• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim... bosanma asamasindayim

Paranoid şizofrene benziyor anlattıklarınız. Doktor değilim tanı koyamam ama bundan 9 yıl önce bir müvekkilimin, kızını ve torunlarını bandırmada katleden damatlarını yaptıklarını okudum sanki.O katil işten sık sık izin alıp kendi evini izler,es kaza oradan iki kez geçen birini görse bizim evden çıktı,iş yerimdeki kişilerin karımda karımın da onlarda gözü var.kadın o yanında yokken kimse ile konuşamaz kapıyı kinseye açamazmış.adam şizofreni ama ilaçlarınk beni iktidarsız yapmak için iş arkadaşlarım eşim ığraşıyor,doktorla da eşimin ilişkisi var diyerek içmiyormuş.sonuç 3 masum can gitti, ikisi çocuktu.
O şizofren biraz hastahanede yatıp salıverildi ve sonrada 3 kişiyi öldürdü.
Dikkat etmenizi öneririm.
Tesekkur ederim uyarinizi dikkate alicam

Bu kiskanclik olamaz. Bu daha baska bisey. Nedense sizofreni diye dusundum birden. Baslangic.

Bende oyle dusunuyorum dilekcemdede belirttim ailcek yalvariyolar o kelimeyi cikartin isimden olurum diye ilkten uzuldum isinden ben etmiyim sadece bosansin yeter dedim ama baktm ki karsi dilekcede bana sizofren hakaretinde bulndu diyip tazminat istemis bende dedim kendi kendme iyilik olmaz boylelerine ve cikarmamaya karar verdim
Zaten sizofrenin hakaret olup olmadigi yapilan testlerde anlasilir ben hakaret iftira atmiyorum kendisi gercekten sizofreni hastası kendi agziyla tedaviyi kabul etmedigini soyledi dersin..

nasıl bir adamla evlenmek istemezsiniz diye sorsalar şu 13 maddeyi sıralardım sanırım. gerçi itiraf etmek gerekirse de eski nişanlımda bunların 4-5 tanesi vardı iyiki de kurtulmuşum diyorum her gün.
neden barışmayı düşünüyorsunuz ki? pişman olması neyi değiştirecek?
sizi zaten yeterince sindirmiş, kuzeninizin gösterisine giderken ondan izin alıyorsunuz, enişteniz geldi diye annenizin evinden gidiyorsunuz, onun saçma sapan sorularına sürekli cevap veriyorsunuz. şimdi barışınca ne değişecek?

Merhaba arkadaşlar
Ben 1 senelik evliyim ve şu anda boşanma aşamasındayim bazi zamanlar geliyo kafam cok karisiyo acaba yanlis mi yapiyorum bazi zamanlar geliyo hakettigi bu diyorum 1 senelik evliligim cogu neredeyse tartismalarla gecti 2 kere babamin evine gidip geri dondum size biraz onlardan bahsetmek istiyorum
1. Esim cok kiskanc mesela tvde istedigim her programi izletmez bahaneler bulur. 4 yasindaki kuzenimi bile sevmeme izin vermez kardesimle her muhabbete giremezmisim onunla cok fazla sakalasmamaliymisim cunku artik evli bir bayanmisim
2. Mesela bana bi soru sorar ben cevap veririm cevabim onu tatmin etmez tekrar ayni soruyu sorar cevaplarimi kabul etmez kafasinda hikayeler kurar onlara inandirir kendini
3. Bir kere firina gitmistik ve ordakilerin bana baktigini soyledi calisanlari taniyip tanimadigimi sordu bende hayir tanimiyorum hatta ilk defa seninle beraber geldim dedim ve gene inanmadi inatla ayni soruyu sormaya devam etti ben tanimiyorum dedikce o sorulariyla ustume geldi en sonunda tanimiyosan gel firindakilere sorcaz neden sana baktilar diye dedi bende tabikide oyle bisey olmicak allah korusun cok cirkin bisey diyip kabul etmedim
3. Bir gunde markete gittik orda calisan o kadar yer varken benim onumden gecmis diye o markete gitmeyi yasakladi
4. Her aksam isten eve geldiginde muhakkak internet gecmisime youtube gecmisime bakar eger ki bi siliyim gecmisi bi seyler sakladigimi ima ederdi
5. Enistemi sevmedigi icin mesela ben ananeme gittigimde enistemde gelirse hemen eve donmeliymisim
6. Beni aradiginda eger duymazsam bana neden acmadin diye sorar mesela o an ev supurdugum icin duyamadim derim tamam der konusmaya devam eder ama 2 dk sonra ev supurdugun icin mi duymadin diye bana sorar yani ona takilir
7. Mesela esim evdeyken annemi yanimda esim varken aramaliymisim eger banyodaysa onun banyodan cikmasini bekleliymisim oyle aramaliymis eger evdeyse ayri odalarda konusmak yok bu herkes icin gecerli annem icin bile
8. Anneme gittigimde eger ben ordayken baska misafir varsa hemen haber vermeliymisim
9. Nereye gidersem gideyim kimle konusursam konusayim hemen aninda esime soylemeliyim merhabadan baslayip gule guleye kadar butun kelimeleri atlamak yok
10. Bi yere gittigim zaman eve donerken hemen beni arar naptin ne konustun der bende derim ki bi eve gidiyim sende eve gel konusuruz derim hayir illa simdi anlaticaksin der anlatmazsam arabada tanidigin biri.mi var der
11. Evden cikarken nereye gidersem gideyim hemen haber vermeliyim
12. O ne dusunuyosa onu dusunmeliyim o kimi seviyosa onu sevmeliyim sevmiyosa sevmemeliyim
13. En son ise kuzenimin gosterisine gittim onun izniyle gurultuden teli duymamisim bana kizmaya basladi eve don cabuk dedi sen ne dumenler ceviriyosun beni aldatiyomusun dedi bende aglamaya basladim sen bana bunu nasil yakistiriyosun nerde kimle oldugumi biliyosun diyince konusamadim ve teli teyzm aldi onada saygisizca konustu ve beddua etti ve bu son damla oldu
Daha neler neler su anda bosanma davasindayiz mahkeme tarihini bekliyoruz yaklasik 3 aydir babamin evindeyim ve bir kere olsun annesi aramadi babasida sadece bir kere aradi o da sende soyle yapmissin tarzi muhabbetle ara yapiciliktan uzaktaydi ve esim pismanlik icerisindeymis hergun mesaj aramalar seninde hatan oldu benimde oldu bir kere daha deneyelim cok dusundum herseyi duzeltelim ne kaybediceksin tarzi seyler yaziyo ben degismiceginin farkindayim ama iste oyle bi nokta var ki acaba bu sefer hatalarinin farkindamidir diyo soruyorum ve bunun icinde kendime cok kiziyorum huyumda icime atmak kimseylede tam konusamiyorm icimdekileri anlatamiyorum hep bende kalsin mantigindayim size cat pat anlatmaya calistim artik rahatlamak istiyorum simdiden tesekkur ederim herkese
ohooo canım o kıskançlık değil bambaşka boyuta geçmiş . muhtemelen hayatında çok güven kırıklıkları olmuş ama her insan bir değil ki eşin nasıl yakıştırır sen beni aldastıyorsun diye

Benimde ondan dolayi kafam karisik hasta biliyorum ama mesleginden dolayi tedaviye sans vermiyo gidemiyo malesef
Bu işin bi yolu olmalı ama ya tabi bu anlattıkların basit kıskançlıklar değil Allah korusun yarın öbür kendine ya da sana zarar verebilir bu düşünceler yüzünden
Bilen varsa lütfen açıklasın bu tedaviler illa ki bir yere bildiriliyor mu? Bildirilmeme gibi bi şansı yok mu
Bu da bi hastalık netice ve en başta kendisi sonra da çevresi için tedavi şart

bence bu durum tam bir meslek hastalığı..benimde amcam polisti ve aynı eşiniz gibiydi nereye gidersek gidelim arardık geldik gittik diye. telefonla aradığında meşgul olsa telefonumuz kırk defa sorardı kiminle konuşuyorsun diye ve ne söylersek inanmazdı gittiğimiz yerde yanımızda kim var hepsinin seceresini tutardı tam bir paranoyaklık bence..her polis olan böyle değil tabiki ama psikolojisi sağlam olmayan kişilerde bu etkiyi bırakıyor bu meslek

İyi de kadın 45yaşına gelmiş düzelse ne olacak hayatını en güzel yıllarını helak etmiş kadının zaten.
Yaşlanınca düzelir diye köle hayatı mı yaşasın bu kadın?
Hiç sağlıklı bir yorum değil.
Belki de kadinlara ilgi duyuyorumdur. Bundan bile emin olamazsiniz.

Ama bosanacagimdan emin olabilirsiniz. Size kim o imza geri donulemez diyorsa(bence karakteriniz) cok ezik biridir.
2 çocuk malum gece 2 3 we kadar ayaktayım neyse senle uğraşamıycam içinde bir eziklik var sanırım bu onun dışa vurumu

Eşinin yaptıkları bana büyük abimi anımsattı. Çok ciddi psikolojik problemleri ve takıntıları vardı. Hepimize inanılmaz eziyetler etti. Abim psikiyatriste gitti ve bir teşhis kondu. Tedaviden sonra çok ilerleme kaydetti. Seni korkutmak istemiyorum ama bence eşinin mutlaka bir doktor kontrolüne ihtiyacı var. Sen boşan ya da boşanma senin kararın ama onu mutlaka bir doktora götürsünler ihmal etmesinler

Zor bu kişiyle. İnsanı hasta eder böyleleri. Tedavi olsa da sanmam ki...İkinci şansı vermeye değer mi diye düşünmedim bile çünkü böyle biriyle aynı evde yaşamak da korkutur insanı ya bana bir şey yaparsa diye...Daha cicim aylarında böyle ise diğer ayları düşünemiyorum bile...

Kıskançlıktan öte birşey bu.Yani kıskançlık devede kulak kalır.Eşinizin tedavi olması şart.
Ha boşanırsınız yada tedavi şartı ile barışırsınız ben bilmem.Hayırlısı olsun.

bu adam tedaviyle falan düzelmez tam bir keko hastalığı ilk kez duymadım çevremde bi kaç arkaşımın kıro sevgilileri-eşleri böyle kadınlar alışmış artık hapishanede gibi yaşıyorlar.

tedavilik bir durum yok adam bildiğin mal. özgüvensiz gençlik yıllarını apaçilik yaparak geçirmiş biri.
değişmez.
şans falan verme boşan.

korkutmak istemem ama emin ol boşandıktan sonra gerçek yüzünü çok daha kötü halde göreceksin. o zaman diyeceksin iyiki ayrılmışım diye.

Allah yardımcın olsun boşanınca kurban kes.

ay birde söylemeden edemeyeceğim bu tarz adamlar aslında kendi yaptıklarını siz ona yapacaksınız diye kurup karşısındaki bu şekilde saldıran tipler.
kişi kendinden bilir işi..
inanın bana sonradan anlayacaksınız nasıl bir insandan kurtulduğunuzu.

Okurken daraldım Allah yaşayana sabir versin... Ben olsam dönmezdim eğer döneceksem de tedavi olma şartı koyardım.

Bu kıskançlık değil hastalık ya , bir arkadasım vardı o anlatmıştı , kuzeninin karısı böyleymiş , Filiz marka makarna aldı diye kıyametleri koparmış Filiz adında sevgilin mi var diye , bayan haber spikerlerini izletmezmiş , kabus gibi ya

Back
X