- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.021
Gunaydinlar kizlar hu hu hu pazartesi yaklasiyor :)
Evet çok haycanlı bugün tartılıcaktım 1 bardak su içtim diye tartılmadım. Dün düğünde hiç bi şey yemedim ve bol bol dans ettim.EVet canım inşallah güzel bir rakam çıkar hepimizin
Akşama kadar evdeyim akşam arkadaşlarla buluşucaz yemek yiyeceğiz beraber yani benim için yine irade sınavıGünaydın kızlar büyük kızımi yüzme dersine getirdim bekliyorum sizler npynz
Süpersin canım inşallah hep böyle devam ederiz hepimizEvet çok haycanlı bugün tartılıcaktım 1 bardak su içtim diye tartılmadım. Dün düğünde hiç bi şey yemedim ve bol bol dans ettim.
Bence evde sağlıklı birşeyler ye arkadaşların ile içecek içersinAkşama kadar evdeyim akşam arkadaşlarla buluşucaz yemek yiyeceğiz beraber yani benim için yine irade sınavı
Tünaydın canım bende dükkandayım yarın evde kalırsam temizlik yapmayı planlıyorumGünaydın kızlar büyük kızımi yüzme dersine getirdim bekliyorum sizler npynz
Halettim canim tanistik cogu bos bos konusuyor dalga geciyorlar birseylerle cok hoslanmadim acikcasi nerhabami merhaba olur ancakk bazi kisiler yoksa sicak kanliyimdir tabi bazi biseylerden yedim evde bidaha birsey yapmicam hepsi harika omus off kg lulu olmasajta nevar yesek yesek kg almasak normalde ne tatli ne kete hic aramam ben biryerkerdede hic yemem regldenmi acava istah tavan yapti atlatirim bugunude yemem rad ayni tad bi saatlik 5dk zevk icin ne kivraniyor bu nefsssBitmeyenUmidim canım ne yaptın misafir işlerini hallettin mi
Yaa ins boyle devam eder dun bende eksi gorduydum evde biseyler yedim kendimde en nefret ettigim sey yemezsin yemez diyettre olunca ama toparlicagim ins aksamda irade sinavin iyi gecer tatlimmEvet çok haycanlı bugün tartılıcaktım 1 bardak su içtim diye tartılmadım. Dün düğünde hiç bi şey yemedim ve bol bol dans ettim.
Ben seni çok cana yakın ve samimi buluyorum canım ama gerçekten eski komşuluk yok insanlar hep karşı tarafın bir eksiğini arıyor dedikodu için en güzeli uzak olmak dediğin gibi merhaba merhaba sorma Benimde 2 gün sonra gelecek aklımdan neler neler geçiyor tatlı değilde ekmek yemediğim için canım patates çekiyor şöyle haşlanmış yufka içinde içine taze soğan koyup peynirle yemelik biz buralarda hep yerler böyleHalettim canim tanistik cogu bos bos konusuyor dalga geciyorlar birseylerle cok hoslanmadim acikcasi nerhabami merhaba olur ancakk bazi kisiler yoksa sicak kanliyimdir tabi bazi biseylerden yedim evde bidaha birsey yapmicam hepsi harika omus off kg lulu olmasajta nevar yesek yesek kg almasak normalde ne tatli ne kete hic aramam ben biryerkerdede hic yemem regldenmi acava istah tavan yapti atlatirim bugunude yemem rad ayni tad bi saatlik 5dk zevk icin ne kivraniyor bu nefsss
Bencede yürüyün canım hava çok güzel bende eşimi pazara gönderdim kendim dükkandayım aslında piknik yapmak istiyorum şöyle oturup kısır yapıp çay ile yemekDisarda gezmek istiyorum esin yatiyy uyansinda yeneginide yesin bi disari ciksamda gezsem birinin beni yuruyuse suruklemesine ihtiyacim varrr :))
Ben tartılmadım bakalım kaç çıkacak bende öyleyim niye böyleyim bu aralar hiç bilmiyorum çok mutsuz umutsuzumYaa ins boyle devam eder dun bende eksi gorduydum evde biseyler yedim kendimde en nefret ettigim sey yemezsin yemez diyettre olunca ama toparlicagim ins aksamda irade sinavin iyi gecer tatlimm
Offf offf kiz ne guzel olur yufkayla dimii :))) yokk bacim yeme hep boyle yapa yapa geri basa sarik ilerlemikk hep unutuyokne kadan aci cektigimizi 5kd zevk icinn ama ya biz basaracagiz ya miyvsu buda bizim imtihanimzzzBen seni çok cana yakın ve samimi buluyorum canım ama gerçekten eski komşuluk yok insanlar hep karşı tarafın bir eksiğini arıyor dedikodu için en güzeli uzak olmak dediğin gibi merhaba merhaba sorma Benimde 2 gün sonra gelecek aklımdan neler neler geçiyor tatlı değilde ekmek yemediğim için canım patates çekiyor şöyle haşlanmış yufka içinde içine taze soğan koyup peynirle yemelik biz buralarda hep yerler böyle
Hee iyi olur kiz bende dunden haslanmis patitiz var onu esime kavuruyum kendim icinde pirasa pisiriyim bari sabah yasak siylerden yidim sonrada guzel mis gibim yuruyus yapimmm bol su icim bide oglen bir lt alkali su icimm bide susatiyor ki bol bol suBencede yürüyün canım hava çok güzel bende eşimi pazara gönderdim kendim dükkandayım aslında piknik yapmak istiyorum şöyle oturup kısır yapıp çay ile yemek
İste basladikya bocalama haftamiz hemen bu hafta cok buyuk beklentimiz olmasin ama vucudumuz beynimiz kabullenecek simdi kabullenmedigi icin mutsuz umutsuz oluyor haftada yarim kg gitse buna binlerce sukur hic olmasa ben kendi adima ayda 2_3kg gitsin istiyorum hic gitmemesindenseBen tartılmadım bakalım kaç çıkacak bende öyleyim niye böyleyim bu aralar hiç bilmiyorum çok mutsuz umutsuzum
Sorma gitsin of ki evet canım yapmam merak etme şu reglim gelsede kurtulsakOfff offf kiz ne guzel olur yufkayla dimii :))) yokk bacim yeme hep boyle yapa yapa geri basa sarik ilerlemikk hep unutuyokne kadan aci cektigimizi 5kd zevk icinn ama ya biz basaracagiz ya miyvsu buda bizim imtihanimzzz
Gectimi gununSorma gitsin of ki evet canım yapmam merak etme şu reglim gelsede kurtulsak
Yok canım 2 günü var daha işte o yüzden böyle duygu dalgalanması açlık hissediyorumGectimi gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?