evliliğim çökme durumunda

bu adamlari anlayamiyorum ya ... evinde mutlusun esin var , problemin yok, bi tane mis gibi evladin var ... mutlu olmak yerine yuva yikmak neden ?
Allah yardimcin olsun ... artik ileriye bakman gerek evladin icin...

Aynen öyle hala düşünüyorum ben mi bir şey yaptım diyorum ama bu olaylardan önce hiç kavga bile etmedik..
Çok da güzel bi bayansın çocuğunda maşallah çok şeker.canım daha ne ister bu erkekler anlamadım ortada bişey yokken böyle davranması çok tuhaf ama ben yine söylüyorum kesin aklini çelen birisi var . Yoksa birden bire böyle güzelbi yuvayı yıkmak istemez insan yani.

eğer seviyorsan ve ayrılmak istemiyorsan çabala.öncelikle hiç üstüne gitme arama sorma ama eve gelince de trip atma.hiçbirşey yokmuş gibi normal davran bence

bir yandanda araştır gelmediği geceler gerçekten işte mi ailesinde mi kalıyo napıyo nerde

eğer seviyorsan ve ayrılmak istemiyorsan çabala.öncelikle hiç üstüne gitme arama sorma ama eve gelince de trip atma.hiçbirşey yokmuş gibi normal davran bence
Doğru diyosun ama . Hadi pişman olup gelmiş olsa tamam ama adam boşanalım diyo kafada bitirmiş . Böyle bi durumda çabalamak ne kadar doğru olur bilemedim .

Maymun istahli herifler. Sen mis gibi karini boncuk gibi kizini birak baska kadinlarla fingirde bide bu yetmezmis gibi buyuk ihtimal o kadinla evlenmeyi falan disunuyor. Cunku aldatan erkek genelde boyle durum olmadikca evdeki esini birakmak istemez. Hem karnim doysun hem pastam dursun hesabi. Birak bosver eve dahi alma esyalarini koy kapiya. Evide bosaltma bosansaniz bile sana nafaka vermek bebeginin ve senin ihtiyacini karsilamak kirani vermek zorunda. Tazminat bile alabilirsin. Bosanma davasini git sen ac onu bile bekleme. Burdan konusmasi kolay gibi ama kendimi senin yerine koydum. Bakalim o hayatindaki kadin senin masraflarin nafakandan kalan paraya esine n kdr eyvallah dicek.

Allah yardımcın olsun
eşinle sakince konuşmayı denesen
tamam boşanalım ama bana sebep söyle desen
ayrıca telefon dökümleri
net geçmişleri bi araştır
kesin altında bişey var

[QUOTE DuyguS87, post: 37483071, member: 606724"]Maymun istahli herifler. Sen mis gibi karini boncuk gibi kizini birak baska kadinlarla fingirde bide bu yetmezmis gibi buyuk ihtimal o kadinla evlenmeyi falan disunuyor. Cunku aldatan erkek genelde boyle durum olmadikca evdeki esini birakmak istemez. Hem karnim doysun hem pastam dursun hesabi. Birak bosver eve dahi alma esyalarini koy kapiya. Evide bosaltma bosansaniz bile sana nafaka vermek bebeginin ve senin ihtiyacini karsilamak kirani vermek zorunda. Tazminat bile alabilirsin. Bosanma davasini git sen ac onu bile bekleme. Burdan konusmasi kolay gibi ama kendimi senin yerine koydum. Bakalim o hayatindaki kadin senin masraflarin nafakandan kalan paraya esine n kdr eyvallah dicek.[/QUOTE]
Aynen öyle o bitirdiyse bende bitirdim sevgi aşk hepsi yalanmış kanıt aramaya başladım bile

bu adamlari anlayamiyorum ya ... evinde mutlusun esin var , problemin yok, bi tane mis gibi evladin var ... mutlu olmak yerine yuva yikmak neden ?
Allah yardimcin olsun ... artik ileriye bakman gerek evladin icin...
Hala neden olduğunu bilmiyorum bundan sonra geçmişte kaldı benim için

Ne istediğini birde ben bilsem keşke eğer aldatıyorsa zaten diyecek lafım yok ona

bir yandanda araştır gelmediği geceler gerçekten işte mi ailesinde mi kalıyo napıyo nerde
Artık eve gelir mi bilmiyorum bile araştırıyorum zaten ama tüm sorularımı bile geçiştiriyor

Rabbim yardımcınız olsun.sebep olmadan aniden değişmesi yüzdedoksan hayatına bir bayan girdiğinin göstergesi.
ilk sayfanı okurken hemen aklıma bu geldi.erkek milleti değilmi.sen evde dört dörtlük eş ol o dışardaki iki kuruşluk bayanlarla gününü gün et.

Tamamiyle bu şekilde düşünüyorum sadece buna kesinlik kazandırmam lazım eğer gidip o kadınla evlenirse yuva diye bir şey olmaz zaten

kendin ve kızın için güçlü ve sabırlı olmalısın.eşinin sakladığı ve paylaşamadığı sorunları olabilir.kavga etmeden ses yükseltmeden konuşmayı denemelisiniz.konuşmanız gerektiğini söyle evliliğinin bu şekilde devam edemeyeceğini ve nasıl bir tepki verdiğine bak.hemen boşanma fikri gelmesin aklına.evliliğinde umut varsa denemelisin ama tutacak bir şey bulamıyorsan o zaman belki ilk başlarda zorlanırsın ama sonrasında her şey daha normalleşecek daha kolay gelecektir.bu süreçte RABB'im yardımcın olsun.bir gün gelecek ve her şey daha iyi olacak buna inan....

Benden değil ondan cıktı zaten bu fikir devam ettirmeye çalışsam ben mutsuz olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…