Evliliğim için 35 kilo

BitmeyenUmidim canım ne yaptın misafir işlerini hallettin mi
Halettim canim tanistik cogu bos bos konusuyor dalga geciyorlar birseylerle cok hoslanmadim acikcasi nerhabami merhaba olur ancakk bazi kisiler yoksa sicak kanliyimdir tabi bazi biseylerden yedim evde bidaha birsey yapmicam hepsi harika omus off kg lulu olmasajta nevar yesek yesek kg almasak normalde ne tatli ne kete hic aramam ben biryerkerdede hic yemem regldenmi acava istah tavan yapti atlatirim bugunude yemem rad ayni tad bi saatlik 5dk zevk icin ne kivraniyor bu nefsss

Evet çok haycanlı bugün tartılıcaktım 1 bardak su içtim diye tartılmadım. Dün düğünde hiç bi şey yemedim ve bol bol dans ettim.
Yaa ins boyle devam eder dun bende eksi gorduydum evde biseyler yedim kendimde en nefret ettigim sey yemezsin yemez diyettre olunca ama toparlicagim ins aksamda irade sinavin iyi gecer tatlimm

Ben seni çok cana yakın ve samimi buluyorum canım ama gerçekten eski komşuluk yok insanlar hep karşı tarafın bir eksiğini arıyor dedikodu için en güzeli uzak olmak dediğin gibi merhaba merhaba sorma Benimde 2 gün sonra gelecek aklımdan neler neler geçiyor tatlı değilde ekmek yemediğim için canım patates çekiyor şöyle haşlanmış yufka içinde içine taze soğan koyup peynirle yemelik biz buralarda hep yerler böyle

Disarda gezmek istiyorum esin yatiyy uyansinda yeneginide yesin bi disari ciksamda gezsem birinin beni yuruyuse suruklemesine ihtiyacim varrr :))
Bencede yürüyün canım hava çok güzel bende eşimi pazara gönderdim kendim dükkandayım aslında piknik yapmak istiyorum şöyle oturup kısır yapıp çay ile yemek

Yaa ins boyle devam eder dun bende eksi gorduydum evde biseyler yedim kendimde en nefret ettigim sey yemezsin yemez diyettre olunca ama toparlicagim ins aksamda irade sinavin iyi gecer tatlimm
Ben tartılmadım bakalım kaç çıkacak bende öyleyim niye böyleyim bu aralar hiç bilmiyorum çok mutsuz umutsuzum

Offf offf kiz ne guzel olur yufkayla dimii :))) yokk bacim yeme hep boyle yapa yapa geri basa sarik ilerlemikk hep unutuyokne kadan aci cektigimizi 5kd zevk icinn ama ya biz basaracagiz ya miyvsu buda bizim imtihanimzzz

Bencede yürüyün canım hava çok güzel bende eşimi pazara gönderdim kendim dükkandayım aslında piknik yapmak istiyorum şöyle oturup kısır yapıp çay ile yemek
Hee iyi olur kiz bende dunden haslanmis patitiz var onu esime kavuruyum kendim icinde pirasa pisiriyim bari sabah yasak siylerden yidim sonrada guzel mis gibim yuruyus yapimmm bol su icim bide oglen bir lt alkali su icimm bide susatiyor ki bol bol su

Ben tartılmadım bakalım kaç çıkacak bende öyleyim niye böyleyim bu aralar hiç bilmiyorum çok mutsuz umutsuzum
İste basladikya bocalama haftamiz hemen bu hafta cok buyuk beklentimiz olmasin ama vucudumuz beynimiz kabullenecek simdi kabullenmedigi icin mutsuz umutsuz oluyor haftada yarim kg gitse buna binlerce sukur hic olmasa ben kendi adima ayda 2_3kg gitsin istiyorum hic gitmemesindense

Offf offf kiz ne guzel olur yufkayla dimii :))) yokk bacim yeme hep boyle yapa yapa geri basa sarik ilerlemikk hep unutuyokne kadan aci cektigimizi 5kd zevk icinn ama ya biz basaracagiz ya miyvsu buda bizim imtihanimzzz
Sorma gitsin of ki evet canım yapmam merak etme şu reglim gelsede kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…