- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.861
Annelerimizin hakkı ödenmez canım sormaEvde yasayinca annemin neden kilo aldigini anladim bi de kinardim okurken
Kız nereye gidiyon hangi ülke turlamiKızlar tam 3 haftadır 1 çatal pasta ve 1/4 dilim börek dışında bir kaçamağım olmadı 13 Nisan diyordum verdiğim sözü tuttum ve tabii karşılığını aldım. Kendimi gerçekten tebrik ediyorum
Yarın ben yurt dışına çıkacağım. Onun için pazar gününe kadar yazamayabilirim. Arada okurum akşam oteldeyken. Tabii orda çok abartmamaya çalışacağım ama çok dikkat edebileceğimi sanmıyorum. Bol bol yürüyeceğim.
Hakkınızı helal edin kızlar...
Hatun zayıfladı bacım biz öyle haftalardır yerimizde sayıyoruz sen hariç kocası taktı koluna ikinci balayına gittiler ne güzelKız nereye gidiyon hangi ülke turlami
Aaaa kuzum sana hic yakıştıramadımBen içiyorum75 kiloya düşünce bırakıcam bendesalak kafam 25 yaşında başladım yani insanlar üniversitede falan başlar ben evlendim başladım. Önce haftada 1 vişne aromalı olan sonra hergün 1 tane sonra normal sigaraya geçiş. Sigara bile tatlı olanı yüzünden başladım yani .Tebrik ederim bıraktığın için @oneyou89
Bende evliliğim diye başladım kendim için devam ediyorum, çok rahatlıyomuş insan. Önceden oturduğum koltuktan elimde tepsi ile kalkamıyordum illa bi yere tutunup kalkıyordum. Şimdi rahat oturup kalkıyorum bacak bacak üstüne atarken elimle bacağımı çekmem gerekiyordu.Evliligim icin degil kendim icin yapmaliyim ama kendimi sevmiyo mu oluyorum simdi aslinda ben kendimi seviom die yiyom yemek yemek zevk veriyo baska bi zevk ne bulcam evdeyim hep cocuktan cikilmio zaten oy oyy
Yok canım turla değil kendimiz ayarladık oteli uçağı. Berlin e gidicez. Hem daha hesaplı oluyor hem turlar oteli merkezin çok dışına ayarlıyor.Kız nereye gidiyon hangi ülke turlami
Ay ben de hiç yakıştıramıyorum ben bi de bi karşıydım ki sorma... Ayıplardım içen kızlarıAaaa kuzum sana hic yakıştıramadım
Hele misafirlikte ben kucağıma yastık alırdım uzun penyeler giyerdimBende evliliğim diye başladım kendim için devam ediyorum, çok rahatlıyomuş insan. Önceden oturduğum koltuktan elimde tepsi ile kalkamıyordum illa bi yere tutunup kalkıyordum. Şimdi rahat oturup kalkıyorum bacak bacak üstüne atarken elimle bacağımı çekmem gerekiyordu.
Turlar zaten Canım sıkıntı seni soktular heryerden kelle parası alıyorlar oradan alışveriş mi yaptın ondan Bile komisyon alıyorlar en güzeliYok canım turla değil kendimiz ayarladık oteli uçağı. Berlin e gidicez. Hem daha hesaplı oluyor hem turlar oteli merkezin çok dışına ayarlıyor.
Onu hala yapıyorum biraz daha zayıflayınca bende eskiden derim inşallah...Hele misafirlikte ben kucağıma yastık alırdım uzun penyeler giyerdim
İnşallah canımOnu hala yapıyorum biraz daha zayıflayınca bende eskiden derim inşallah...
Artık çıksınlar hayatımızdan değil miBende uzun penyelerle yastıkları rahat bıraktım artık
Çıksınlar yiter yaşasın özgürlükArtık çıksınlar hayatımızdan değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?