Evliliğim için 35 kilo

Ekmeği biraktinmi

Bende öyle canım bugün eşimle uzun zamandır gitmediğimiz bir yere gittik yemek yemeye işletme sahibi bizi tanıyor adam şoka girdi beni görünce inanamadı çok mutlu oldum inanır mısın daha çok hırslandım birde benim göz lazer işim var sanırım önümüzdeki ay halledeceğiz eşimle ondan sonra yüzme öğrenmeyi çok ama çok istiyordum gecen sene nasip olmadı umarım bu sene nasip olur

Geçmiş olsun canım benimde eli kulağında gelecek reglim afiyet olsun menün süper

Kızlar bugün menüm berbat ablamdayım geç bir kahvaltı oldu kahvaltıda :1 katmer uzun zamandır yemiyordum belki 10 yıl olmuştur peynir,zeytin şekersiz çay akşam :Adana dürümturşu ve turşu suyuçok kötü bir menü birde 1 çatal tiramusu uzun zamandır tatlıda yemiyordum sanırım şımardım

Ay ne mutlu oluyor insan hadi bakalım gözlükten de kurtul rahat edersin. 2 gün sıkıntısı olyormuş sonra mis.

Ay ne mutlu oluyor insan hadi bakalım gözlükten de kurtul rahat edersin. 2 gün sıkıntısı olyormuş sonra mis.
İnşallah canım şu işlerim açılsın yeterki inşallah bebeğim olursa onu çıplak göz ike görmek isterim çünkü derecem yüksek -4 miyop 10 sene lens kullandım sıkıldım artık 4 yıldır da gözlük kullanıyorum artık rahat edeyim

Adana dürüm değil de porsiyon olursa daha iyi olurmuş lavaşran tasarruf. Olsun iltifatı almışsın. Yarın yani bir gün.

Dun iki misafirim vardi
Birisi 95 kg di bir kac yil evvel 55mis
Ve diger arkadas tabiri caisse yerin dibine soktu digerini yuzu renk aldi
Anlayacagin kilo vermen sart kimi diline verir kimi ardindan der.
Saglik icinde vermen gerekiyor
Esine kirilma bence adam dogru diyor ust uste giden bir kilo var ve sen bunu yeni durdurmaya karar vermissin
Kolay gelsin
Hee benmi
Ben liseden beri spor yaparak kilomu kontrolde tutuyorum
15 yasimdan bu yana TOPLAMDA 60 kg alip verdim son b7 yildir 56.58 arasi gdip geliyorum
Dogumlara 74 le gitmistim

Yok o zaman çok kırılmıştım ama hakta verdim. Aynen zaten yüzüme diyen diyodu insan ister istemez üzülüyor o Zaman, diyemeyen ben kilo verdikçe o zamanki düşüncelerini bana söylemeye başladı. Tebrik ederim seni normal kiloda olduğun ve onu koruduğun için.

Slm kzlar daha yeni yataga girdim ve hasatim yarin misafirler icin hazirlik yaptim ev temuzligi camlar mutfak dolaplar vs temizlik oldu sonra alis veris sonra 30kisilik menu kete kurabiye tatli yaptim bittim..
Menum
Sabah
Peynir iki dilim cavdar ek. Ne yedigimi hatırlamıyorum
Ogle sonu; yagsiz tavuk eti kavurdum marul ayran
Aksam hamur isleriyle uğraştım
Yaptigim ketenin tadina baktım yarim yedim bitane kurabiye yedim hic sevmim kurabiye midemm bi sekill (
Soda ictim 2,5lt su spor daha yrni yatıyorum pufff

Merhaba sana yardım etmek istiyenlerdenim mümkün ise ekmeği 1 dilim dahi yeme bende senin gibiydim erkek arkadaşım kibarca uyarırdı fakat birgün zayıf kızlara göZünün takıldığını gördüm harekete geçtim 3 yıldır 45 kiloyum istedemde almıyorum artık barsaklarım çok iyi çalışıyor çünki ekmeğe hayatımda 1 dilim dahi yer yok ceviz badem hurma peynirim zeytinim dilediğim kadar iyi bir kahvaltı öğlen hemek yemem gerek yok ama istiyorsan bi kase yoğur e havuç salatası ye akşam da 1 tabak yemek sabah kahvaltımda mutlaka haşlanmış yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…