Evliliğim için 35 kilo

Günaydın,

dün biraz fazla yedim malesef

Sabah: peynir, zeytin, 2 dlm ekmek, 1 yumurta
Öğle: 3 köfte , mercimek çorbası
Akşam: Mercimek çorbası, ev makarnası

Ev makarnasını abarttım 2 tabak yedim

Arkadaşlar ,

bu hafta moralim biraz bozuk, hayatımı sorgulamaya başladım.
Bu moda girmeme sebep olan olay ise lise arkadaşlarımın yıllar sonr abu hafta buluşacak olması. Kilolarım yüzünden buluşmaya gitmemeye karar verdim. Sonrasında da bu karara çok takıldım. Hem kilolarımdan bu kadar utanıyorum hem de 10 yıl oldu kilo veremiyorum.
Çıkan sonuç iradem zayıf ve ben hayatımı yönlendiremiyorum ve bunun gibi bir sürü düşünce dolanıyor aklımda

Ben hala bacak bacak üstüne atarken çok zorlanıyorum
2 dk dan fazla tutamıyorum bacak bacak üstünde

Umarım en kısa sürede bırakabilirsin
Benimde yeme bağımlılığım var, 10 senedir , ve bırakamıyorum.
Sonuç ortada hala kiloluyum
Bağımlılıklardan kurtuılmak gerçekten zor

Canım sen bilirsin ama ben olsam giderdim

Sağol canım 9 haftam kaldı bayrama artık yeter çoktan 66 kg görmüştüm hep yarıda bıraktım kaçtım artık kaçmak istemiyorum

Umarım bu sefer hedefine ulaşırsın
Ben de bayrama 73 girebilmeyi çok istiyordum artık imkansız
9 haftada 5 kilo versem ne güzel olur ancak geçmiş performansıma bakınca o bile çok zor

Abur cuburda sigara kadar tehlikeli malesef

Sigarayı bırakmak büyük bir başarı
Umarım yakın zamanda kötü yiyecekelride bırakırsın

Umarım bu sefer hedefine ulaşırsın
Ben de bayrama 73 girebilmeyi çok istiyordum artık imkansız
9 haftada 5 kilo versem ne güzel olur ancak geçmiş performansıma bakınca o bile çok zor
Neden olmasın belkide umduğundan daha fazla verirsin hep bu vazgeçmemiz yüzünden kaybettik biliyorsun değil mi canım

Sigarayı bırakmak büyük bir başarı
Umarım yakın zamanda kötü yiyecekelride bırakırsın
Tesekkur ederim bence arkadaslarinla bulusmaya git sen sensin degerli bir bireysin hic umursama nasil olsa gidecek ki o kilolar kendini bosuna buyutuyosun orda sadece anin tadini cikar cunku yillar sonra bulusmak hayatlarin nerelere gittigini gormek ozel bence kilona takilanlara da bakma eger oraya sevdigin bi kisi bile gidecekse dusunme git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…