- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.241
Sabah yemişsin gözlemeyi iyi olmuş kahvaltı çünkü gerisi çok güzel. Lezzetli şeyler ama bence sağlıklı.Dünkü menüm :kahvaltıda pazarda yaptık otlu gözleme ,öğlen arkadaşımda kısır yedik bol yeşillik malzemeli yanında turşu akşam ise ciğer şiş ,soğan söğüş ve maden suyu ,sade Türk kahvesi
Aaa nazar mı değdiGünaydın kızlar. İki haftadır motivasyonum kaçtı resmen. Önüme ne gelirse yiyorum adeta. Ayın 7 sinde gideceğim diyetisyene umarım + çıkmam. Uzun süre yapınca insan sıkılıyor sanırım. E birde işyerinde herkes birşeyler yiyor canım istiyor. İlk zamanki dirayetim yok nedense
İnşallah canım hepimiz birbirimizi motive ede ede bırakmadan artık şu iki ay yapabileceğimizin en iyisini yapalım.Evett kedikedi84 seni böyle görmek beni motive ediyor noluy sakin birakma bizde guc alalim senden emii
Sağol canımSabah yemişsin gözlemeyi iyi olmuş kahvaltı çünkü gerisi çok güzel. Lezzetli şeyler ama bence sağlıklı.
Aaa nazar mı değdisen toplarsın kendini çok büyük yol kat ettin geçen eski tablolara baktım yanlış hatırlamıyorsam 81 kilo ile başladın di mi sen? O zaman bana ne kadar uzak geliyordu 81...
Sporumu yaptım üstüne bide avm dolaştım ben de, şimdi öğle yemeği yiyeceğim.Kahvemi içtim sporumu yaptım geldim yine leslie 3milsizler nasılsınız bi bakim dedim
Kimse yok mu
Hayırlı Kandil'ler kızlar...Slm kizlar regaip kandiliniz mübarek olsun. .
Miyav_su menun harkaymis tam doyurucu şeyler ve guzell immmmmhh :))
Seninde Kandil'in mübarek olsun canım sağol teşekkür ederimSlm kizlar regaip kandiliniz mübarek olsun. .
Miyav_su menun harkaymis tam doyurucu şeyler ve guzell immmmmhh :))
Hayırlı kandiller canım afiyet olsunHayırlı Kandil'ler kızlar...
Yediklerim sabah öğlen dünün aynısı akşam mantarlı omlet+1 dilim ekmek.
Süpersin canımSporumu yaptım üstüne bide avm dolaştım ben de, şimdi öğle yemeği yiyeceğim.
Afiyet olsun canım bende evde takıldım eşim dükkana gittiKahvemi içtim sporumu yaptım geldim yine leslie 3milsizler nasılsınız bi bakim dedim
Kimse yok mu
Aman sakın canım ipleri gevşetmeSanırım canımEvet 81 ile başladım ve epeyde verdim ama bu sefer herşeyi yedim içtim hala da devam ediyorum. 38 bedene düştüm çok şükür 42 den. Umarım bir an önce toparlarım
Aynende öyleydi valla Tamda o saatte hahaha bilmiyorum ne olacak halim neyse halim çıksın falım oldum tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?