• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitmek üzere...eşi asker olanlar Bi bakabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimde sorun yok diyorsunuz ama empati yapiyorum.H.sonlari pacalarindan ,yakasindan tutup cekip getirmiyorlar heralde annesi,ablasi falan.Kim nerde mutluysa orda demek. 🤷‍♀️ Anne ,bir haftasonumuz var kusura bakma ,ben h.ici ugrarim size demek bu kadar zor bir cumle olmasa gerek ya.🤷‍♀️ Bence ,bakis acinizi genisletin biraz.

Bakış açınız yanlış ,Eşiniz boşanmayı istiyor belki ailesini özlemiş belki sıkılmış bu durumdan,
Tayin zamanı kendisi orayı istemeyebilirdi ,adam gitmek istemese çağırsalar ne fayda eder ,resti çekmiyor gidip orada takılıyor, 7 senede siz durumu iyi tartamamışsınız ,eşinizin hevesi geçmiş bu evlilikten üzgünüm durum net
Ben eşime ayrılalım dedim zaten kabul etmiyor.

Bende eşimin memleketine gitsemmi diye düşündüm bir ara ama sonra değişiklik yaptık
Çünkümisafiri gelecek hafta sonu olacak özel günler oluyor kandil falan sürekli cagirilacaktik ve ben asla gitmek istemiyorum dedim eşime biz oraya gidersek ayrılırız dedim gerçekten doğru uzakta bile rahat vermezler
Şu an çok uzaktayım çok şükür

Esimde sorun yok diyorsunuz ama empati yapiyorum.H.sonlari pacalarindan ,yakasindan tutup cekip getirmiyorlar heralde annesi,ablasi falan.Kim nerde mutluysa orda demek. 🤷‍♀️ Anne ,bir haftasonumuz var kusura bakma ,ben h.ici ugrarim size demek bu kadar zor bir cumle olmasa gerek ya.🤷‍♀️ Bence ,bakis acinizi genisletin biraz.
Diyemiyor çünkü eşim pasif ne ordan ne burdan vazgeçerim kafasında. Kötü Bi insan olsa zaten çoktan ayrılmıştım.senin de annen ağlar sızlarsa vicdan yapar gidersin. Onlar eşimi vuracaklar noktayı biliyor hepsi bu.

Bende eşimin memleketine gitsemmi diye düşündüm bir ara ama sonra değişiklik yaptık
Çünkümisafiri gelecek hafta sonu olacak özel günler oluyor kandil falan sürekli cagirilacaktik ve ben asla gitmek istemiyorum dedim eşime biz oraya gidersek ayrılırız dedim gerçekten doğru uzakta bile rahat vermezler
Şu an çok uzaktayım çok şükür
Sevindim adına ama malesef benim durumum bu.

Diyemiyor çünkü eşim pasif ne ordan ne burdan vazgeçerim kafasında. Kötü Bi insan olsa zaten çoktan ayrılmıştım.senin de annen ağlar sızlarsa vicdan yapar gidersin. Onlar eşimi vuracaklar noktayı biliyor hepsi bu.

Ailesine rest cekemiyor,sizi birakabiliyor ama yalniz.Bu da bir tercihtir cunku.Pasifse o zaman siz hep 2. Planda kalicaksiniz malesef 🤷‍♀️ bunu kabulleniyorsaniz,icsellestirebiliyorsaniz esiniz acisindan problem yok.Size yazik oluyor cunku.Uzuldum adiniza.

Ben eşime ayrılalım dedim zaten kabul etmiyor.
Siz gidin diye bekliyordur,ben istedim o ayrıldı vs ,o evliliği devam ettirmek isteyen adam evliliğine uygun davranır ,insan psikolojisi çok değişik malesef ,söylemleri değil davranışları baz alın ,terapiste gidin beraber neden uygun davranmıyormuş anlatsın

Eşinizi çağırıyorlarsa siz de gidin , tek göndermeyin . Tek gidince sanki tüm sorun sizdeymiş de onlar hep beraber mükemmel vakit geçiriyormuş gibi olabilir. Kuzenimde bunun örneğini gördüm de.

Siz gidin diye bekliyordur,ben istedim o ayrıldı vs ,o evliliği devam ettirmek isteyen adam evliliğine uygun davranır ,insan psikolojisi çok değişik malesef ,söylemleri değil davranışları baz alın ,terapiste gidin beraber neden uygun davranmıyormuş anlatsın
Adamın karşısında güzellikle anlatıyorsun böyle sürmez diyorsun ben ayrılmam diyor. Ben de artık acaba başka yere gitme imkanımız olur mu diye konuyu açtım ama o da yok. Olan bana oluyor işte.

Konuyla çok alakası yok ama eşiniz neden evlenmeden önce askere gitmedi? Bi kaç konudur görüyorum da insanlar yazıyor, hep merak etmişimdir. 6 ay evliliği bekleyemiyor mu insanlar. Bizim Türk toplumunun adetlerine genelde iş, askerlik sonra evlilik gelirdi. Her neyse Allah yardımcınız olsun

Eşinizi çağırıyorlarsa siz de gidin , tek göndermeyin . Tek gidince sanki tüm sorun sizdeymiş de onlar hep beraber mükemmel vakit geçiriyormuş gibi olabilir. Kuzenimde bunun örneğini gördüm de.
Canım beni istemiyorlar kayınvalidem ben lohusayken gelip seni hiç istemedik oğlumuza boşan dedik Bi de üstüne senden çocuk yaptı dedi ve ben lohusa halimle şoka girip sadece ağladım. Çocuğumu bile gelip görmediler doğumdan sonra Bi geldiler lafları sayıp gittiler. Ondan beri görüşmüyoruz. Saydıkları ı da sonra inkar etti.

Konuyla çok alakası yok ama eşiniz neden evlenmeden önce askere gitmedi? Bi kaç konudur görüyorum da insanlar yazıyor, hep merak etmişimdir. 6 ay evliliği bekleyemiyor mu insanlar. Bizim Türk toplumunun adetlerine genelde iş, askerlik sonra evlilik gelirdi. Her neyse Allah yardımcınız olsun
Eşim ömür boyu asker.

Canım beni istemiyorlar kayınvalidem ben lohusayken gelip seni hiç istemedik oğlumuza boşan dedik Bi de üstüne senden çocuk yaptı dedi ve ben lohusa halimle şoka girip sadece ağladım. Çocuğumu bile gelip görmediler doğumdan sonra Bi geldiler lafları sayıp gittiler. Ondan beri görüşmüyoruz. Saydıkları ı da sonra inkar etti.
Eşim nereye ben oraya dersin, eşiniz gidiyorsa siz de gidin böylelikle sizi istemeyip onu istemek gibi bir durumları olmayacaktır. Eşinizi çağırdılar mesela siz de gittiniz size laf falan sokarlarsa eşiniz de duyar. Böyle ayrı gayrı olmaz bence. Eşiniz gelme , istemiyorlar falan derse biz aileyiz, evde tek duramam deyinbence .

Benimde eşim asker ve şuan çok zorlu çalışıyor bizimde ikinci senemiz olacak işallah bizde 2020de tayin vermeyi düşünüyoruz ve bildiğim kadarıyla 2 senenin dolması lazım yoksa tayin olmuyor çoğu arkadaşa takiliyorum istek dışı tayin veremez demekki eşiniz orayı istemiş sizden habersiz allah yardımcınız olsun

Pardon bu arada klavyenin azizliğine uğradım çoğu arkadaşa katılıyorum yazacaktım yanlışlıkla takiliyorum yazmışım klavyeden dolayı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Eşim görüşmelerinin sonunda hep sorun çıktığı için benim görüşmememe Bi şey demiyor. Ama siz de bilirsiniz ki bu şekilde evlilik Bi yere kadar sürer. Uzakta rahatken şu an da hep huzursusuz. Bir evladı aile arayınca gel deyince ve sebep gösterince ne kadar hayır diyebilir.
Cok da kolay hayir diyebilir. Hakaret ediyorlar ve bosanmanizi istiyorlar. O benim karim size ne boyle konusursaniz gelmem diyip kapiyi carpip cikacak. Esinizi niye bukadar koruyorsunuz. Ailesinden vazgecemiyor. Boyle tabiki evliliginiz biter.
Aile vazgecilemez birsey degil. Sizin kotulugunuze oluyorsa pekala vazgecilir. Hic acinmaz :KK12:

Bence de siz de eşinizle gidin. "Ben geldim annecim " deyin bir de öpün. Bakalım suratları ne hal alacak. Niye geldin derlersen benim yerim kocamın yanı dersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X