evliliğim çökme durumunda

Geriye tek aldatıldığıma dair kanıt kaldı tazminat umrumda değil üzüntümü kızıma belli etmemeye calışacağım zaten
Canim tabiki boyle bi durumda para pek onemli degil ama kendimi senin yerine koyarak dusunuyorum nasil aci veririm zor durumda birakirim diye. Alirim tazminati cocuguma hesap acar koyarim oraya. Basit olmamali bi kadinin cocugun hayatiyla oynamak. !!!

Her türlü ona zarar vericem zaten yani senin evladın var el insaf insan düşünür bu işler öyle tereyağından kıl çeker gibi olamaz zaten

Her türlü ona zarar vericem zaten yani senin evladın var el insaf insan düşünür bu işler öyle tereyağından kıl çeker gibi olamaz zaten
Ya herhalde madem gozu disarida adamsin ne diye bi kadinin hayatini mahvediyorsun ne diye cocuk yapiyorsun?!! Evlenme madem hayatin boyunca capkinlik yap. Ay kalkip benimkini dovucem simdi!

Sabah geldi sonra 1-2 parça eşya aldı gitti boşanalım falan dedi zaten evladım için dediğin gibi dayandım ama o istemiyorsa uzatmanın alemi yok
Aynen oyle. Al butun esyalarini gonder veya gelsin alsin. Kanit bekleyip can yakmak istiyosan anlasmali bosanma. Surunsun

Aynen oyle. Al butun esyalarini gonder veya gelsin alsin. Kanit bekleyip can yakmak istiyosan anlasmali bosanma. Surunsun
Anlaşmalı boşanma istiyorum ki o beklediğim geceleri anlasın kanıt er geç bulunur zaten eşyaları da iş yerine yollarım eve falan da gelmez zen kısa zamanda bitsin gitsin istiyorum artık

Daha az önce albumunuze yorum yaptim sans mi bu .s ne kadar güzel bir bayansiniz ne kadar güzel bir cocugunuz var. Seveni de yapiyor sevmeyeni de. Yuva bozanin yuvasi olmaz bunu unutma. O pişman olduğunda her şey geç olacak
Güçlü ve iradeli ol dünya güzeli bi çocuğun var. O adam ne çocuğu hak ediyor ne de seni. Oteki kadin kendisine aşık zannetsin bakalim. O da tekmeyi basinca ağlar kapinda pislik. Allahindan bulsun daha ne ister bi erkek??? Surundur elinden geldiğince. Bunlari yazmak kolay ama lütfen güçlü ol.

Benim de tam aklımdan geçiyordu yuva bozanın yuvası olmaz lafı gitsin evlensin o kadınla hatta çocuk da yapsın ama hiç mutlu olamasınlar ki zaten olacak da bu ne oldu ne değişti başka kadınlara gitmek niye bazen şaka mı bu diyorum hala inanamıyorum boşanacağımıza

Anlaşmalı boşanma istiyorum ki o beklediğim geceleri anlasın kanıt er geç bulunur zaten eşyaları da iş yerine yollarım eve falan da gelmez zen kısa zamanda bitsin gitsin istiyorum artık
zerre aklın varsa anlaşmalı boşanma.o açsn davayı.elinden geldğnce maddi olark yıprat onu.erkekler yok anlsn yok üzülsn hikaye bunlar...ancak mal alrsan canı yanar böyle ş....lern...

Anlasmali olursa onun degil kendi sartlarini kabul ettir. Kabul etmezse edene kdr da bosanma. Surunsun

zerre aklın varsa anlaşmalı boşanma.o açsn davayı.elinden geldğnce maddi olark yıprat onu.erkekler yok anlsn yok üzülsn hikaye bunlar...ancak mal alrsan canı yanar böyle ş....lern...
Zaten 1 haftaya kalmaz dedi avukat ara dedi bana bayağı ayrıldık tek kağıt üzerinde evliyiz yani zaten tazminat vb isteyeceğim pişman olsun istiyorum

Sen çok güçlü bi kadinsin bunu tüm samimiyetimle söylüyorum . Dedigm gbi yuva bozanin yuvasi olmaz canm isterse ondan on tane çocuğu olsun en lüks evde otursun bi eli yağda bi eli balda olsun ama Allah yukarda unutmasin. Allah her şeyin karsiligini verir insanoğlunun bu dünyada yaktiği can kadar cani yanacak unutma.

Kimse bundan böyle bakımlı ol güzel ol. Kocanın gözü dışarı kayar yoksa demesin.
Kayacak olan öküzün her türlü kayıyor görüldüğü gibi. İnsan şerefsiz olunca foto model olsan boş!

Çok üzüldüm konu sahibi. Başka biri olduğu çok belli.

Eşinin işi, kazancı nedir bilmem ama donuna kadarını alır, süründürürdüm yerinde olsam.
Adi herif!

Teşekkür ederim ilk önce Valla çevrede çok var bu örnekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…