 2. Evliliği ama çocuk yok. Flört aşamasında ben tam olarak karakterimi ortaya koydum ama o bunu yapmamış tabi bunu evlendikten sonra anladım. Evimizde yaşadığımız herşeyi annesine anlatıyor. Evliliğimizin ilk günlerinde bunu fark ettim ve bunu yapmamasını annesi ile aramız iyiyken kötü olabileceğini söyledim. Ben 2. Çocuğu sırf onun için yaptım babalık duygusunu tatsın diye. Yaşlarımız da ilerlediği için beklemedim. Evlilikten sonra anladım ki bu adamı annesi yönetiyor. Ben hamile iken bebek küçükken beni bırakıp hobilerini yapmaya gitti sürekli. Nitekim bi süre sonra annesi ile aramoz bozuldu. Annesi ve erkek kardeşi bana hakaretler etti yetmedi hırslarını alamadılar mesajlar attılar ve eşim bunlara siz ne yapıyorsunuz diyemedi. Ben tamamen manevi destek olur diye 2. Evliliği yaptım ama fiyasko. Şu an evleri ayırdık. Çocuklarım bwnimle. Maddi anlamda herhangi bi sıkıntım yok. Çocuklarıma rahatlıkla bakabilirim. Saygı duyulan bir işim var ama etraftan duyduğum laflar beni çok rahatsız ediyor. Şu an manevi tazminatları beraber boşanmayı düşünüyorum ama sizlerin de fikirlerini almak istedim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.