Evliliğim için 35 kilo

Guzel faydali bi kitaba benziyor ben bir ay once de sigarayi biraktim tamamen neredeyse on yildir iciyordum sanirim yiyeceklerle arami kotu tutamamin sebebplerinden biri de bi bagimliligi digeriyle dolduruyor olmam ama onu biraktigim gibi kotu yiyecekleri de birakmaliyim

Evet canım bebekle zor ama başarabilirsin. Evde zaten devamlı hareket halindesindir. 3 şey gerçekten çok önemliymiş onu anladım1. Ekmek günde max 1 dilim yemek 2. Hamurişi yememek 3. Ve en önemlisi benim için kabus olan ama gerçekten kestiğimden beri çok fark eden tatlı yememek.
Hoşgeldin aramıza

Çalışıyor musun? Yazacakken Muş un çıkmış telefonun azizliği, ben de niye muş ta değil uşak ta yaşıyorum yazmış dedim, bi de kafamda senaryo yazdım muş ta oturuyodu da uşak a gelin geldi diye

İnşallah en kısa sürede bırakırsın ne güzel sigarayı bırakmışsın ben hayatım boyunca hiç içmedim şükür bundan sonrada içmem inşallah

İnşallah en kısa sürede bırakırsın ne güzel sigarayı bırakmışsın ben hayatım boyunca hiç içmedim şükür bundan sonrada içmem inşallah
Ben içiyorum75 kiloya düşünce bırakıcam bende salak kafam 25 yaşında başladım yani insanlar üniversitede falan başlar ben evlendim başladım. Önce haftada 1 vişne aromalı olan sonra hergün 1 tane sonra normal sigaraya geçiş. Sigara bile tatlı olanı yüzünden başladım yani .Tebrik ederim bıraktığın için Y yellow diamond

Bana sigara da kilo aldirdi iciom yemek yiyom ya da yaninda icecek tuketiodum bi yerden sonra midem sindirmedi resmen metabolizmami bozdu insallah sen de en kisa surede birakirsin ya

Evet senin başlaman enterasan olmuş genelde okulda yAda iş ortamı diye söylenir sanırım sen evlenince hemen kilo alınca mı acaba stresden başladın canım olabilir mi umarım en kısa zamanda bırakırsın bugün hamile bayan vardı il tane Rus biri sigara içiyordu çok kızdım ve üzüldüm diğeri sağlıklı ve esneme hareketleri yaptı burada sen hangisi olmak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…