evliliğim çökme durumunda

Zaten sürüm sürüm sürünecek öyle kolay değil. Aah ah hiç aklıma gelmezdi bu hallere gelecegim..

kesinlikle mesajınıza katılıyorum.konu sahibinin albümüne baktımda kızı ve kendisi prensesler gibi.
Erkek evdeki karısını hep cepte sanarmış.o otursun benim işlerimi yapsın,bende dışarda kızlarla gezim.

O kadar dogru soyluyorsunuz ki konu sahibi öyle güzelki cçocuğu da öyle.. Adriana lima bile aldatilmis be

Ben de fotoğrafları gördüğüm için yazdım zaten.
İçim acıdı.. Pırıl pırıl gülümsemesi ile bile dünyayı aydınlatacak tatlılıkta bir kadın.
Eşi olacak dangoz hangi şırfıntıya kapılıp yuvasından, evladından geçiyor kim bilir..

Araştırmaya gerek kalmadı eve geldi ben bu evliliği yürütemem en kısa zamanda boşanalım dedi hayatında biri mi var dedim cevap dahi vermedi ne kadar irdelesemde duvara konuştum resmen

Eve gelmiyorsa, durduk yere sana sinirleniyorsa vardır biri. Sen fazlalıksın su an gözünde. Ondan seni görünce bile sinirleniyordur.
Arpası fazla gelmiştir, güzel kadınsın, güzel de bir cocugunuz var, lise askım diyorsun belli ki yıllarca sevmissin.
Bunlara köpek ettirecek insan lazım.

Zaten sürüm sürüm sürünecek öyle kolay değil. Aah ah hiç aklıma gelmezdi bu hallere gelecegim..

Kimin aklına gelir ki...Kendini yıpratma...

Bilemiyorum hayır mı değil mi..
2 cocuk yaptiktan sonra 2 cocukla birakip gitmesi daha kotu olurdu. Olumlu yanlarini dusun canim tabi olumlu bi yani yok ama Allah bazen bazi insanlari zarar gormememiz icin hayatimizdan cikariyor. Benim 2 kiz kardesimde bosandi. Biri 2 erkek cocuguyla biri 4 biri 5 yasindaydi 2 sene oldu adam arayip sormuyor bile. Ama simdi tekrar evlendi kardesim bi evladi daha oldu 1 ay once coook coook mutlu. Yani diyecegim su ki herseyde bi hayir var. Simdi cok zor biliyorum. Tek gücün evladin olsun

Aynen düşünmemeye çalışıyorum

Zaten şu an ayakta duruyorsam evladim icin sirf o uzulmesin diye ki maalesef o hic dusinmuyor ne beni ne kizimi...

bence siz fazla gelmişsiniz eşinize bi konuda babanıza olan sevginizi yazmışsınız keza albümleriniz çok tatlı kızınızda sizde çok güzelsniz gerçekten fazla gelmişsiniz ona heralde eksik hissetti hep kendini ki böyle davrandı eğer gerçekten sebebi başka kadınsa eminim kendi dengi birini bulmuştur siz onlara fazla gelirsiniz,sıkmayın tatlı canınızı Allah kızınızı size bağışlasın sağlık versin yeter.

Hiç bu yönden düşünmemiştim gerçekten

zerre aklın varsa anlaşmalı boşanma.o açsn davayı.elinden geldğnce maddi olark yıprat onu.erkekler yok anlsn yok üzülsn hikaye bunlar...ancak mal alrsan canı yanar böyle ş....lern...

aynen oyle !! sakın sen boşanma davası acma ve evı sakın terketme..avucunu yalarsın o serefsız de sevınır ...oohh bedavaya yırttım dıye.ben bu kadar guzel olsam sahsen anasından emdıgı sutu g.tunden cıkartırdım serefsz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…