- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
ben üniversite personeliyim
yaz sonu eşimin olduğu şehre eğitimime devam etmek için gidebilme şansım var ama o da kesin değil. tercihlerde o şehir olması ve puanımın diğer başvuranlar arasından yüksek olması gerekiyor kimse önceden söyleyemiyo yani olur mu olmaz mı...
550 km falan uzaktayız
3 haftada bir cumartesi sabah gelip pazar akşamı gidiyor.
askeri bi alanda çalıştığı için gündüz pek görüşemiyoruz.
akşamları da bulunduğu yerde sinyal bozucular yüzünden 5 dk aralıksız konuşamıyoruz.
msj falan atıyoruz...
Aslında moralin bozuk diye böylesin
Eşin yanında olsa gayet düzenin oturmuş olsa grip vız gelir tırıs gider aslında
Haklısın, çok zordur
Ay çok zormuş.
Düşündüm de ben sizin kadar bile dayanamazdım
Allah kavuştursun bir an önce.
Allah yar ve yardımcıları olsunevet aynen öyle eşim olsa zaten hiçbişeyden şikayet etmem de :)
bi de şu ankaradaki patlamalardan endişeliyim
çünkü eşim orada ve sivil memur
şu servislere saldırı olduğunda arkadaşımın akrabası memurlardan biri vefat etti falan korktum.
Hayat bazen çok zor..evet doğru hatırlamışsınız :)
dua etmeyi bırakmış olsam da iyi niyetli insanların içten dualarına amin diyorum.
teşekkür ederim verdiğiniz destek için.
sabrediyorum bekliyorum işte ağustos sonu beni eğitim için onun olduğu şehre gönderebilirler diye.
ama insan bazen dayanamama sınırına geliyor.
bu şehirde kimsemiz yok
ne anne baba ne akraba
arkadaş da bi yere kadar..
haftasonu anneme gittim ama annem zaten yatalak durumda
ne diyim kadına anne çok hastayım mı diyim onun o halini görürken
Hayat bazen çok zor..
Bende suanda hiç bilmediğim bi şehirde sevmediğim bi evde oturuyorum sizin gibi kimsem yok arkadaşta dahil eşimin işi sebebiyle taşındık buraya 3 hafta kadar oldu ilk başta çok üzüldüm çok ağladım sonra ne dertler var diye kendimi teselli ederken buldum insanlar evlat acilariyla ugrasirken ben nelere uzuluyorum dedim..içten dua edenlerdenim :) Allah insanlara kötülük etmeyen tüm insanların yardımcısı olsun (amin dediğinizi duydum)
İnşallah en yakın zamanda kavuşursunuz canım :)sağol X xDerinMavix bi kavuşaydık :)
adam devlet memurluğuna atandı
çok istiyodu
özelde iş şartları çok ağırdı
gitme diyemedim ben de
siz de kavuşun inşallah hemen
ya bi oh diyemedik
aynı şehirde çalışıyorduk ama o zaman maaşı asgari ücret ve çalışma şartları ağırdı.
kpss ile de atanma durumu olunca ben de destekledim ama artık bi zamandan sonra çok özlüyorum
:) evet insan kendi başına yaşayınca her şeyden anlar hale geliyor.
eşim askere gittikten 3 gün sonra arabayı çarpmıştım ben mesela
kendim sanayilere tamircilere gittim. sonra bayağı bayağı anlar hale geldim evdeki erkek işlerinden falan
ama işte psikolojik olarak yıprandım
6 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadık evlenince kavuşuruz dedik de olmadı yine
ben üniversite personeliyim
yaz sonu eşimin olduğu şehre eğitimime devam etmek için gidebilme şansım var ama o da kesin değil. tercihlerde o şehir olması ve puanımın diğer başvuranlar arasından yüksek olması gerekiyor kimse önceden söyleyemiyo yani olur mu olmaz mı...
550 km falan uzaktayız
3 haftada bir cumartesi sabah gelip pazar akşamı gidiyor.
askeri bi alanda çalıştığı için gündüz pek görüşemiyoruz.
akşamları da bulunduğu yerde sinyal bozucular yüzünden 5 dk aralıksız konuşamıyoruz.
msj falan atıyoruz...
Benim eşimde şantiye şefi, bilirim bir gider en az üç ay yok. Hasta olsan ben hastayım bile diyemezsin, tankların çatışarın tepesinde dikkati dağılmasın diye.eskiden şantiyedeydi ustaydı
şimdi memur oldu gitti 1 sene aday memur daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?