- 8 Mayıs 2025
- 57
- 17
- 3
- 25
- Konu Sahibi gamzelikiz3
-
Evet gerçekten de yaşama enerji mi sömürüyor. Daha önce sorun etmemiştim ama şu sıralar ne zaman birlikte oturmak sohbet etmek istesem, vakit geçirmek istesem sonu kaos ağlamakla bitiyorKısaca yaşama enerjimi emcüklüyor diyorsun
Bir defa geliyorsun dünyaya ve o hayatı bu adama mı feda edeceksin
30 yıl sonra pişmanlıkların ne olur düşün sonra evir çevir
Bu adamla geçen 30 yılına mı
Bu adamsız geçen 30 yılına mı yanarsın
İletişime kapalı,psikolojik şiddet sonuna kadar var,çok ciddi ve anlamsız kıskançlık var...Bu işin sonu boşanmaya gidiyor.Sakın çocuk yapmayın,mental olarak sürece hazırlanmaya başlayın.Merhaba iyi geceler.
4 senedir evliyim 2 evladım var bir oğlum bir kızım eşimle çok severek evlendim ikimizde farklı sehirlerdeyiz hocalarımız aracılığıyla tanıştık o ara eğitim aliyordum o mesleğini yapiyordu,şu ara çok düşünmeye başladım hatta moralim bozuluyor. Evliliğimin ilk haftasında istenmeyen gelin muamelesi gördüm yüzüme hakaret el kaldirmalar o zaman yanımda durdu eşim ilk iki senem sanki rüya gibiydi sonraki iki sene hep düşünüyorum kavga,stres ,uyumsuzluk. Ben deli dolu enerjisi yüksek insanım, esim tam tersi ben hayallerimi paylaşırım o zorbalar. Rahatsiz oldugum konuyu dile getiririm niyetim suçlamak degildir ama o baslar suçlamaya kavga hakarete gider sonu,cidden cok yoruldum eşimle sohbet etmek istesem alakasız seylere giriyor sosyal medyada niye profil fotoğrafı koyuyorsun bir sürü erkek görüyor falan diye baslar suclamaya kendisi yüzüğünü 2 senedir takmaz telefonunda bir sürü is arkadaşı meslegi geregi de 400 500 kisi var. Çok bunaldım eşimle konuşmak istesem sürekli alakasız yerden beni eleştiriyor hayalimi , derdimi,mutlulugumu anlatamıyorum sonu nereye gider bilmiyorum hep yorgun mutsuzum.
Kafa mı çocuklarımı alıp cekip gitmek istiyorum bazen hayalini kurduğum, uğruna çabalar harcadığım evlilik sadece mutsuzluk ,yorgunluk veriyor bana kendi başımayken daha mutluydum kıyafetler alır, süslenir, gezer, eğlenirdim şuan hiçbirşey zevk vermiyor..Gül gibi kadınları alıyorlar sonra da sinsice solduruyorlar.. kadın ne solduğunun farkına varabiliyor ne de önceden bir gül olduğunun.
Tek diyeceğim hayat tahminimizden de kısa.. ömrünüzü gelişimini tamamlayamamış bir insan için yıpratmaya değmez. İleri de evlatlarınız bile yeri gelir neden çektin bunların der.
Herkes kendi yoluna baktığında, tüm keşkelerle yüzleşirsiniz.. o yüzden en doğru kararları kendiniz için verin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Eee siz ne yapmak istiyorsunuzEvet gerçekten de yaşama enerji mi sömürüyor. Daha önce sorun etmemiştim ama şu sıralar ne zaman birlikte oturmak sohbet etmek istesem, vakit geçirmek istesem sonu kaos ağlamakla bitiyor
Daha önce açmıştım annem var ama yok ölü benim için babam eşimden berbat, maddi olarak korkum yok. Zaten hayatımı tek başıma kurdum çalıştım okudum evimizde çoğu şeyde benim de katkım var. Gerçekten kendimi çok dibe çekilmiş hissediyorum sonu yok bir kac defa boşanma konusu açtım olmuyor dedim cocuklarla tehdir etti sonu ne olur inanın bilmiyorum.Ne demek profil fotoğrafı koyma erkekler görüyor, o zaman hiç dışarı çıkmaman gerekiyor bu mantıkla. Ciddi saçmalamış. Allah bilir kendisi koyuyordur profil fotoğrafı.
Toksik biri eşiniz konu sahibi. Böyle insanlar kendi gibi herkesi mutsuz etmeye çalışır, aşağıya çeker. Bir bakmışsın sen de onun gibi olmuşsun. Boşanabilir misin maddi olarak zorluk yaşar mısın? Ailen arkanda olur mu?
Haklısınız boşanma konusu açtım hatta olmuyor dedim büyük tepkiler verdi ki sonucundan korkuyorum zorluk çıkaracak birisi cok yıpranmak ürkütüyor.Eee siz ne yapmak istiyorsunuz
Sabaha kadar eşinizin yerebiliriz beraber çözüm olur mu olmaz
Amaç anlatıp rahatlamak ise
Evet eşiniz koca olarak 5 para etmez biri
BUnları yapamayacaksa neden evli kalsın?Boşanmayacaksan duygularını onun yaptıklarından bağımsız yaşayacaksın. Geçen gün keşfette karşıma çıktı ve düşündürdü. Hayallerini anlatma, sohbet etme, beklentiye girme kendine meşguliyetler bul.
Evlendiğimde 2 3 ay sonra hamile kaldım ikinci gerçekten sürpriz oldu ki 2. Çocuk düşüncem yoktu ilk 2 sene ufak tefek anlasmazlik dışında büyük sıkıntı yasamadim daha sonraki süreçte 2. Çocuk gelmeden önce ve geldikten sonra sorunlar daha da çoğaldı su ara daha cok sorgulamaya başladım ayrıca çocuklarım benim icin engel yada sorun değil ikisine de iyi ki diyorum .Kötü bir evlilik, 4 yıl, 2 çocuk…
Gebelikler 3 ay sürüyor gibi nasıl başardınız
Artık korunun gerisine bakarsınız
Evlendiğimde 2 3 ay sonra hamile kaldım ikinci gerçekten sürpriz oldu ki 2. Çocuk düşüncem yoktu ilk 2 sene ufak tefek anlasmazlik dışında büyük sıkıntı yasamadim daha sonraki süreçte 2. Çocuk gelmeden önce ve geldikten sonra sorunlar daha da çoğaldı su ara daha cok sorgulamaya başladım ayrıca çocuklarım benim icin engel yada sorun değil ikisine de iyi ki diyorumKötü bir evlilik, 4 yıl, 2 çocuk…
Gebelikler 3 ay sürüyor gibi nasıl başardınız
Artık korunun gerisine bakarsınız
Evet önceden o kadar iyiydi ki ozel gunde değil diger günlerde hatırlardı ufacık bir hediyeyle yada bahçeden kopardığı ufak cicekle gülle gelirdi sonra kavgalar çoğaldı yargılama kiyaslama empati merhamet eksildi bende anlamıyorum bu kadar çok iyiyken şuan bencil olmasınıİlk iki seneyle şimdinin arasında devasa fark olması şaşırttı.
Demek ki iyi olabiliyor isterse.
Terapi aldınız mı?
Onu zorlamayın, siz bir yerden başlayın, kopacağı varsa da öyle daha sağlıklı kopar.
Değilse de en azından duygusal destek almış olursunuz.
Ufak tefek gibi başladı ama suan gerçekten daha cok fark etmeye başladım resmen mutlu oldugumda güldüğümde konuşmak istedigimde bastırıyor elestiri modunda dertleşmek istesem konuyu baska yere cekiyor evet ikinci cocukta daha da değişti bencillesti ben dogum yaptığım gün bile uykusunu alıp telefona dönmeyin sabah geldi yanima ilk doğumda öyle değildi ama çocuklarına gerçekten çok ilgili sevgi dolu baba bana karsi vicdansızBir günde mi böyle oldu yoksa ikinci çocuktan sonra mı değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?