- 30 Haziran 2016
- 2.507
- 5.330
- 88
- 46
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.881
İdare eder canım sende durumlar nasıl
Dün ki menüm kahvaltıda :klasik Karatay akşam ciğer sote ve salata spor olarak 1 saat kardiyo +1 saat ağırlık
Bende evliliğim diye başladım kendim için devam ediyorum, çok rahatlıyomuş insan. Önceden oturduğum koltuktan elimde tepsi ile kalkamıyordum illa bi yere tutunup kalkıyordum. Şimdi rahat oturup kalkıyorum bacak bacak üstüne atarken elimle bacağımı çekmem gerekiyordu.
Yok canım turla değil kendimiz ayarladık oteli uçağı. Berlin e gidicez. Hem daha hesaplı oluyor hem turlar oteli merkezin çok dışına ayarlıyor.
Hele misafirlikte ben kucağıma yastık alırdım uzun penyeler giyerdim
Ben içiyorum75 kiloya düşünce bırakıcam bendesalak kafam 25 yaşında başladım yani insanlar üniversitede falan başlar ben evlendim başladım. Önce haftada 1 vişne aromalı olan sonra hergün 1 tane sonra normal sigaraya geçiş. Sigara bile tatlı olanı yüzünden başladım yani .Tebrik ederim bıraktığın için Y yellow diamond
Umarım en kısa zamanda kurtulursun CanımBen hala alıyorum yastık
iş yerinde arkadaş 5 aylık hamile, yan yana gelince beni 9 aylık hamile sanırssın
O kadar büyük göbek, karın var
Sana kitap tavsiye ediyorum dr.mıke dow yemek bağımlılığıUmarım en kısa sürede bırakabilirsin
Benimde yeme bağımlılığım var, 10 senedir , ve bırakamıyorum.
Sonuç ortada hala kiloluyum
Bağımlılıklardan kurtuılmak gerçekten zor
Sağol canım 9 haftam kaldı bayramasporun süper her zamanki gibi, maşallah
Canım sen bilirsin ama ben olsam giderdimArkadaşlar ,
bu hafta moralim biraz bozuk, hayatımı sorgulamaya başladım.
Bu moda girmeme sebep olan olay ise lise arkadaşlarımın yıllar sonr abu hafta buluşacak olması. Kilolarım yüzünden buluşmaya gitmemeye karar verdim. Sonrasında da bu karara çok takıldım. Hem kilolarımdan bu kadar utanıyorum hem de 10 yıl oldu kilo veremiyorum.
Çıkan sonuç iradem zayıf ve ben hayatımı yönlendiremiyorum ve bunun gibi bir sürü düşünce dolanıyor aklımda
Sağol canım 9 haftam kaldı bayramaartık yeter çoktan 66 kg görmüştüm hep yarıda bıraktım kaçtım artık kaçmak istemiyorum
Canım sen bilirsin ama ben olsam giderdim
Canım ben babam tükettiği için çocuk ken tiksindim arkadaşlarım bana sigara değil abu çubur alıştırdılar malesef hatta hep derler sana Abur cubur ,fast food alıştırdık ama bir sigarayı alıştırmazdık derler
Guzel faydali bi kitaba benziyor ben bir ay once de sigarayi biraktim tamamen neredeyse on yildir iciyordum sanirim yiyeceklerle arami kotu tutamamin sebebplerinden biri de bi bagimliligi digeriyle dolduruyor olmam ama onu biraktigim gibi kotu yiyecekleri de birakmaliyim
Neden olmasın belkide umduğundan daha fazla verirsin hep bu vazgeçmemiz yüzünden kaybettik biliyorsun değil mi canımUmarım bu sefer hedefine ulaşırsın
Ben de bayrama 73 girebilmeyi çok istiyordum artık imkansız
9 haftada 5 kilo versem ne güzel olur ancak geçmiş performansıma bakınca o bile çok zor
Tesekkur ederim bence arkadaslarinla bulusmaya git sen sensin degerli bir bireysin hic umursama nasil olsa gidecek ki o kilolar kendini bosuna buyutuyosun orda sadece anin tadini cikar cunku yillar sonra bulusmak hayatlarin nerelere gittigini gormek ozel bence kilona takilanlara da bakma eger oraya sevdigin bi kisi bile gidecekse dusunme gitSigarayı bırakmak büyük bir başarı
Umarım yakın zamanda kötü yiyecekelride bırakırsın
Kesinlikle ikiside çok tehlikeli ve zararlıAbur cuburda sigara kadar tehlikeli malesef
Selam kızlar nasılsınız ben biraz endişeliyim babam yarın anju olacak bende bugün memlekete gidicem dua edin nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?