- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.981
Ekmeği biraktinmiOoh sefan olsun bugün benim çok sancım vardı ilaç içip öğlen 1 e kadar yattım. Tabii kahvaltı gecikti, onun için menüm 2 öğün.
Sabah:2 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz 1 dilim kaşar 2 tane Murat bey örgü peynir
Akşam:Z.Yağlı enginar yoğurt.
1 kupa yeşil çay.
Oh canım burada hava güzeldi bende öyle ablam be yeğenimle gezdik sonra eşimle buluştuk önce yemek sonra Sinema yaptık eve yeni geldik iyi olduKızlarla annemle kizkardesimle güzel bir gün geçirdik bugün kahvaltı vs gezmeler
Bende öyle canım bugün eşimle uzun zamandır gitmediğimiz bir yere gittik yemek yemeye işletme sahibi bizi tanıyor adam şoka girdi beni görünce inanamadı çok mutlu oldum inanır mısın daha çok hırslandım birde benim göz lazer işim var sanırım önümüzdeki ay halledeceğiz eşimle ondan sonra yüzme öğrenmeyi çok ama çok istiyordum gecen sene nasip olmadı umarım bu sene nasip olurHer gece bunun hayali ile uyuyorum biliyo musun. Sanki 70 kiloya düşünce bütün hayatım değişecek. Sen ne iş yapıyorsun bu arada önceden tanışmıştık muhtemelen ama hatırlamıyorum, hangi şehirdesin, evli misin çocuk var mı?
Geçmiş olsun canım benimde eli kulağında gelecek reglim afiyet olsun menün süperOoh sefan olsun bugün benim çok sancım vardı ilaç içip öğlen 1 e kadar yattım. Tabii kahvaltı gecikti, onun için menüm 2 öğün.
Sabah:2 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz 1 dilim kaşar 2 tane Murat bey örgü peynir
Akşam:Z.Yağlı enginar yoğurt.
1 kupa yeşil çay.
Evet diyetisyen hiç ekmek vermiyor verirse arada 1 dilim çavdar onu da eşim yemiyor kalacak hiç yemiyorum onun için arada kaçamak yapıp kahvaltıda 1 dilim yiyorum bazen yumurtanın yanında.Ekmeği biraktinmi
Sorma bende yumurtayı ekmek ile yerdim zor unuttumEvet diyetisyen hiç ekmek vermiyor verirse arada 1 dilim çavdar onu da eşim yemiyor kalacak hiç yemiyorum onun için arada kaçamak yapıp kahvaltıda 1 dilim yiyorum bazen yumurtanın yanında.
Ay ne mutlu oluyor insan hadi bakalım gözlükten de kurtul rahat edersin. 2 gün sıkıntısı olyormuş sonra mis.Bende öyle canım bugün eşimle uzun zamandır gitmediğimiz bir yere gittik yemek yemeye işletme sahibi bizi tanıyor adam şoka girdi beni görünce inanamadı çok mutlu oldum inanır mısın daha çok hırslandım birde benim göz lazer işim var sanırım önümüzdeki ay halledeceğiz eşimle ondan sonra yüzme öğrenmeyi çok ama çok istiyordum gecen sene nasip olmadı umarım bu sene nasip olur
Aynen peynirle ancak.Sorma bende yumurtayı ekmek ile yerdim zor unuttumpeyniri tepiyorum ağzıma yumurta ile yoksa
İnşallah canım şu işlerim açılsın yeterki inşallah bebeğim olursa onu çıplak göz ike görmek isterim çünkü derecem yüksek -4 miyop 10 sene lens kullandım sıkıldım artık 4 yıldır da gözlük kullanıyorum artık rahat edeyimAy ne mutlu oluyor insan hadi bakalım gözlükten de kurtul rahat edersin. 2 gün sıkıntısı olyormuş sonra mis.
Peynir yoksa yiyemiyorum yanında çay ,domates ,salatalık da yiyemem sende benim gibisinAynen peynirle ancak.
Adana dürüm değil de porsiyon olursa daha iyi olurmuş lavaşran tasarruf. Olsun iltifatı almışsın. Yarın yani bir gün.Kızlar bugün menüm berbat ablamdayım geç bir kahvaltı oldukahvaltıda :1 katmer uzun zamandır yemiyordum belki 10 yıl olmuştur peynir,zeytin şekersiz çay akşam :Adana dürüm turşu ve turşu suyu çok kötü bir menü birde 1 çatal tiramusu uzun zamandır tatlıda yemiyordum sanırım şımardım
İyi gecelerİyi geceler kızlar yarın dükkandayım yarın telafi edeceğim bugünü
Yok o zaman çok kırılmıştım ama hakta verdim. Aynen zaten yüzüme diyen diyodu insan ister istemez üzülüyor o Zaman, diyemeyen ben kilo verdikçe o zamanki düşüncelerini bana söylemeye başladı. Tebrik ederim seni normal kiloda olduğun ve onu koruduğun için.Dun iki misafirim vardi
Birisi 95 kg di bir kac yil evvel 55mis
Ve diger arkadas tabiri caisse yerin dibine soktu digerini yuzu renk aldi
Anlayacagin kilo vermen sart kimi diline verir kimi ardindan der.
Saglik icinde vermen gerekiyor
Esine kirilma bence adam dogru diyor ust uste giden bir kilo var ve sen bunu yeni durdurmaya karar vermissin
Kolay gelsin
Hee benmi
Ben liseden beri spor yaparak kilomu kontrolde tutuyorum
15 yasimdan bu yana TOPLAMDA 60 kg alip verdim son b7 yildir 56.58 arasi gdip geliyorum
Dogumlara 74 le gitmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?