Evliliğim için 35 kilo

Çok geçmiş olsun ya daha önce olan bi şey mi? Bodruma mı gittiniz ordaki depremler mi etkiledi? Allah hepimize sağlık sıhhat huzur versin gerisi gerçekten boş.

Geçmiş olsun canim dikkat et sağlığına ins bir an önce toparlanirsin

Geçmiş olsun, İnşallah kısa sürede iyileşirsin

bende zayıflayıp hamile kalmayı düşünüyorum canım inşallah 81 ile hamile kaldığında daha mı rahattın? kaç ay denedikten sonra hamile kaldın canım sormamda sakınca yoksa?

Çok geçmiş olsun ya daha önce olan bi şey mi? Bodruma mı gittiniz ordaki depremler mi etkiledi? Allah hepimize sağlık sıhhat huzur versin gerisi gerçekten boş.

Geçmiş olsun canim dikkat et sağlığına ins bir an önce toparlanirsin

Geçmiş olsun, İnşallah kısa sürede iyileşirsin

teşekkür ederim arkadaşlar amin amin. kedi cnm kuşadasına gittik. depremden değil de ben heyecanlı bir insanım zaten. bayramda çok yoruldum eşimle de tartışmamız oldu. o yorgunluğun üzerine yola çıktık. yol uzun diye mola da vermedik. neyse çok aç kaldım biranda yemek yiyince bastırmaya başladı. ben de kalp krizi geçiriyorum diye bir panik yaptım o yapış. yani tatili acillerde geçirdim. dün psikiyatra gittim. panik atak ilacı verdi bakalım dünden bu yana iyiyim inş biran önce toparlarım.

İnşallah canım çok geçmiş olsun.

bende evlendiğim ay hamile kalmıştım ama düşük oldu. o zman 85 falandım en fazla sonra kilo aldım. ama en az 90 a inmeden hamile kalmam inşallah. sende iyilik sağlıkla büyüt çocuklarını.
Canım ben ikinciye 92 ile hamile kaldım çok zorlandim kimseye kilolu hamilelik tavsiye etmem heryerim hep ağrıdı ayaklarım şişti uyku yok yürümek bile zordu

Tekrar geçmiş olsun

Selam kızlar napıyosunuz nasılsınız? Benim biraz motivasyona ihtiyacım var hala başlayamadım ya yerimde sayıyorum
Benimde soyle silkenip baslamamiz lazim dunden beri hastayim yattim öyle bahcede üşüttüm sanirim bide ustune bugun regl oldum sanki disardan biri gelip şöyle osmanli tokati atsa kendime gelcem :)) ayy allah korusun
Ama hakketten artik soyle silkenip baslamamiz lazim su kg kadar dusmusuz geri kg almak katiyen istemeyiz bu kadar yedik ictik yeter dimii
Neden hep pazartesi baslayalim demek icimden geliyor kac pazartesi gecti ve hala yerimde duruyorum gerci bu pazartesi maraton basliyor benim icin okullar aciliyor annemede diyorum yürüyüş yapalim die oda baslasak iyu yine imalar basladi kg versen demeler ahhh ben istememmi haklida yaa hadi birbirimizi motive edelim kızlar. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…