Evliliğim için 35 kilo

Kurabiye şekerli olduğu için yapmıştır canım bugünüde hallettin mi gerisi gelir artık canım

Selam kızlar, bugün biraz ev işi yapacağım sonra akşam düğün var. Üçüncü hedefim için sadece vermem gereken 5 kilo kaldı. 3 haftada 5 kilo vermek için elimden geleni ardıma koymayacağım.

Karatay diyeti yapıyorum ama genede ekmeğe bazen dayanamıyorum illa bir Kekili limonlu zeytinyağına banasim geliyor yada sucuğu arasına koyasim (

Selam kızlar, bugün biraz ev işi yapacağım sonra akşam düğün var. Üçüncü hedefim için sadece vermem gereken 5 kilo kaldı. 3 haftada 5 kilo vermek için elimden geleni ardıma koymayacağım.
Bende ev işi yapıyorum bugün canım yürüyüş gibi ödem atıyorum tartildim sabahla suanki kilom farklı mesela düğünler var mayısta en az beş kilo vermem lazım ha gayret bize

Diyetisyene gidiyorum artık kendi başıma yapamayacağımı anladım o da ekmek vermiyor alıştım ekmeksizliğe. Biraz yol kat ettim yarısı kaldı hemen hemen başaracağım inanıyorum desteğin için teşekkür ederim.

Bende ev işi yapıyorum bugün canım yürüyüş gibi ödem atıyorum tartildim sabahla suanki kilom farklı mesela düğünler var mayısta en az beş kilo vermem lazım ha gayret bize
Ben maalesef düğünlere yetişemedim bugün son düğün ama yazın görümcemin düğünü var orda işte artık rahat etmek istediğimi giymek istiyorum.

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltıda :haşlanmış yumurta,peynir,yeşillik,zeytin ve yer elması akşam :kuru fasulye,salata ve turşu
Ooo bugün güzelmiş
Benim menüm
Sabah:2 haşlanmış yumurta 1 örgü peynir
Öğlen:Izgara somon salata
Akşam:Izgara tavuk salata
1 yeşil çay

Yemeğimi evde yedim düğünde bi şey yemek yok...

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…