- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi buseninannesii
-
Zaten sürüm sürüm sürünecek öyle kolay değil. Aah ah hiç aklıma gelmezdi bu hallere gelecegim..Kimse bundan böyle bakımlı ol güzel ol. Kocanın gözü dışarı kayar yoksa demesin.
Kayacak olan öküzün her türlü kayıyor görüldüğü gibi. İnsan şerefsiz olunca foto model olsan boş!
Çok üzüldüm konu sahibi. Başka biri olduğu çok belli.
Eşinin işi, kazancı nedir bilmem ama donuna kadarını alır, süründürürdüm yerinde olsam.
Adi herif!
Kimse bundan böyle bakımlı ol güzel ol. Kocanın gözü dışarı kayar yoksa demesin.
Kayacak olan öküzün her türlü kayıyor görüldüğü gibi. İnsan şerefsiz olunca foto model olsan boş!
Eşinin işi, kazancı nedir bilmem ama donuna kadarını alır, süründürürdüm yerinde olsam.
Adi herif!
Boyle güçlü ol
O kadar dogru soyluyorsunuz ki konu sahibi öyle güzelki cçocuğu da öyle.. Adriana lima bile aldatilmis bedoğru post: 37487233 .!.:Kimse bundan böyle bakımlı ol güzel ol. Kocanın gözü dışarı kayar yoksa demesin.
Adi herif!
kesinlikle mesajınıza katılıyorum.konu sahibinin albümüne baktımda kızı ve kendisi prensesler gibi.
Erkek evdeki karısını hep cepte sanarmış.o otursun benim işlerimi yapsın,bende dışarda kızlarla gezim.
Vardır bunda da bir hayir cnm. Oyle dusun.Hepinize teşekkür ederim moralim bozuk olmasa bu güzel iltifatlara sevinebilirdim. Kimse o kadın ikisi de Allah'dan bulsun başka bir şey diyemiyorum....
Bilemiyorum hayır mı değil mi..Vardır bunda da bir hayir cnm. Oyle dusun.
Araştırmaya gerek kalmadı eve geldi ben bu evliliği yürütemem en kısa zamanda boşanalım dedi hayatında biri mi var dedim cevap dahi vermedi ne kadar irdelesemde duvara konuştum resmen
Zaten sürüm sürüm sürünecek öyle kolay değil. Aah ah hiç aklıma gelmezdi bu hallere gelecegim..
2 cocuk yaptiktan sonra 2 cocukla birakip gitmesi daha kotu olurdu. Olumlu yanlarini dusun canim tabi olumlu bi yani yok ama Allah bazen bazi insanlari zarar gormememiz icin hayatimizdan cikariyor. Benim 2 kiz kardesimde bosandi. Biri 2 erkek cocuguyla biri 4 biri 5 yasindaydi 2 sene oldu adam arayip sormuyor bile. Ama simdi tekrar evlendi kardesim bi evladi daha oldu 1 ay once coook coook mutlu. Yani diyecegim su ki herseyde bi hayir var. Simdi cok zor biliyorum. Tek gücün evladin olsunBilemiyorum hayır mı değil mi..
Aynen düşünmemeye çalışıyorumEve gelmiyorsa, durduk yere sana sinirleniyorsa vardır biri. Sen fazlalıksın su an gözünde. Ondan seni görünce bile sinirleniyordur.
Arpası fazla gelmiştir, güzel kadınsın, güzel de bir cocugunuz var, lise askım diyorsun belli ki yıllarca sevmissin.
Bunlara köpek ettirecek insan lazım.
Kimin aklına gelir ki...Kendini yıpratma...
Zaten şu an ayakta duruyorsam evladim icin sirf o uzulmesin diye ki maalesef o hic dusinmuyor ne beni ne kizimi...2 cocuk yaptiktan sonra 2 cocukla birakip gitmesi daha kotu olurdu. Olumlu yanlarini dusun canim tabi olumlu bi yani yok ama Allah bazen bazi insanlari zarar gormememiz icin hayatimizdan cikariyor. Benim 2 kiz kardesimde bosandi. Biri 2 erkek cocuguyla biri 4 biri 5 yasindaydi 2 sene oldu adam arayip sormuyor bile. Ama simdi tekrar evlendi kardesim bi evladi daha oldu 1 ay once coook coook mutlu. Yani diyecegim su ki herseyde bi hayir var. Simdi cok zor biliyorum. Tek gücün evladin olsun
Erkekler maalesef bir anne kadar dusunemez.Zaten şu an ayakta duruyorsam evladim icin sirf o uzulmesin diye ki maalesef o hic dusinmuyor ne beni ne kizimi...
Haklisin sadece bir gun yerime gecsin isterdimErkekler maalesef bir anne kadar dusunemez.
O dediğinden sonra telefonda konuştuk sebep diyorum biri mi var diyorum cevap dahi vermiyor
Hiç bu yönden düşünmemiştim gerçektenbence siz fazla gelmişsiniz eşinize bi konuda babanıza olan sevginizi yazmışsınız keza albümleriniz çok tatlı kızınızda sizde çok güzelsniz gerçekten fazla gelmişsiniz ona heralde eksik hissetti hep kendini ki böyle davrandı eğer gerçekten sebebi başka kadınsa eminim kendi dengi birini bulmuştur siz onlara fazla gelirsiniz,sıkmayın tatlı canınızı Allah kızınızı size bağışlasın sağlık versin yeter.
Amin..durumuna çok üzüldüm
Allah yar ve yardımcın olsun
zerre aklın varsa anlaşmalı boşanma.o açsn davayı.elinden geldğnce maddi olark yıprat onu.erkekler yok anlsn yok üzülsn hikaye bunlar...ancak mal alrsan canı yanar böyle ş....lern...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?