• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitmek üzere...eşi asker olanlar Bi bakabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence o tayin istem dışı o ailenin yanına çıkmamış bile olabilir. Yani, eşiniz bilerek, isteyerek tayinini ailesinin yaşadığı yere istemiş olabilir.Sizin yaşadığınız huzursuzluk umurundaysa, bunu davranışlarından anlarsınız zaten. Başka şehire gitmek sorununuzu çözecekse, askeriyede var mı emin değilim ama, becayiş yaparak yer değiştirebilirsiniz. Bunu eşinizin istemesi ve becayişi kabul edecek, aynı statüde birini bulması gerekiyor. Allah evinize, ailenize huzur versin inşallah.
Malesef yalan değil askeriye de açık çok artık ve istek dışı giden çok. Dediğinizi araştırıcam teşekkürler.

Yani tercih dışı olarak zıtt diye adamın ailesinin bulunduğu ile tayin çıkmış
Pek olası değil gibi :işsiz:
Zaten adam ayrı evi olduğunun farkında bile değil bence aile oradan direktifi vermiş bizim yanımızı yazacaksın diye
Oda yazmış eşi de kızmasın diye açıktan atama ile gelmiş diyor
Öyle değil askeriye açık çok şu an gündemi takip ediyorsanız eğer. Benim çevremde asker eşlerinden tercih dışı giden de çok.

Eşime sordum senin durumu canım il içi tayin isteyebilir dedi başka birlikte çalışmak istiyorum diyerekten ama il dışı zor dedi tayin zamanının gelmesi gerek malesef

Pardon bu arada klavyenin azizliğine uğradım çoğu arkadaşa katılıyorum yazacaktım yanlışlıkla takiliyorum yazmışım klavyeden dolayı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Eşiniz şu an çok açık olup çok tercih dışı geldiğinin doğru olup olmadığını sorarsanız size söyler durumu. Yalan değil çevremde bu sene tercih dışı çok arkadaşım gitti.

Eşiniz oraya zaten ailesinin dibinde olmak için gitmiş. Sizi tercih etse idi ya da saygı duysa idi zaten haftasonu sizle olurdu. Sizden sıkılmış, evlilikten bunalmış, boşanmak istiyor vs. kendince zaten kurgulamış. Siz gerçeği göremiyorsunuz. Eşinize tepki istemiyorsunuz görmek istemiyorsunuz diye o gerçek yok olmuyor. Siz tayin hayali kuruyorsunuz ama eşiniz anne evinden çıkmıyor. Tayin filan derdi değil adamın. Eşiniz sizi korumak istese zaten bu duruma düşürmezdi.

Eşiniz oraya zaten ailesinin dibinde olmak için gitmiş. Sizi tercih etse idi ya da saygı duysa idi zaten haftasonu sizle olurdu. Sizden sıkılmış, evlilikten bunalmış, boşanmak istiyor vs. kendince zaten kurgulamış. Siz gerçeği göremiyorsunuz. Eşinize tepki istemiyorsunuz görmek istemiyorsunuz diye o gerçek yok olmuyor. Siz tayin hayali kuruyorsunuz ama eşiniz anne evinden çıkmıyor. Tayin filan derdi değil adamın. Eşiniz sizi korumak istese zaten bu duruma düşürmezdi.
Siz eşimi benden iyi tanıyorsunuz galiba. Asker eşi olmadığınız da ortada. Azıcık haber izleyin gündemi takip edin bence. Şu an askeriyede açık çok öyle istemenizşe olacak durum yok. Devlet boşluk dolduruyor hayır da diyemezsin, bilmeden ahkam kesmek oluyor bu.

Eşiniz pasifse ve ailesine laf söyleyemiyorsa siz eşinizin yerinede kendi yerinize de on kat fazlasını söyleyin. Eşinizle konuştuklarını siz nasıl duyuyorsunuz mesela boşanmak istemiyorsa onların hal ve tavırlarını size iletmiyordur herhalde, sizde görüşmüyorum diyorsunuz nereden haberiniz oluyor onların ne konuştuğundan. Eğer size msj atıyolarsa siz daha yüzsüz olun görümcenize gereken cvbı verin bence başka türlü böyle insanlarla başedilmez

Siz eşimi benden iyi tanıyorsunuz galiba. Asker eşi olmadığınız da ortada. Azıcık haber izleyin gündemi takip edin bence. Şu an askeriyede açık çok öyle istemenizşe olacak durum yok. Devlet boşluk dolduruyor hayır da diyemezsin, bilmeden ahkam kesmek oluyor bu.
Ayrıca ben eşime ayrılalım dedi silah zoruyla tutmuyorum kendisi istemiyor. Komik sanki bizle yaşıyorsunuz.

Eşiniz pasifse ve ailesine laf söyleyemiyorsa siz eşinizin yerinede kendi yerinize de on kat fazlasını söyleyin. Eşinizle konuştuklarını siz nasıl duyuyorsunuz mesela boşanmak istemiyorsa onların hal ve tavırlarını size iletmiyordur herhalde, sizde görüşmüyorum diyorsunuz nereden haberiniz oluyor onların ne konuştuğundan. Eğer size msj atıyolarsa siz daha yüzsüz olun görümcenize gereken cvbı verin bence başka türlü böyle insanlarla başedilmez
Tabiki ne konuştuklarını bilemem hayırlı Bi şey konuşmayacakları için sormuyorum da. Görümcemle muhatap dahi olmuyorum küfür eden insanla konuşmam anlayacak kapasiteye sahip değil.

Zaten durum bu siz yazdıklarımı okumamışsınız eşim görümcem dahi dövdü diyorum ailesine tavır da aldı. Olmuyorsa olmuyor anladınız mı şimdi.
Okudum okudum. Okumaz olaydım.
O da ayrı bir saçmalık.

Ama asıl siz benim anlatmaya çalıştığımı anlamamışsınız. Neyse size iyi akşamlar...

İstek dışı tayin olabiliyor hanımlar. Uzmanlarda 4 sene, subay astsubaylarda 2 seneyi doldurmak gerekiyor tekrar tayin olabilmek icin.

Bize birkac sehir veriliyor. Aralarindan 5 tane siraliyoruz. Kimine ilk tercihi, kimine son tercihi geliyor. Kimine de tercih etmedigi sehirlerden biri geliyor. Olabilir yani.

Ama bu durum konu sahibinin esinin, kendisinden habersiz tayin siralamasini degistirmeyecegi anlamina da gelmez tabi. O da olabilir.

Konu sahibi, eşiniz sizi uzmek istemese gorumcenize agzinin payini vermeliydi. Her cagirdiklarinda gitmek zorunda degil. Kiz kardesiyle arasina mesafe koyabilir isterse. Telefonuna cikmaz, mesajina cevap vermez. Gormezden gelir rahatsiz oluyor olsa. Veya gecistirmelik cevaplar verebilir. Sizin esiniz durumdan sikayetci gibi gelmedi bana.

Askeriye de 2 sene zorunlu tayin isteyemiyprsun özel durumun olması lazım. Askeriyede açık çok şu an ve tercih dışı giden çevremde çok.
Bahsettigim tayin degildi zaten. Ailesine Mesafe koyamamaktan bahsettim. Istedigi kadar aile duskun olsun bir erkek haftasonunu eşiyle degilde annesiyle geciriyorsa sikinti vardir

Bahsettigim tayin degildi zaten. Ailesine Mesafe koyamamaktan bahsettim. Istedigi kadar aile duskun olsun bir erkek haftasonunu eşiyle degilde annesiyle geciriyorsa sikinti vardir
Evet var timsah gözyaşı döküp acındırıp her şeyi yaptıran Bi aile bu da eşimin zayıf noktası.

Eşiniz gorumcenizi dövmüş. Peki sonra olaylar nasil ilerledi ki yine her aramalarında gidiyor? Nasıl düzeldi araları?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X