- 8 Aralık 2015
- 1.025
- 1.229
- 133
- Konu Sahibi frida_kahlo1
Hepsi geçer merak etmeyin, siz güçlü olmalısınız. Aklınızda hiç bir keşke kalmamalı. Bosanirken ben hayatım bitti diyordum. Bir daha ailem olma şansı olmayacak diyordum. Şimdiye kadar Hiç bir keşkem olmadi. Herşeyin hayırlısıni yaşıyoruz gerçekten. Hep bunu isteyin, ille karşınıza biri çıkar demiyorum. Daha mutlu yasiyacaginiz, sağlam ve güçlü kadın olarak hayatınıza devam edersiniz. Tek kural keskeniz olmasın, iyi dusunun.Umarim dediginiz gibi evlilikler kolay kurulmuyo bosanma surecide o kadar zor ki bu tatsiz olaylari yasadigim halde bazi zamanlar guclu olmakta zorlaniyorum yeni evlenen arkadaslarimin fotogrflarina bakamiyorum gelin arabalarina bakamiyorum gelinliklere bakamiyorum kiskancliktan degil ne hayaller vardi ne umutlar vardi ama olanlara bak icim ciz ediyo allahim hakkimzda hayirlisi versin demekten baska bisey gelmiyo elimden
Sans vermeliyim diyorsanız yine deneyin, deneyimleyin. Etrafin dediğine bakmayin. En doğru kararı kendiniz için vereceksiniz zaten. Ama düzeltecek diye vaktinizi harcamayin, önce kendi mutlulugunuz. Sevgiler