• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim... bosanma asamasindayim

Umarim dediginiz gibi evlilikler kolay kurulmuyo bosanma surecide o kadar zor ki bu tatsiz olaylari yasadigim halde bazi zamanlar guclu olmakta zorlaniyorum yeni evlenen arkadaslarimin fotogrflarina bakamiyorum gelin arabalarina bakamiyorum gelinliklere bakamiyorum kiskancliktan degil ne hayaller vardi ne umutlar vardi ama olanlara bak icim ciz ediyo allahim hakkimzda hayirlisi versin demekten baska bisey gelmiyo elimden
Hepsi geçer merak etmeyin, siz güçlü olmalısınız. Aklınızda hiç bir keşke kalmamalı. Bosanirken ben hayatım bitti diyordum. Bir daha ailem olma şansı olmayacak diyordum. Şimdiye kadar Hiç bir keşkem olmadi. Herşeyin hayırlısıni yaşıyoruz gerçekten. Hep bunu isteyin, ille karşınıza biri çıkar demiyorum. Daha mutlu yasiyacaginiz, sağlam ve güçlü kadın olarak hayatınıza devam edersiniz. Tek kural keskeniz olmasın, iyi dusunun.

Sans vermeliyim diyorsanız yine deneyin, deneyimleyin. Etrafin dediğine bakmayin. En doğru kararı kendiniz için vereceksiniz zaten. Ama düzeltecek diye vaktinizi harcamayin, önce kendi mutlulugunuz. Sevgiler

Ailesi ogullarinin sozunden pek cikmazlar hatta kac kere annesinin onunde bana hakretlerde bulundu inanirmisin bir kere agzini acipta sen ne bicim konusuyosun demedi ben dedim anne sende bi bayansin seninde bi kzin var bakin bana ne diyo lutfen biseyler soyle diye ama tek dedigi sey olsun sabretceksin
O zaman tüm bu manyaklıklara sabretmediğin için kötü gelinsin onlara göre.
Düzelir dene filan diye yorum yazanlar olmuş hayret ettim.
Sen 40yaşına gelince düzelecekse ne anladım ben bu evlilikten.
Yani şu saydıklarının 2tanesini eşim yapsın direk boşanma sebebi bence.
Allahtan ailen destek olmuş sana bence boşanınca sadaka falan ver kurtulduğun için.

Bana
Simdi siz yasadiginiz kole hayatini mi ovuyorsunuz?

Siz bu hayatta mutluysaniz eger, mazosist veya yalniz kalamayan bir insan oldugunuz icindir.

Yoksa insanlar evcil hayvanlarina daha cok ozgurluk taniyor.
hiçbirşeyi övdüğüm yok bu paragraftan bunu mu çıkardınız pes yani gerçekten algınızda büyük problemler olduğunu düşünüyorum.emin ol böyle dayı dayı konuşuyorsun ya şeninde karşına maskeli bir Ada'm çıkıp imzayı attıktan sonra böyle biri olduğunu anladığın bir Ada'm çıkacaktır karşına.şimdi sizinle uğraşamıycam uyumam gerek pai:)

Amiin sadicim dediği adam elini omzuma koydu konuşurken onu poposuna tekmeler ata ata surukluye surukluye disari atti evden ve bildiğin deniz değil bak hamam sırf kadınlar var oraya bile gidemezsin gözümün önünde olacaksın diyo göndermiyor yani zaman mi desem bilmiyorum bence kaybetme duygusu...

Tabi kaybetme duygusu.

Yoksa insanlik yoksunlugu, medeniyet yoksunlugu, sizi kole etme falan degil.

Kaybetme korkusu.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende anlattıklarının hepsini yaşadım 13. Yüde sevgiliyken. Yolda kafamı kaldırıp yürüyemezdim.cam sildirmezdi kapıya çıkamazdım çocuğumu parka kv kpederim gelirdi götürürdük.Artık çok yorulmuştum arka arkaya 2 çocuk oldu siteye taşındık şimdi yavaş yavaş azalmaya başladı mesela çocuğu çocuk havzna götürüyorum ben kenarda duruyorum pantolon tişört ilerde yetişkin havuzu var diye yasakladı. Kızım ağladı etti de artık götürüyorum.kYınpederimde öyleymiş şimdi 45 yaşında kaynanam çok rahat Zaman'la normalleşiyorlar bu odunlar:) ömür gidiyo ama seviyorsan gidemiyorsun.bence eşine düşüncelerini dile getirip seni rahatsız etmeyeceğine dair söz al ve bir daha dene. Adam pişmanmış zaten ayrıca 3. ŞAhıslarıda araya sokma iş daha sarpa sarar.ikiniz buluşun sen bunu yaptın ben bunu yaptım deyip geçmişi açmayın.içinde azıcık bile acaba varsa dene yoksa sonra çok pişman olursun.inşallah eşinde Zaman'la kendini törpüler ve çok Mutlu olursunuz Can'ım:)
İyi de kadın 45yaşına gelmiş düzelse ne olacak hayatını en güzel yıllarını helak etmiş kadının zaten.
Yaşlanınca düzelir diye köle hayatı mı yaşasın bu kadın?
Hiç sağlıklı bir yorum değil.

Yani bu anlatılan konudaki şu adamın davranışlarını da normallestiren arkadaslar çıktı ya pes diyorum bayrağı dikiyorum:oha: sevdiginden yapiyor 50 sene sonra geçer şiddet yoksa sorun yok. Hayatınızda hiç kimseden mi sevgi görmediniz ne oldu da bu hastalikli düşünce yapısına sahipsiniz. Adam tedaviye yanaşmıyor sizin kapı önüne çıkamadan sürekli iffetsizlikle suçlanarak geçen yıllarınızın hiç mi değeri yok gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.

İyi de kadın 45yaşına gelmiş düzelse ne olacak hayatını en güzel yıllarını helak etmiş kadının zaten.
Yaşlanınca düzelir diye köle hayatı mı yaşasın bu kadın?
Hiç sağlıklı bir yorum değil.
Eğer seviyorsan yılların sana helak olmuş gibi gelmez:) bana görece seninki sağlıklı bir yorum değil ama ben sana diyor muyum hiç:) lütfen saygı çerçevesinde komuşalım

Merhaba arkadaşlar
Ben 1 senelik evliyim ve şu anda boşanma aşamasındayim bazi zamanlar geliyo kafam cok karisiyo acaba yanlis mi yapiyorum bazi zamanlar geliyo hakettigi bu diyorum 1 senelik evliligim cogu neredeyse tartismalarla gecti 2 kere babamin evine gidip geri dondum size biraz onlardan bahsetmek istiyorum
1. Esim cok kiskanc mesela tvde istedigim her programi izletmez bahaneler bulur. 4 yasindaki kuzenimi bile sevmeme izin vermez kardesimle her muhabbete giremezmisim onunla cok fazla sakalasmamaliymisim cunku artik evli bir bayanmisim
2. Mesela bana bi soru sorar ben cevap veririm cevabim onu tatmin etmez tekrar ayni soruyu sorar cevaplarimi kabul etmez kafasinda hikayeler kurar onlara inandirir kendini
3. Bir kere firina gitmistik ve ordakilerin bana baktigini soyledi calisanlari taniyip tanimadigimi sordu bende hayir tanimiyorum hatta ilk defa seninle beraber geldim dedim ve gene inanmadi inatla ayni soruyu sormaya devam etti ben tanimiyorum dedikce o sorulariyla ustume geldi en sonunda tanimiyosan gel firindakilere sorcaz neden sana baktilar diye dedi bende tabikide oyle bisey olmicak allah korusun cok cirkin bisey diyip kabul etmedim
3. Bir gunde markete gittik orda calisan o kadar yer varken benim onumden gecmis diye o markete gitmeyi yasakladi
4. Her aksam isten eve geldiginde muhakkak internet gecmisime youtube gecmisime bakar eger ki bi siliyim gecmisi bi seyler sakladigimi ima ederdi
5. Enistemi sevmedigi icin mesela ben ananeme gittigimde enistemde gelirse hemen eve donmeliymisim
6. Beni aradiginda eger duymazsam bana neden acmadin diye sorar mesela o an ev supurdugum icin duyamadim derim tamam der konusmaya devam eder ama 2 dk sonra ev supurdugun icin mi duymadin diye bana sorar yani ona takilir
7. Mesela esim evdeyken annemi yanimda esim varken aramaliymisim eger banyodaysa onun banyodan cikmasini bekleliymisim oyle aramaliymis eger evdeyse ayri odalarda konusmak yok bu herkes icin gecerli annem icin bile
8. Anneme gittigimde eger ben ordayken baska misafir varsa hemen haber vermeliymisim
9. Nereye gidersem gideyim kimle konusursam konusayim hemen aninda esime soylemeliyim merhabadan baslayip gule guleye kadar butun kelimeleri atlamak yok
10. Bi yere gittigim zaman eve donerken hemen beni arar naptin ne konustun der bende derim ki bi eve gidiyim sende eve gel konusuruz derim hayir illa simdi anlaticaksin der anlatmazsam arabada tanidigin biri.mi var der
11. Evden cikarken nereye gidersem gideyim hemen haber vermeliyim
12. O ne dusunuyosa onu dusunmeliyim o kimi seviyosa onu sevmeliyim sevmiyosa sevmemeliyim
13. En son ise kuzenimin gosterisine gittim onun izniyle gurultuden teli duymamisim bana kizmaya basladi eve don cabuk dedi sen ne dumenler ceviriyosun beni aldatiyomusun dedi bende aglamaya basladim sen bana bunu nasil yakistiriyosun nerde kimle oldugumi biliyosun diyince konusamadim ve teli teyzm aldi onada saygisizca konustu ve beddua etti ve bu son damla oldu
Daha neler neler su anda bosanma davasindayiz mahkeme tarihini bekliyoruz yaklasik 3 aydir babamin evindeyim ve bir kere olsun annesi aramadi babasida sadece bir kere aradi o da sende soyle yapmissin tarzi muhabbetle ara yapiciliktan uzaktaydi ve esim pismanlik icerisindeymis hergun mesaj aramalar seninde hatan oldu benimde oldu bir kere daha deneyelim cok dusundum herseyi duzeltelim ne kaybediceksin tarzi seyler yaziyo ben degismiceginin farkindayim ama iste oyle bi nokta var ki acaba bu sefer hatalarinin farkindamidir diyo soruyorum ve bunun icinde kendime cok kiziyorum huyumda icime atmak kimseylede tam konusamiyorm icimdekileri anlatamiyorum hep bende kalsin mantigindayim size cat pat anlatmaya calistim artik rahatlamak istiyorum simdiden tesekkur ederim herkese
Senin eşin kıskanç falan değil hasta senin eşin. Hatta sürekli senin onu aldatıyor olabileceğini kafasında kurgulayacak kadar da şizofren.

Bana

hiçbirşeyi övdüğüm yok bu paragraftan bunu mu çıkardınız pes yani gerçekten algınızda büyük problemler olduğunu düşünüyorum.emin ol böyle dayı dayı konuşuyorsun ya şeninde karşına maskeli bir Ada'm çıkıp imzayı attıktan sonra böyle biri olduğunu anladığın bir Ada'm çıkacaktır karşına.şimdi sizinle uğraşamıycam uyumam gerek pai:)

Belki de kadinlara ilgi duyuyorumdur. Bundan bile emin olamazsiniz.

Ama bosanacagimdan emin olabilirsiniz. Size kim o imza geri donulemez diyorsa(bence karakteriniz) cok ezik biridir.

Bana

Kocanız bu saate kadar uyanık kalmanıza nasıl izin verdi ciddi soruyorum yanlış anlaşılmasın merak ettim saat 2 olmuş çünkü

kardesimle her muhabbete giremezmisim onunla cok fazla sakalasmamaliymisim cunku artik evli bir bayanmisim

Esiniz tam bir ruh hastasi. Belki de bir sapik. Kardesinden kiskanmak nedir yani.

bir kere olsun annesi aramadi babasida sadece bir kere aradi o da sende soyle yapmissin tarzi muhabbetle ara yapiciliktan uzaktaydi

Sunu unutma ki kimse kolay kolay kendi cocugunda suc bulmaz. Karsi taraftan destek beklememelisiniz.

seninde hatan oldu benimde oldu

acaba bu sefer hatalarinin farkindamidir

Bunun cevabi bir ustteki alinti. Kendi hatalarini kabul ederken bile sizi sucluyor yani hayir hatalarinin farkinda degil.

Senin eşin kıskanç falan değil hasta senin eşin. Hatta sürekli senin onu aldatıyor olabileceğini kafasında kurgulayacak kadar da şizofren.
Bende oyle dusunuyorum dilekcemdede belirttim ailcek yalvariyolar o kelimeyi cikartin isimden olurum diye ilkten uzuldum isinden ben etmiyim sadece bosansin yeter dedim ama baktm ki karsi dilekcede bana sizofren hakaretinde bulndu diyip tazminat istemis bende dedim kendi kendme iyilik olmaz boylelerine ve cikarmamaya karar verdim

Eğer seviyorsan yılların sana helak olmuş gibi gelmez:) bana görece seninki sağlıklı bir yorum değil ama ben sana diyor muyum hiç:) lütfen saygı çerçevesinde komuşalım
Ama sİzin yorumunuz bu şekilde şikayet etmişsiniz eşinizi acıdım üZüldüm size.
Siz yıllarca bu çileyi yaşamışsınız üstelik konu sahibinin eşi daha üst düzeyde yorumları okuyun siz hariç herkes hasta demiş adama.
Siz bunu normalleştiriyorsunuz sağlıksız olan bu.
Yorumum sağlıklı değilse söyleyin elbette bu hakaret değildir.
Bir de ben zaten saygılıyım saygı çerçevesi derken?

Bende oyle dusunuyorum dilekcemdede belirttim ailcek yalvariyolar o kelimeyi cikartin isimden olurum diye ilkten uzuldum isinden ben etmiyim sadece bosansin yeter dedim ama baktm ki karsi dilekcede bana sizofren hakaretinde bulndu diyip tazminat istemis bende dedim kendi kendme iyilik olmaz boylelerine ve cikarmamaya karar verdim

4 yıllık evliyim, eğer birşey sarpa sardıysa düzelmiyor. Heleki senin evliliğinden hiç umut yok. Zaman geçtikçe daha çok yıpranıyorsunuz ama düzelen bişey olmuyor. Tebrik ederim en doğru kararı vermişsin ayrılmakla. Arkana bile bakma sakın

Dilekcenizde psikolojik baskidan, psikolojik siddetten ve hakaretlerden bahsettiniz degil mi?

Esiniz tam bir ruh hastasi. Belki de bir sapik. Kardesinden kiskanmak nedir yani.

Sunu unutma ki kimse kolay kolay kendi cocugunda suc bulmaz. Karsi taraftan destek beklememelisiniz.

Bunun cevabi bir ustteki alinti. Kendi hatalarini kabul ederken bile sizi sucluyor yani hayir hatalarinin farkinda degil.
Haklisiniz zaten hicbir zaman benim hatalarim var demedi tek dedigi sey seninde hatalarin var iste bundan inanmiyorum biseylerin duzelebilcegine bu ayrilik surecinde bile eyvallah ilk ay dersin bende istemiyorum o da soyle boyle ama sonra zaman gectikce sakinlesince pisman olan uzulen sunlari keske yapmasaydim diyebilmeli bi insan ama esimden hic oyle bisey gelmedi tek dedigi sendede hata var bendede ben herseyi unutmaya raziyim bir kere daha denesen ne kaybedersin... iste bu kadar hafife aldi herseyi

Haklisiniz zaten hicbir zaman benim hatalarim var demedi tek dedigi sey seninde hatalarin var iste bundan inanmiyorum biseylerin duzelebilcegine bu ayrilik surecinde bile eyvallah ilk ay dersin bende istemiyorum o da soyle boyle ama sonra zaman gectikce sakinlesince pisman olan uzulen sunlari keske yapmasaydim diyebilmeli bi insan ama esimden hic oyle bisey gelmedi tek dedigi sendede hata var bendede ben herseyi unutmaya raziyim bir kere daha denesen ne kaybedersin... iste bu kadar hafife aldi herseyi
Fırındakilerin sana bakışını, marketteki çocuğun önünden geçişini mi kastediyor acaba herşeyi unutmaya razıyım derken.

Paranoid şizofrene benziyor anlattıklarınız. Doktor değilim tanı koyamam ama bundan 9 yıl önce bir müvekkilimin, kızını ve torunlarını bandırmada katleden damatlarını yaptıklarını okudum sanki.O katil işten sık sık izin alıp kendi evini izler,es kaza oradan iki kez geçen birini görse bizim evden çıktı,iş yerimdeki kişilerin karımda karımın da onlarda gözü var.kadın o yanında yokken kimse ile konuşamaz kapıyı kinseye açamazmış.adam şizofreni ama ilaçlarınk beni iktidarsız yapmak için iş arkadaşlarım eşim ığraşıyor,doktorla da eşimin ilişkisi var diyerek içmiyormuş.sonuç 3 masum can gitti, ikisi çocuktu.
O şizofren biraz hastahanede yatıp salıverildi ve sonrada 3 kişiyi öldürdü.
Dikkat etmenizi öneririm.

Back
X