- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
şu an çok fena hastayım
5 gündür ilaç içiyorum ama grip daha da kötü oldu
yalnızım ve kendime bakamıyorum
işe geldim ama inanın çalışamıyorum
4.5 sene önce evlendik
eşimle 9 ay aynı evde durduk sonra iş yüzünden 7 ay ayrı yaşadık
sonra birleştik 4 ay geçti adam 1 sene boyunca askere gitti
geldi 1,5 sene durduk beraber şimdi yine ayrıyız
54 aydır evliyiz 21 ayı ayrı geçiyor ve daha da en iyi ihtimalle ekime kadar ayrıyız
kötü ihtimali düşünmek istemiyorum.
yalnız yaşamayı beceremiyorum.
kendi işlerimi bile göremez duruma geldim. şu an özellikle hastayken çok ihtiyacım var eşime
öyle işte paylaşmak istedim..
şu an çok fena hastayım
4.5 sene önce evlendik
54 aydır evliyiz 21 ayı ayrı geçiyor ve daha da en iyi ihtimalle ekime kadar ayrıyız
kendi işlerimi bile göremez duruma geldim. şu an özellikle hastayken çok ihtiyacım var eşime
şu an çok fena hastayım
4.5 sene önce evlendik
Dolmuşsun yorulmuşsunuzdur
Umarım kadro açılır
Sen yine de o üniversite ile bir görüş açsınlar vs ihtiyaç var mı gibi
Kolaylıklar dilerim güzel günler sizin olsun
Şehir Ankara imiş olasılık artar umarım olurrr
Tamam iyi işte ne güzel garantilemiş siz gidin ozaman
Özeldeyseniz orası nere ise başvuruda bulunun
Değilseniz memursanız atamanızı isteyin
Olmazmı ?
Siz Istanbul da mısınız? Öyleyse 1 hafta o geliyorsa bir hafta da Cuma'dan siz gidin bence.
Ben de yalnızım. Geçen hafta yurtdışında, hasta ve yalnızdım. Bana çok dokunmuyor...ama sevdiğim birinden ayrı olsaydım daha zor olurdu eminin.
Daha kaç yıl böyle geçecek ki?
eşiniz bu duruma üzülüyor mu peki sizin giibi
Benim eşimde şantiye şefi, bilirim bir gider en az üç ay yok. Hasta olsan ben hastayım bile diyemezsin, tankların çatışarın tepesinde dikkati dağılmasın diye.
Eskisi gibi olsaydı, o Zaman senin bulunduğun yerde iş baksın derdim. Ama şimdi sadece sabır diyebilirim. Maalesef bu ülkenin şartları bu. Hele de adaylığı bitene kadar.
Zeytincim, Siz o kadar zorluğun üstesinden geldiniz bunu da aşarsınız. Kendine eve geldiğinde oyalayacak bişeyler bulmandan başka çaren yok.
Yada kitaplara saracan
Canim seni avutmak icin soylemiyorum ama
Ayni evin icinde yasayip da iki yabanci gibi olanlar var
Dusun adam eve geliyor yemek yiyip tv karsisina geciyor elinde akilli telefon
Ne bir sohbet ne bir aktiviTe
Boyleleri gibi olacagina ayri olsun ama gonul olsun birbirinde diyorum
Biz de evliliğin başından beri ayrıyız, bir hafta kaldı gerçi aynı evde yaşayacağız bundan sonra. Evliliğimizin ilk iki senesi ayrı geçmiş olacak.
Ben sanki erkekleşmeye başladım her işimi kendim hallede hallede. Elbette kendi işimi kendim hallederim ama insan yanında birisi olsun istiyor. Yani ne bileyim yalnız hissediyorum kendimi çok. Evlilik ve eşim beni psikolojik olarak çok ama çok yıprattı çok pişmanım. En azından mutlusunuz birbirinize bağlısınız bunlar o kadar kıymetli şeyler ki.
Geçmiş olsun bu arada, umarım en kısa zamanda kavuşursunuz.
geçmiş olsun.
zor bir seçim yapmışsınız evliliğiniz için.
umarım değer bu çilenize.
Düzeltemeyeceğin şeyler için üzülmeyi ben çok saçma buluyorum. O yüzden işin keyifli yanlarına bak. Birbirinizi özlüyorsunuz, aşkınız hep taze kalıyor, yemek yapma çamaşır ütü gibi dertlerin yok....
ben burdaki yazılarınız ve yorumlarınızdan sizi hep çok güçlü çekip çevirme gücü olan bi bayan olarak gördüm.veriğiniz uğraşlardan dolayı tebrik ediyorum sizi
vallahi sizi de eşinizi de tebrik ediyorum.
eşinizi bu zorlu sınavı kazandığı için sizi de ona destek olduğunuz için.
özel sektörle devlet memurluğu kıyas bile edilemez.
özeldeyken işkence gibiydi hergün develete geçince yaşadığımı anladım. bir de hakkariydi görev yerim düşünün. yine de çok mutluydum yani.
biraz sabır edin. bir şekilde gelirsiniz. bir arkadaşım dava açmıştı. üniversite personeliydi. eşi de tsk da çalışıyordu. tsk önceliği olduğundan valiliğe ataması yapıldı üniversiteden. sonra da zaten istediği ile gidebiliyor. valiliklerin öyle bir güzelliği oluyor.
bu arada dava 8 ay sürmüştü.
düşünürseniz böyle bişey hemen açın davanızı.
5 yildir esimle tanisiyorum ve neredeyse 1 yildir da evliyiz ve hala ayri ulkelerde yasiyoruz, onun kadroya girmesi benim doktoramin bitmesi derken hayat bizi surekli ayri yollara itti, sorumluluklar da tabiki. Ben zaten yillardir aileden uzak yasayan iyi kotu kendini idare eden biriydim, esim bu konuda benden biraz daha az gucludur, yani surekli ailesi etrafinda oldugundan yanlizlik ona bana geldiginden daha zor geliyor. Ama artik sanirim benimde sabrim tukenmeye basladi yasla alakali oldugunu dusunuyorum.
Yani sizden daha da zor durumda olanlar var halinize sukredin en azindan sayili gun sizin dedikleriniz cabuk gecer ve insan zorda ve mecbur kaldimi oyle guzel beceriyor ki herseyi kendinize bile hayret edersiniz. En azindan dua edin ki dilini konustugunuz kulturunu bildiginiz ve musluman bir ulkedesiniz.
Burda ben hasta oldum bir corba icmeye cikayim desem sanirim oncelikle corba yapan bir turk restauranti arastirmasi yapmam ve metro ile en az 1 saat yolculuk yapmam lazim. Aksam eve isten yorgun ve gec gelsem hadi eve yemek soyleyim desem pizza falan gibi seyler haricinde yenebilecek pek alternatif yok.. Nerde kebaplar nerde lahmacunlar...nerde ev yemekleri..
Bence etrafinizdaki nimetlerden yararlanin vede sukredin..
gecmis olsun..
Canım benim, ben de eşimden ayrıyım, biz de 1 buçuk yıl durduk sonra eşimin hiç hesapta olmayan şark tayini geldi.
Şu an ayrıyız.Bulunduğum şehirde yalnızım bir akrabam da yok ben de üniversitede çalışıyorum bir yanzdan tez bir yandan iş güç derken hiç bir şeye vakit kalmıyor yetişemiyorum koşturmaktan. Evde bir şey bozulunca araba arızalanınca bile ağlayasım geliyor bu işlere ben hiç bakmazdım. Yalnızlıktan yemek bile yapasım gelmiyor. Evde kedilerim var onlarla avunuyorum. Hasta olduğumda olsun bir ihtiyacım olduğunda olsun yokluğu daha çok batıyor...Evliliğin sınandığı bir zaman çünkü ilişkinin boyutu değişiyor. Allah sabır versin
sizin hikayeniz ne zorluklar atlattı bunu da aşarsınız :)eskiden şantiyedeydi ustaydı
şimdi memur oldu gitti 1 sene aday memur daha
tek tesellim ankara olması üniversite çok diye düşünüyorum
merkezi sistem yerleştiriyor bizi
yök umarım kontenjan açar diye temenni ediyorum. teşekkürler damdan
memur gibiyim ama üniversitedeyim o yüzden bizde tayin pek yok gibi :)
şöyle bi durum varSamsonn ben daha küçük bir ildeyim. o ankarada, ama orada misafirhanede başka bir kişiyle aynı odada kalıyor. hani gitsem kalıcak bi yerim yok. bi de eşim kıyafetlerini getiriyo yıkanması için o yüzden onun gelmesini tercih ettik.
her gün "artık zaman geçse de gelsen" diyor. hiçbir şeyden zevk alamıyomuş.
ben o konuda iyiyim iş arkadaşlarım var eğleniyoruz beraber bazı akşamlar evime falan geliyolar.
onun durumu daha vahim misafirhanede başka bir adamla beraber kalıyor. rahat hareket edemiyomuş.
çok sağol arkadaşım. biliyorum geçici bi durum ama işte bazen insanın sabır göstermeye bile sabrı kalmıyo
haklısın. öyle olmaktansa şu an birbirimizi özlüyoruz eksikliğini hissediyoruz :)
biz öyle bi çift olmadığımızdan belki yokluğunu bu kadar hissettim.
askere gittiğinde benim ailem yanıma gelmişti. o yüzden yalnız kalmamıştım.
çok üzüldüm senin için ama birleşince düzelirsiniz bence :)
az kalmış kavuşmaya
Alys yaptım öyle bişeyler sonum hayrolsun.
yaa sorma yemeği eşim yapıyoduçamaşırları o asıyodu. ben neden böyle karalar bağladım sanıyosun
yemeksiz kaldımçamaşırları dün makineden çıkarıp sepete koydum asamadan işe geldim
çok teşekkür ederim nevertime. çok mutlu oldum bunları senden duyduğuma.
işinde mutlu diye ben de onun için çok mutluyum.
yaz sonu eğitim için göndermezlerse beni, başka çözümler düşünücem mahkeme de bi yol tabi. o zamana kadar sabır...
eyvahlar olsun.. kolaylıklar dilerim size. tabiki başka ülkede olmak çok çok çok daha zor ve 2 sene dile kolay..
ben de doktora sürecinde de böyle ayrı kalırsam artık istemiyorum ya.
düşünüyorum insanlar evlerine gitmek için otobüse binip varamadan ölüyolar.
ben de diyorum 3 günlük dünyada çektiğimiz çileye ayrı kalmaya değer mi? ya zamanımız az kalmışsa ve biz bu zamanı ayrı geçiriyosak diye düşünceler geliyor aklıma..
resmen ikimizi buldum
ben de kedime sarılıp yatıyorum :)
tezi de bitiremiyorum tıkandım kaldım.
şu an çok fena hastayım
4.5 sene önce evlendik
öyle işte paylaşmak istedim..[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?