- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.221
Pazarda yürüyüş olmuştur...Süpersin canım sporda yapmışsın bende inşallah yarın bugün hiç canım istemedi akşama kadar pazardaydım sonra arkadaşa gittim şimdi de eşimi bekliyorum avm gideceğiz
Hahaha 55 kiloya kadar bence normal daha aşşasi aşırı zayıf benim bakış acıma göre tabi ama ben 65 bile olsam yeter artar kaldiki 75 e raziyimYok henüz o aşamaya gelemedim yeter bırak diyen yok henüz ama başlarlar yakında... Çok komik ya gerçekten öyle insanlar var kendileri incecik gelip hasta olacaksın yeter diyorlar...
Canım ya bi sıksan dişini 5 kg sonra 79 sun. Gezmeler tozmalar olunca çok zor oluyor ama malesef benim önüme gelince dayanamıyorum yiyorum...Az önce kız yerken gözüm döndü baya bir çerez yedim malesef( ama yarın yeni bir gün sabah dışarıda kahvaltiya gidicem ama Karatay usulü yemeye çalışicam inşallah cozutmadan eve donerim
Önümüze gelince dayanamayıp yedigimize göre bız hala olmadık canım ya gene kilo almaya adayiz hep ofCanım ya bi sıksan dişini 5 kg sonra 79 sun. Gezmeler tozmalar olunca çok zor oluyor ama malesef benim önüme gelince dayanamıyorum yiyorum...
Alkah seni kiz kendine stres edecek yermi ariyon ne bacim.bos verrr sende citir hatun olcan ben inanıyorum sana...Kızlar ne yapıyorsunuz bende bugün sosyete pazarına gittim gitmez olaydım ya millet 34 beden giyiyorminik minik tişörtler sormayın acayip moralim sıfırlandı
Amaaaa kiz boyle olmaz hemen birak kotu şeyleri düşünme yaa halimize binlerce sukredecegiz simdi napalim bu kg ömür boyu sürecek daha bebegi dogurcagiz kg alip vercegiz eee stres olup alip vercegiz ee mutlu olup alip vercegiz ama bir yerde muhakkak duracağiz duracagizda psikolojimizi biz bozmadan yoksa bu beden ne ise yarar dimii miyav su burda birbirimize destek olacagiz negatifler yok hayat ne verirse ufak seylerden bile mutlu olalim bu benim dusuncem kizlar sizleri tanımıyorum ama seviyorum yaa..Kızlar motivem yerlerde ne olucak benim bu halim of insanlar ile konuşmak Bile istemiyorum o kadar kötüyüm dün doktorumda aynısını defi ne oldu sana diyetoparlanamıyorum
Evett kedikedi84 seni böyle görmek beni motive ediyor noluy sakin birakma bizde guc alalim senden emiiİyi geceler kızlar yarın sanki diyetimizin ilk günü gibi hevesle başlayalım.
Aramıyorumda işte ne bileyim işteAlkah seni kiz kendine stres edecek yermi ariyon ne bacim.bos verrr sende citir hatun olcan ben inanıyorum sana...
Evet halimize binlerce şükür Canım bakalım bugünden itibaren Karataya dört dörtlük sarılıcamAmaaaa kiz boyle olmaz hemen birak kotu şeyleri düşünme yaa halimize binlerce sukredecegiz simdi napalim bu kg ömür boyu sürecek daha bebegi dogurcagiz kg alip vercegiz eee stres olup alip vercegiz ee mutlu olup alip vercegiz ama bir yerde muhakkak duracağiz duracagizda psikolojimizi biz bozmadan yoksa bu beden ne ise yarar dimii miyav su burda birbirimize destek olacagiz negatifler yok hayat ne verirse ufak seylerden bile mutlu olalim bu benim dusuncem kizlar sizleri tanımıyorum ama seviyorum yaa..
İşte 1 öğünde fazla kaçırınca diğer öğünde veya bir sonraki gün hafif yemeyi dengelemeyi alışkanlık haline getirmemiz gerek hergün aynı tempoda yememeyi kafamıza artık yerleştirmemiz gerek ki eski halimize dönmeyelimÖnümüze gelince dayanamayıp yedigimize göre bız hala olmadık canım ya gene kilo almaya adayiz hep of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?