- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
şimdi neden ayrısınız
eskiden şantiyedeydi ustaydıEşin şantiyeci falan mı? Neden ayrısınız?
Eşiniz ne is yapiyor
adam devlet memurluğuna atandı
çok istiyodu
özelde iş şartları çok ağırdı
gitme diyemedim ben de
Valla biz evlendik 1 ay sonra ayrıldık hala tayin bekliyorum 1 sene olucak..Allah dermansız dert vermesin.Çok zor ama biliyorum.
Sanırım eşin iş dolayısıyla senden uzakta.
Zordur eminim.
Ama bol bol dua et ve iyi olmak için çabala.
Çok üzgünüm başka çaren yok.
Ben evlenmeden önce çok uzun bir süre tek başıma yaşarken büyük badireler atlattığım için güçlü olduğuma inanırım hep.
Sen de sabredeceksin.
Lütfen doktoru ihmal etme, çok geçmiş olsun.
atanma yerleri belirlerken ikiniz için de uygun olan şehirleri seçmediniz mi?
sizin işinizi bırakıp onun memur oldugu sehre tasınma durumunuz yok mu?
eşiniz ne kadar uzaklıkta suanda
size karsı ilgisi alakası özlemi nasıl
Eşi aday memur 1 yıl dolmadan tayin isteyemez . Aynı şekilde zeytinagacı da eşinin 1 yılı dolmadan eş durumundan tayin isteyemez. Bu işler keşke sandığınız kadar kolay olsa.Hay Allah ne kadar farklı kurum olsa da eş durumdan dolayı nasıl aynı yerde bulunamıyorsunuz ? Bir aracı tanıdık falan yok mu kurumdan belki bir büyüğe analtsanız yol açar size , araya birilerini falan sokar
Çok zor bir durum
Paylaşamamışsınız siz hiçbirşeyi.. Evlilik bu demek değildir çünkü
Allah kavuştursun tez zamanda
Hatırladığım kadariyla konu Sahibi inancim yok demişti yanlış hatirliyorsam kusuruma bakmayin lütfen. .Sanırım eşin iş dolayısıyla senden uzakta.
Zordur eminim.
Ama bol bol dua et ve iyi olmak için çabala.
Çok üzgünüm başka çaren yok.
Ben evlenmeden önce çok uzun bir süre tek başıma yaşarken büyük badireler atlattığım için güçlü olduğuma inanırım hep.
Sen de sabredeceksin.
Lütfen doktoru ihmal etme, çok geçmiş olsun.
Hay Allah ne kadar farklı kurum olsa da eş durumdan dolayı nasıl aynı yerde bulunamıyorsunuz ? Bir aracı tanıdık falan yok mu kurumdan belki bir büyüğe analtsanız yol açar size , araya birilerini falan sokar
Çok zor bir durum
Paylaşamamışsınız siz hiçbirşeyi.. Evlilik bu demek değildir çünkü
Allah kavuştursun tez zamanda
Allah kavuştursun. Evlilikte ayrılık çok zor bizde 5 ay kadar ayrı kalmıştık.
Ne kadar oldu atanalı 1 yıl dolunca tayin ister ikinizden biri.
Hatırladığım kadariyla konu Sahibi inancim yok demişti yanlış hatirliyorsam kusuruma bakmayin lütfen. .
Yazdıklarınızı genelde okuyorum akli başında mantıklı bi insansıniz ama işte kendi başına gelince insan çok yipraniyor ben bu durumu şimdi eşim olan insanla sevgiliyken yaşamıştım okulu bitirip askere gitmişti haftanın 6 günü saatlerce gorusurken birden kimsesiz kalmıştım hayatımda bir defa ozaman depresyona girmiştim çalışmıyodum birde evdeydim gorusebilcegim arkadaşım bile yoktu kafayı yedim yicektim o derece
Düşünüyorum şimdi ozmanlar yaşım küçüktü siz çok olgun bi kadınınız yaşadığınız zor evet ama üstesinden gelirsiniz en iyi şekilde ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?