- 25 Ekim 2014
- 80
- 30
- 18
- 37
- Konu Sahibi buseninannesii
-
Büyük bir ihtimalleBaşka biri var
Çok da güzel bi bayansın çocuğunda maşallah çok şeker.canım daha ne ister bu erkekler anlamadım ortada bişey yokken böyle davranması çok tuhaf ama ben yine söylüyorum kesin aklini çelen birisi var . Yoksa birden bire böyle güzelbi yuvayı yıkmak istemez insan yani.Aynen öyle hala düşünüyorum ben mi bir şey yaptım diyorum ama bu olaylardan önce hiç kavga bile etmedik..
Doğru diyosun ama . Hadi pişman olup gelmiş olsa tamam ama adam boşanalım diyo kafada bitirmiş . Böyle bi durumda çabalamak ne kadar doğru olur bilemedim .eğer seviyorsan ve ayrılmak istemiyorsan çabala.öncelikle hiç üstüne gitme arama sorma ama eve gelince de trip atma.hiçbirşey yokmuş gibi normal davran bence
O dediğinden sonra telefonda konuştuk sebep diyorum biri mi var diyorum cevap dahi vermiyorAllah yardımcın olsun
eşinle sakince konuşmayı denesen
tamam boşanalım ama bana sebep söyle desen
ayrıca telefon dökümleri
net geçmişleri bi araştır
kesin altında bişey var
Hala neden olduğunu bilmiyorum bundan sonra geçmişte kaldı benim içinbu adamlari anlayamiyorum ya ... evinde mutlusun esin var , problemin yok, bi tane mis gibi evladin var ... mutlu olmak yerine yuva yikmak neden ?
Allah yardimcin olsun ... artik ileriye bakman gerek evladin icin...
Ne istediğini birde ben bilsem keşke eğer aldatıyorsa zaten diyecek lafım yok onaÇok da güzel bi bayansın çocuğunda maşallah çok şeker.canım daha ne ister bu erkekler anlamadım ortada bişey yokken böyle davranması çok tuhaf ama ben yine söylüyorum kesin aklini çelen birisi var . Yoksa birden bire böyle güzelbi yuvayı yıkmak istemez insan yani.
eğer seviyorsan ve ayrılmak istemiyorsan çabala.öncelikle hiç üstüne gitme arama sorma ama eve gelince de trip atma.hiçbirşey yokmuş gibi normal davran bence
Artık eve gelir mi bilmiyorum bile araştırıyorum zaten ama tüm sorularımı bile geçiştiriyorbir yandanda araştır gelmediği geceler gerçekten işte mi ailesinde mi kalıyo napıyo nerde
Tamamiyle bu şekilde düşünüyorum sadece buna kesinlik kazandırmam lazım eğer gidip o kadınla evlenirse yuva diye bir şey olmaz zatenRabbim yardımcınız olsun.sebep olmadan aniden değişmesi yüzdedoksan hayatına bir bayan girdiğinin göstergesi.
ilk sayfanı okurken hemen aklıma bu geldi.erkek milleti değilmi.sen evde dört dörtlük eş ol o dışardaki iki kuruşluk bayanlarla gününü gün et.
İnşallah..adınıza gerçekten çok üzüldüm allah bundan sonra yardımcınız olsun inşallah.
Benden değil ondan cıktı zaten bu fikir devam ettirmeye çalışsam ben mutsuz olucamkendin ve kızın için güçlü ve sabırlı olmalısın.eşinin sakladığı ve paylaşamadığı sorunları olabilir.kavga etmeden ses yükseltmeden konuşmayı denemelisiniz.konuşmanız gerektiğini söyle evliliğinin bu şekilde devam edemeyeceğini ve nasıl bir tepki verdiğine bak.hemen boşanma fikri gelmesin aklına.evliliğinde umut varsa denemelisin ama tutacak bir şey bulamıyorsan o zaman belki ilk başlarda zorlanırsın ama sonrasında her şey daha normalleşecek daha kolay gelecektir.bu süreçte RABB'im yardımcın olsun.bir gün gelecek ve her şey daha iyi olacak buna inan....
O da istiyor zaten bosanmayi ama dedigin gibi kanit bulursan guzel bi maddi manevi tazminat alirsin cnm. Hic evini duzenini de bozma.Benden değil ondan cıktı zaten bu fikir devam ettirmeye çalışsam ben mutsuz olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?