- 4 Ocak 2015
- 2.203
- 2.405
- 158
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.841
Amin canım insaallahSelam canım rabbim şifa versin babana umarım hemencecik açılır damarları
Allah sifa versin mlyt insallah goz acip kapayincaya biter ve sagligina kavusur soguk kanli ol cevremde cok anju olan duydum icini ferah tutHoşgeldin canım
O ne demek miyav_su kusura bakma bilmiyorum seker hastaligi mi?sanirim bendde de kiloya bagli tansiyon varMerhaba hoşgeldin canım aramıza ben uzun zamandır şeker ben türevlerini tüketmiyorum birde tip 2 diyabetim
Oda şeker hastalığının bir çeşiti canım kilo olunca bütün hastalıklara davetiye malesef o yüzden vermemiz lazımO ne demek miyav_su kusura bakma bilmiyorum seker hastaligi mi?sanirim bendde de kiloya bagli tansiyon var
Guzel faydali bi kitaba benziyor ben bir ay once de sigarayi biraktim tamamen neredeyse on yildir iciyordum sanirim yiyeceklerle arami kotu tutamamin sebebplerinden biri de bi bagimliligi digeriyle dolduruyor olmam ama onu biraktigim gibi kotu yiyecekleri de birakmaliyim
Inşaallah canım Allah razı olsunAllah sifa versin mlyt insallah goz acip kapayincaya biter ve sagligina kavusur soguk kanli ol cevremde cok anju olan duydum icini ferah tut
Evet canım bebekle zor ama başarabilirsin. Evde zaten devamlı hareket halindesindir. 3 şey gerçekten çok önemliymiş onu anladım1. Ekmek günde max 1 dilim yemek 2. Hamurişi yememek 3. Ve en önemlisi benim için kabus olan ama gerçekten kestiğimden beri çok fark eden tatlı yememek.Allah razi olsun mesajimi sonunda biri gordu dedim. Ilgilendigin icin sagol kedikedi84 Ben 27 yasimdayim boyum 159 kilom vasat 103 uc haneyi gordum hayatimda ilk defa 6.5 aylik bi bebegim var calismiyorum mus ta degil usakta yasiyorumevlenip bi ay sonra hamile kaldim doguma kadar 28 kilo aldim ve artik kilo vermeliyim nerden nasi baslicam bilmiyorum cocukla da diyet cok zor oluo mama yiyo ama zor hem ev hem cocuk ne yapcam bilmiorum
Çalışıyor musun? Yazacakken Muş un çıkmış telefonun azizliği, ben de niye muş ta değil uşak ta yaşıyorum yazmış dedim, bi de kafamda senaryo yazdım muş ta oturuyodu da uşak a gelin geldi diyeAllah razi olsun mesajimi sonunda biri gordu dedim. Ilgilendigin icin sagol kedikedi84 Ben 27 yasimdayim boyum 159 kilom vasat 103 uc haneyi gordum hayatimda ilk defa 6.5 aylik bi bebegim var calismiyorum mus ta degil usakta yasiyorumevlenip bi ay sonra hamile kaldim doguma kadar 28 kilo aldim ve artik kilo vermeliyim nerden nasi baslicam bilmiyorum cocukla da diyet cok zor oluo mama yiyo ama zor hem ev hem cocuk ne yapcam bilmiorum
Ay canım ya dualarım babanla inşallah çok kolay geçer ve tüm damarları sapasağlam çıkar...Selam kızlar nasılsınız ben biraz endişeliyim babam yarın anju olacak bende bugün memlekete gidicem dua edin nolurr
Amiin canım çok sağolAy canım ya dualarım babanla inşallah çok kolay geçer ve tüm damarları sapasağlam çıkar...
İnşallah en kısa sürede bırakırsın ne güzel sigarayı bırakmışsın ben hayatım boyunca hiç içmedim şükür bundan sonrada içmem inşallahGuzel faydali bi kitaba benziyor ben bir ay once de sigarayi biraktim tamamen neredeyse on yildir iciyordum sanirim yiyeceklerle arami kotu tutamamin sebebplerinden biri de bi bagimliligi digeriyle dolduruyor olmam ama onu biraktigim gibi kotu yiyecekleri de birakmaliyim
Bu iyiydi hah hayÇalışıyor musun? Yazacakken Muş un çıkmış telefonun azizliği, ben de niye muş ta değil uşak ta yaşıyorum yazmış dedim, bi de kafamda senaryo yazdım muş ta oturuyodu da uşak a gelin geldi diye
Ben içiyorum75 kiloya düşünce bırakıcam bendeİnşallah en kısa sürede bırakırsın ne güzel sigarayı bırakmışsın ben hayatım boyunca hiç içmedim şükür bundan sonrada içmem inşallah
Ne guzel ya keske ben de hic icmemis olsaydimİnşallah en kısa sürede bırakırsın ne güzel sigarayı bırakmışsın ben hayatım boyunca hiç içmedim şükür bundan sonrada içmem inşallah
Bana sigara da kilo aldirdi iciom yemek yiyom ya da yaninda icecek tuketiodum bi yerden sonra midem sindirmedi resmen metabolizmami bozdu insallah sen de en kisa surede birakirsin yaBen içiyorum75 kiloya düşünce bırakıcam bendesalak kafam 25 yaşında başladım yani insanlar üniversitede falan başlar ben evlendim başladım. Önce haftada 1 vişne aromalı olan sonra hergün 1 tane sonra normal sigaraya geçiş. Sigara bile tatlı olanı yüzünden başladım yani .Tebrik ederim bıraktığın için Y yellow diamond
Evet senin başlaman enterasan olmuş genelde okulda yAda iş ortamı diye söylenir sanırım sen evlenince hemen kilo alınca mı acaba stresden başladın canım olabilir mi umarım en kısa zamanda bırakırsın bugün hamile bayan vardı il tane Rus biri sigara içiyordu çok kızdım ve üzüldüm diğeri sağlıklı ve esneme hareketleri yaptı burada sen hangisi olmak istersenBen içiyorum75 kiloya düşünce bırakıcam bendesalak kafam 25 yaşında başladım yani insanlar üniversitede falan başlar ben evlendim başladım. Önce haftada 1 vişne aromalı olan sonra hergün 1 tane sonra normal sigaraya geçiş. Sigara bile tatlı olanı yüzünden başladım yani .Tebrik ederim bıraktığın için Y yellow diamond
Canım ben babam tükettiği için çocuk ken tiksindim arkadaşlarım bana sigara değil abu çubur alıştırdılar malesef hatta hep derler sana Abur cubur ,fast food alıştırdık ama bir sigarayı alıştırmazdık derlerNe guzel ya keske ben de hic icmemis olsaydim
Kitap oku spor yap bul bir aktivite canımEvliligim icin degil kendim icin yapmaliyim ama kendimi sevmiyo mu oluyorum simdi aslinda ben kendimi seviom die yiyom yemek yemek zevk veriyo baska bi zevk ne bulcam evdeyim hep cocuktan cikilmio zaten oy oyy
Evde yasayinca annemin neden kilo aldigini anladim bi de kinardim okurkenKitap oku spor yap bul bir aktivite canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?