- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.001
Kesinlikle canım benim bugün yeni ve güzel bir günAdana dürüm değil de porsiyon olursa daha iyi olurmuş lavaşran tasarruf. Olsun iltifatı almışsın. Yarın yani bir gün.
Kurabiye şekerli olduğu için yapmıştır canım bugünüde hallettin mi gerisi gelir artık canımSlm kzlar daha yeni yataga girdim ve hasatim yarin misafirler icin hazirlik yaptim ev temuzligi camlar mutfak dolaplar vs temizlik oldu sonra alis veris sonra 30kisilik menu kete kurabiye tatli yaptim bittim..
Menum
Sabah
Peynir iki dilim cavdar ek. Ne yedigimi hatırlamıyorum
Ogle sonu; yagsiz tavuk eti kavurdum marul ayran
Aksam hamur isleriyle uğraştım
Yaptigim ketenin tadina baktım yarim yedim bitane kurabiye yedim hic sevmim kurabiye midemm bi sekill(
Soda ictim 2,5lt su spor daha yrni yatıyorum pufff
Kolay gelsin canım düğünde iyi eğlenceler hadi inşallah canım yaza az kaldıSelam kızlar, bugün biraz ev işi yapacağım sonra akşam düğün var. Üçüncü hedefim için sadece vermem gereken 5 kilo kaldı. 3 haftada 5 kilo vermek için elimden geleni ardıma koymayacağım.
Karatay diyeti yapıyorum ama genede ekmeğe bazen dayanamıyorum illa bir Kekili limonlu zeytinyağına banasim geliyor yada sucuğu arasına koyasimMerhaba sana yardım etmek istiyenlerdenim mümkün ise ekmeği 1 dilim dahi yeme bende senin gibiydim erkek arkadaşım kibarca uyarırdı fakat birgün zayıf kızlara göZünün takıldığını gördüm harekete geçtim 3 yıldır 45 kiloyum istedemde almıyorum artık barsaklarım çok iyi çalışıyor çünki ekmeğe hayatımda 1 dilim dahi yer yok ceviz badem hurma peynirim zeytinim dilediğim kadar iyi bir kahvaltı öğlen hemek yemem gerek yok ama istiyorsan bi kase yoğur e havuç salatası ye akşam da 1 tabak yemek sabah kahvaltımda mutlaka haşlanmış yumurta
Sorma bende öyleyim malesef bu yüzden evde siyez buğdayı var ara sıra ondan ekmek yapmak istiyorumKaratay diyeti yapıyorum ama genede ekmeğe bazen dayanamıyorum illa bir Kekili limonlu zeytinyağına banasim geliyor yada sucuğu arasına koyasim(
Bende ev işi yapıyorum bugün canım yürüyüş gibi ödem atıyorum tartildim sabahla suanki kilom farklı mesela düğünler var mayısta en az beş kilo vermem lazım ha gayret bizeSelam kızlar, bugün biraz ev işi yapacağım sonra akşam düğün var. Üçüncü hedefim için sadece vermem gereken 5 kilo kaldı. 3 haftada 5 kilo vermek için elimden geleni ardıma koymayacağım.
Diyetisyene gidiyorum artık kendi başıma yapamayacağımı anladım o da ekmek vermiyor alıştım ekmeksizliğe. Biraz yol kat ettim yarısı kaldı hemen hemen başaracağım inanıyorum desteğin için teşekkür ederim.Merhaba sana yardım etmek istiyenlerdenim mümkün ise ekmeği 1 dilim dahi yeme bende senin gibiydim erkek arkadaşım kibarca uyarırdı fakat birgün zayıf kızlara göZünün takıldığını gördüm harekete geçtim 3 yıldır 45 kiloyum istedemde almıyorum artık barsaklarım çok iyi çalışıyor çünki ekmeğe hayatımda 1 dilim dahi yer yok ceviz badem hurma peynirim zeytinim dilediğim kadar iyi bir kahvaltı öğlen hemek yemem gerek yok ama istiyorsan bi kase yoğur e havuç salatası ye akşam da 1 tabak yemek sabah kahvaltımda mutlaka haşlanmış yumurta
Ben maalesef düğünlere yetişemedim bugün son düğün ama yazın görümcemin düğünü var orda işte artık rahat etmek istediğimi giymek istiyorum.Bende ev işi yapıyorum bugün canım yürüyüş gibi ödem atıyorum tartildim sabahla suanki kilom farklı mesela düğünler var mayısta en az beş kilo vermem lazım ha gayret bize
Ben inanıyorum canım onun düğününde istediğini giyeceksinBen maalesef düğünlere yetişemedim bugün son düğün ama yazın görümcemin düğünü var orda işte artık rahat etmek istediğimi giymek istiyorum.
Ooo bugün güzelmişİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltıda :haşlanmış yumurta,peynir,yeşillik,zeytin ve yer elması akşam :kuru fasulye,salata ve turşu
Süpersin canım afiyet olsunOoo bugün güzelmiş
Benim menüm
Sabah:2 haşlanmış yumurta 1 örgü peynir
Öğlen:Izgara somon salata
Akşam:Izgara tavuk salata
1 yeşil çay
Yemeğimi evde yedim düğünde bi şey yemek yok...
EVet canım inşallah güzel bir rakam çıkar hepimizinGunaydinlar kizlar hu hu hu pazartesi yaklasiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?