Evliliğim için 35 kilo

Iki gunluk menumu yaziyim pekte ic acici degill
Sahur; lor peyni marul 1,5su

Aksam:gabak çiçeği dolmasi, mercimek çorbası, salata, iki catal tatli ev yapimi 2lt su spir olarak butun gun ayaktaydim perisandim

Sahur: mercimek çorbası salata patatesli börek iki dilim 1,5lt su şekersiz cay bir bardak

Aksam:yarim kase mercimek çorbası, bi kase ispanak yemeği, salata, uc yk yogurtlu makarna. Iki çatal tatli 2lt su
3saat avm gezdim
Hep kacamakli oldu bu menulerim ama tatli ve borekten cok az yemistim bugun sahurum iftarim oyle olmucak inş. .

Allah kabul etsin canım afiyet olsun

Kız sus panik atak geldi zaten aynada iki gündür kendimi beğenmiyorum göbüş başka bir cumhuriyet oldu
Benim de artık sırf göbeğimden gitse yağlar çok iyi olacak. Evde eski vibro shape imi buldum hani şu göbek titreten zımbırtılar var ya bozulmuşta 2 dk çalışıp duruyor önceden bi 5 dk titrerirdi. Sonra bekle ki yarım saat tekrar çalışsın... Zaten ne kadar işe yarar bilmem.

Allah kabul etsin canım... 1-2 çatal nefsini körlemiş bence güzel menülerin...

Günaydın. Nedense bu sefer epey bi saldım. Sanırım diyetisyende tartıyı görünce kendime geleceğim uzun süreden sonra insan kendini salıyor sanırım
Bence çok fark etmeyecek. Su tutar en fazla vücudun. Ama sen yine eski motivasyonuna dön de bitir artık. 69 kilo olduğum günü düşünemiyorum...

Bende bugün ev işlerini bitireyim de önce spor oradan avm gideceğim aslında bir elbise beğendim yanlız fiyatı uçuk geldi kumaşına göre 200 tl dediler böyle penye tarzı tekrardan bakıcam olmazsa 36 bedenini alayım diyorum belki hırslanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…