- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.261
Seninde canım mübarek olsunKandiliniz mübarek olsun kızlar
Çok eğlenceli ya sıkılıyorum aletli sporlarda.kedikedi84 demek zumbalara gidilmiş çokta severim ilk kızımı doğurduğumda yapıyordum oda bebekti gülmekten kırılıyordu beni izlerken
Pazartesi günü tartıya çıkınca falın fallanacak:)Aynende öyleydi valla Tamda o saatte hahaha bilmiyorum ne olacak halim neyse halim çıksın falım oldum tam
Kız sus panik atak geldi zaten aynada iki gündür kendimi beğenmiyorum göbüş başka bir cumhuriyet olduPazartesi günü tartıya çıkınca falın fallanacak:)
Aynen bende hem oyna hem kilo ver bir neviÇok eğlenceli ya sıkılıyorum aletli sporlarda.
Allah kabul etsin canım afiyet olsunIki gunluk menumu yaziyim pekte ic acici degill
Sahur; lor peyni marul 1,5su
Aksam:gabak çiçeği dolmasi, mercimek çorbası, salata, iki catal tatli ev yapimi2lt su spir olarak butun gun ayaktaydim perisandim
Sahur: mercimek çorbası salata patatesli börek iki dilim1,5lt su şekersiz cay bir bardak
Aksam:yarim kase mercimek çorbası, bi kase ispanak yemeği, salata, uc yk yogurtlu makarna. Iki çatal tatli 2lt su
3saat avm gezdim
Hep kacamakli oldu bu menulerim ama tatli ve borekten cok az yemistim bugun sahurum iftarim oyle olmucak inş. .
Benim de artık sırf göbeğimden gitse yağlar çok iyi olacak. Evde eski vibro shape imi buldum hani şu göbek titreten zımbırtılar var ya bozulmuşta 2 dk çalışıp duruyor önceden bi 5 dk titrerirdi. Sonra bekle ki yarım saat tekrar çalışsın... Zaten ne kadar işe yarar bilmem.Kız sus panik atak geldi zaten aynada iki gündür kendimi beğenmiyorum göbüş başka bir cumhuriyet oldu
Aman sakın canım ipleri gevşetme
Allah kabul etsin canım... 1-2 çatal nefsini körlemiş bence güzel menülerin...Iki gunluk menumu yaziyim pekte ic acici degill
Sahur; lor peyni marul 1,5su
Aksam:gabak çiçeği dolmasi, mercimek çorbası, salata, iki catal tatli ev yapimi2lt su spir olarak butun gun ayaktaydim perisandim
Sahur: mercimek çorbası salata patatesli börek iki dilim1,5lt su şekersiz cay bir bardak
Aksam:yarim kase mercimek çorbası, bi kase ispanak yemeği, salata, uc yk yogurtlu makarna. Iki çatal tatli 2lt su
3saat avm gezdim
Hep kacamakli oldu bu menulerim ama tatli ve borekten cok az yemistim bugun sahurum iftarim oyle olmucak inş. .
Hayırlı cumalar herkeseGünaydın kızlar hayırlı Cumalar
Evet malesef ve toparlanamıyor ben şuan öyleyim o yüzden biran önce kendine gelmenGünaydın. Nedense bu sefer epey bi saldım. Sanırım diyetisyende tartıyı görünce kendime geleceğimuzun süreden sonra insan kendini salıyor sanırım
Bence çok fark etmeyecek. Su tutar en fazla vücudun. Ama sen yine eski motivasyonuna dön de bitir artık. 69 kilo olduğum günü düşünemiyorum...Günaydın. Nedense bu sefer epey bi saldım. Sanırım diyetisyende tartıyı görünce kendime geleceğimuzun süreden sonra insan kendini salıyor sanırım
Süper olucaksın benceBence çok fark etmeyecek. Su tutar en fazla vücudun. Ama sen yine eski motivasyonuna dön de bitir artık. 69 kilo olduğum günü düşünemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?