• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitmek üzere...eşi asker olanlar Bi bakabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz gorumcenizi dövmüş. Peki sonra olaylar nasil ilerledi ki yine her aramalarında gidiyor? Nasıl düzeldi araları?
Onlar için o önemli değil onlar için önemli olan eşimin ayrılması onlarla olması. O oldu ve bitti zaman geçti eşimin babası Bi araya getirdi ve barıştılar. Siz kardeşsiniz böyle olmaz mantığı ki bilirsiniz aile adı üstünde unutulur. Yeter ki amaçlarına ulaşsınlar dövmek ne ki.

Benim eşimde asker ve bildiğim tayin yeri çıkınca mecbur kalmak zorundasın ..yalnızca torpil vs yapabilirsiniz.. ancak o zaman gitmeyebilir veya tayin yerine gideceği tarih ertelenir

Eşim asker. Sonunda tayinimiz ailesinin olduğu yere çıktı. Tercih dışı geldi. 7 senedir evliyiz. Balık baştan kokar evet ve 7 senedir mücadeleyle geçti. Eşimin ailesi beni istemiyor başından beri. Kısaca anlatayım görümcem abisini asla biriyle paylaşamazmış, kayınvalidem oğlumu elimden aldın sözleri VS. Hep alttan aldım ama artık hakaretler küfürler olunca görüşmem kararı aldım. Anlatsam kitap rekor kırar. Neyse durum şu eşi asker olup ta tayinini belirli sebeplerle aldıran oldu mu? Buraya geldik her şey daha kötü durumda. Bana bu konu da yardımcı olur musunuz?
en önemli eşiniz sizi istemeli . kalanları takmayın. ben sizin durumdaydım. çök şükkür 25 yılımlzl doldurduk

:110:
Tercih dışı demişsin ama değil malesef
Esin senden habersiz değiştirmiş olmali iş yerinde nerden biliyorum bizde tercih yaparken eşimin 2 arkadaşı eşinden habersiz değiştirdi.
Üstelik eve getirip birlikte tercih yapıp sonra iş yerinde değiştirdiler.
Eşim bunu bana söylediğinde üzüldüm
Hatta bana ben senin rızan olmadan bir şey yapmıyorum demisti
Şu an askeriye hala karışık biliyorsanız ve birçok insana tercih dışı geldi.

Malesef tercih edilmeyen yerlerde gelebiliyor diye biliyorum

Un

Zaten o kadar akıllılar ki eşim yokken laf sayıyorlar. Sonra da demedik diyorlar. Sorun şu ki senelerdir savaştım Bi süre sonra sinir sistemin bozuluyor ve artık gücün kalmıyor.
Laf sayıyorlarsa ses kaydı alın inkar edemesinler bence eşinize senin karın problemli şöyle böyle diyor da olabilirler eşinizde o yüzden ailesinden tamamen vazgeçmeyip böyle evlilik olmaz modunda size yükleniyor olabilir. Bu arada tayin durumu malesef sizin söylediğiniz gibi olmaz büyük ihtimal eşiniz size inanmıyor olabilir

Eşimden para beklentisi var o yüzden de durum böyle. Evlenince gitti sağılacak inek mantığı.
Malesef düğüm noktası eşinizin davranışları. Siz tayin isteyip gitmeyi çözüm olarak goruyorsunuz ama bu aile telefonla da oğullarını doldurabilir. Uzakta bu vakte kadar huzurlu yasamis olmaniz bundan sonra da ayni sekilde yasayacaginiz garantisini vermez ki. Bayram seyran izinler illa ki gidecek ailesine. Size bu kadar tepkili bi aile her firsati degerlendirir. Dedigim gibi telefonda da rahat vermezler. Ya esiniz orta yolu bulacak dengeyi kuracak ya da ailesine resti cekecek. Olmuyorsa olmuyordur diye düşünmeyin. İlk yapmasi gereken gorumcenize durmasi gereken yeri bildirmek. İsterse emin olun ki yapar.

Yok ben anlatamıyorum ailesini silen yarın eşini de hemen siler. Aile silinmez siz kocanız için ailenizi silerseniz bu sizin seçiminiz. Orda asıl anlaşılması gereken kızın gerçekten normal olmadığı.
Tamam normal durumlarda böyle ama senin ailen seni camın kenarına getirip ya gel al atla burdan yada bizi sil dese aaa ailem tabi silemem atlayım mı diyeceksiniz yani aile silinmez tamam ama biraz dik dursaydı ailesi de size değer verdiğini anlayıp sevmese de daha dikkatli davranırdı çok yanlış bakıyorsunuz olaya tek suçlu görümcenizi görmeye çalışıyorsunuz hastaysa tedavi olsun annesi babası da görümcenizi tutuyorsa hepten dengesiz insanlar demekki eşiniz bunu fark edemiyor mu

Tercih dışı olabılıyor, hıc yazılmayan bır yere cıktı eşimin tayını, ama burada benımle tanıştı. Askeriyede torpil yoktur ve sivrilemezsın. Hakkınızda hayırlısı olsun, eşiniz size karşı bu konuda baskıcı degıl sanırım, nasıp sureklı tayin cıkıyor yine çıkabılır.

Siz eşimi benden iyi tanıyorsunuz galiba. Asker eşi olmadığınız da ortada. Azıcık haber izleyin gündemi takip edin bence. Şu an askeriyede açık çok öyle istemenizşe olacak durum yok. Devlet boşluk dolduruyor hayır da diyemezsin, bilmeden ahkam kesmek oluyor bu.

Asker eşi olmamakla sizin durumunuzun bir ilgisi yok ki. Ben de eşimin ailesi ile aynı ildeyim. Adam gayet de benimle her gün. Oraya gidecekse de bana sorar, gidelim mi diye konuşur kararlaştırır ve beraber gideriz. Olması gereken de budur. Bir siz değilsiniz eşinin ailesi ile problemli olan ya da aynı ilde yaşayan. Sürekli kaça kaça hatta koşa koşa gitse benden de gidiyor diye bakarım. Boşanmak istemiyor olması sizi sevdiği, değer verdiği anlamına gelmez. Bazı evlilikler çocuk için, yemek için, seks için yürür. Beraber vakit geçirmekten keyif alıyorsan, kahve içmeye gidiyorsan, sinemaya gidiyorsan bu sağlıklı bir evlilik olur. Sizinki evlilik değil bana göre. Yazdıklarınızdan bu sonucu çıkartıyorum. Siz yine de eş ailesini suçlayın. Eşiniz tayin aldırır belki... Siz de mükemmel çift olarak devam edersiniz. Duymak istediğiniz buysa böyle inanmaya devam edin. Üzgünüm.

Tekrar tayininiz çıkar mı bilmiyorum, hiç vakıf olmadığım bi an.
Ailesi ile ilgili konuya gelecek olursak, sizin eşinizden ayrılmanız, onların ekmeğine yağ sürmek olur çünkü istedikleri bu. Eğer eşinizle aranızda aile dışında bi problem yoksa, ayrılmak saçma bi karar olur. Bence siz eşinizle iyi geçinmeye bakın. Hafta sonları için, günler öncesinden başka planlar yapın, eşinize de ailene başka sefer birlikte gideriz deyin. Aklıma başka da bişey gelmedi

Umarım o tayin istek dışı çıkmıştır

Valla eşiniz hiç de masum değil

Paylaşmayı bilmiyorlarsa mahrum kalırlar

Şöyle düşünün çocuklar oyuncakla oynarken kavga ederlerse paylaşın birlikte oynayın ya da kaldırırım denir

Eşiniz de bunu diyecek "o benim eşim sizin derdiniz ne "

Ama bunu demek yerine onlarla takılıyor

Ben aileme gidip eşimi kötülediklerini duysam bir daha gitmem. Kimse de hayattan çıkarılmayack değldir. Kan bağı var diye kimse hayatı bana zehir edemez eşime de edemez. Arabesk türk ailesi düzenini bıraksa şu millet hiç kimsede sorun morun kalmayacak ama nerde o günler.

Eşiniz şu an çok açık olup çok tercih dışı geldiğinin doğru olup olmadığını sorarsanız size söyler durumu. Yalan değil çevremde bu sene tercih dışı çok arkadaşım gitti.
Şuan eşime sordum da evet olabilir diyo tercih dışıda gelebilir ama genelde yazdığın yerler geliyor diyo mesela bizim öyleydi yazdığımız yer geldi hakkinizda hayırlısı olsun...

Kusura bakmayın o mesajı ben atacaktım ama sizin isminiz yazıldı o mesaj benimdi aslında telefonum dondu birden baktım sizin adınıza yazılmış gibi oldu kusura bakmayın tekrardan evet şuan eşime sordum istem dışı olabilir tayin ama çok istisna dedi bizimde mesela yazdığımız yer çıktı istem dışı çıkan çok ender ama sıkıntı bence aynı yerde yaşamanız değil eşinizin tavrı ve hareketi eşiniz eğer ailesini sözünü dinliyorsa siz nerde olursanız olun müdahale ederler

konu eşimden eşimden Bi şey olup olmayacağı değil, ben sizden eşime eleştiri istemedim. Aile hastalık derecesinde paylaşamıyorsa malesef ne yapsan durduramıyorsun. Ben sadece tayinle ilgili çözüm istedim o da sizde yok.
Iyide kadin dogru soylemis senin esinde sorun var ailesinde degilki.senin esin höt drse bakim gorumce agzini acabiliyomu

Etmedik tercih dışı ama evet başa gelen çekilir.

Tercih dışı Adamı ailesinin olduğu şehre neden göndersinler

Bu askeriyede genel mantık ailesinin olduğu, nüfusa kayıtlı olduğu yerlerden uzağa göndermek değil midir

Diyelim ki tercih dışı o Zaman da tekrar tayin vs olmaz, çok eksik var ki oraya atamışlar

Tayin vs düşünmek yerine eşiniz ve ailesi ile olan ilişkiyi düzenlemeniz lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X