evliliğim hep böyle ayrı gayrı :(

Aslında moralin bozuk diye böylesin
Eşin yanında olsa gayet düzenin oturmuş olsa grip vız gelir tırıs gider aslında
Haklısın, çok zordur
 

Ay çok zormuş.
Düşündüm de ben sizin kadar bile dayanamazdım
Allah kavuştursun bir an önce.
 
Aslında moralin bozuk diye böylesin
Eşin yanında olsa gayet düzenin oturmuş olsa grip vız gelir tırıs gider aslında
Haklısın, çok zordur

evet aynen öyle eşim olsa zaten hiçbişeyden şikayet etmem de :)
bi de şu ankaradaki patlamalardan endişeliyim
çünkü eşim orada ve sivil memur
şu servislere saldırı olduğunda arkadaşımın akrabası memurlardan biri vefat etti falan korktum.
 
Allah yar ve yardımcıları olsun
Aman biz İstanbul'dayız da noluyo yine bomba patlatıyo şerefsizler
Nasip.
 
Çok zor ya Allah yardımcın olsun. Biz de askerliği evlilikten sonra yaşadık, arada uzak kalma durumlarımız oldu. 1 sene kadar önce 40 km'den fazla bir mesafede iş buldum her gün arabamla gidip geliyordum. Hamileliğimden ötürü uzun yol yapamamaya başlayınca işyerimin bulunduğu yere yakın diye annemde kalmaya başladım. Sadece haftasonları eşim gelip beni alıyor, evimize gidiyoruz. O bile ne kadar zoruma gidiyor ki sizi düşünemiyorum bile.

Ne diyim Allah başka dertler vermesin. Eşim askerdeyken olsun şuan olsun sürekli didişip kavga eden çiftler dipdibeyken biz bu kadar bağlı olduğumuz halde bazı sebeplerle uzak kalmamız zoruma gidiyor.
 
Hayat bazen çok zor..
Bende suanda hiç bilmediğim bi şehirde sevmediğim bi evde oturuyorum sizin gibi kimsem yok arkadaşta dahil eşimin işi sebebiyle taşındık buraya 3 hafta kadar oldu ilk başta çok üzüldüm çok ağladım sonra ne dertler var diye kendimi teselli ederken buldum insanlar evlat acilariyla ugrasirken ben nelere uzuluyorum dedim..içten dua edenlerdenim :) Allah insanlara kötülük etmeyen tüm insanların yardımcısı olsun (amin dediğinizi duydum )
 

siz de umarım daha mutlu olacağınız bir şehre gidersiniz. :) ama eşinizle beraber bulunduğunuz yerin de keyfini çıkarmaya çalışın.
ben eşimle 7 ay dağın tepesinde bi ilçede yaşadım doğuda. ama o kadar mutluydum ki o yoksunluk bölgesinde bile. birbirimize sahiptik çünkü.
 
Dolmuşsun yorulmuşsunuzdur

Umarım kadro açılır

Sen yine de o üniversite ile bir görüş açsınlar vs ihtiyaç var mı gibi

Kolaylıklar dilerim güzel günler sizin olsun

Şehir Ankara imiş olasılık artar umarım olurrr
 
Son düzenleme:
Siz Istanbul da mısınız? Öyleyse 1 hafta o geliyorsa bir hafta da Cuma'dan siz gidin bence.

Ben de yalnızım. Geçen hafta yurtdışında, hasta ve yalnızdım. Bana çok dokunmuyor...ama sevdiğim birinden ayrı olsaydım daha zor olurdu eminin.

Daha kaç yıl böyle geçecek ki?
 
çok zor Allah yardımcınız olsun manevi anlamda çok yıptarıcıdır eminim ki.

sabretmekten başka yapacak bişey yok gibi.
 
Benimkide gitse şöyle bir iki sene biyerlere:)
Saka bir yana Allah yardımcın olsun,cok zor..
Ama bunca uzaklıga dayanan bir aşk bunu da atlatır,gelecekte güzel günlere insallah..
 
canınızı sıkmayın rahatsız olduğunuz için biraz duygusallaşmışsınız ama birlikte geçireceğiniz günleri düşünün ,canı içinde olsun da bir siz bir eşiniz gider gelirsiniz atanana kadar.sonuçta gidilmeyecek yer değil
 

Çok zor olmalı bu şekilde.
Peki eş dolayısı ile tayin isteme durumunuz yok mu ikinizden birinin , mesafeniz cok uzakmıs
Allah kısa zamanda kavustursun inş sizi
 
eşiniz bu duruma üzülüyor mu peki sizin giibi
 
eskiden şantiyedeydi ustaydı

şimdi memur oldu gitti 1 sene aday memur daha
Benim eşimde şantiye şefi, bilirim bir gider en az üç ay yok. Hasta olsan ben hastayım bile diyemezsin, tankların çatışarın tepesinde dikkati dağılmasın diye.

Eskisi gibi olsaydı, o Zaman senin bulunduğun yerde iş baksın derdim. Ama şimdi sadece sabır diyebilirim. Maalesef bu ülkenin şartları bu. Hele de adaylığı bitene kadar.
Zeytincim, Siz o kadar zorluğun üstesinden geldiniz bunu da aşarsınız. Kendine eve geldiğinde oyalayacak bişeyler bulmandan başka çaren yok.
Yada kitaplara saracan
 
Canim seni avutmak icin soylemiyorum ama
Ayni evin icinde yasayip da iki yabanci gibi olanlar var
Dusun adam eve geliyor yemek yiyip tv karsisina geciyor elinde akilli telefon
Ne bir sohbet ne bir aktiviTe
Boyleleri gibi olacagina ayri olsun ama gonul olsun birbirinde diyorum
 
Biz de evliliğin başından beri ayrıyız, bir hafta kaldı gerçi aynı evde yaşayacağız bundan sonra. Evliliğimizin ilk iki senesi ayrı geçmiş olacak.

Ben sanki erkekleşmeye başladım her işimi kendim hallede hallede. Elbette kendi işimi kendim hallederim ama insan yanında birisi olsun istiyor. Yani ne bileyim yalnız hissediyorum kendimi çok. Evlilik ve eşim beni psikolojik olarak çok ama çok yıprattı çok pişmanım. En azından mutlusunuz birbirinize bağlısınız bunlar o kadar kıymetli şeyler ki.

Geçmiş olsun bu arada, umarım en kısa zamanda kavuşursunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…