- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.281
Çok geçmiş olsun ya daha önce olan bi şey mi? Bodruma mı gittiniz ordaki depremler mi etkiledi? Allah hepimize sağlık sıhhat huzur versin gerisi gerçekten boş.Meraba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim. yıllık izne ayrıldım. oğlanı kreşten aldım bu sürede. tatile gitik güya! tatil de panik atağa yakalandım. onla cebelleşip duruyorum ben. umarım hepiniz iyisinizdir. vallahi yemek yiyebilmenin kıymetini anladım bu süreçte . ahh sağlık en önemlisi oymuş. doğru düzgün yemek falan yiyemiyorum. inş biran önce düzelirim. umarım sizler iyisinizdir.
Geçmiş olsun canim dikkat et sağlığına ins bir an önce toparlanirsinMeraba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim. yıllık izne ayrıldım. oğlanı kreşten aldım bu sürede. tatile gitik güya! tatil de panik atağa yakalandım. onla cebelleşip duruyorum ben. umarım hepiniz iyisinizdir. vallahi yemek yiyebilmenin kıymetini anladım bu süreçte . ahh sağlık en önemlisi oymuş. doğru düzgün yemek falan yiyemiyorum. inş biran önce düzelirim. umarım sizler iyisinizdir.
Meraba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim. yıllık izne ayrıldım. oğlanı kreşten aldım bu sürede. tatile gitik güya! tatil de panik atağa yakalandım. onla cebelleşip duruyorum ben. umarım hepiniz iyisinizdir. vallahi yemek yiyebilmenin kıymetini anladım bu süreçte . ahh sağlık en önemlisi oymuş. doğru düzgün yemek falan yiyemiyorum. inş biran önce düzelirim. umarım sizler iyisinizdir.
Vilmacım sen nasılsın? İşler güçler biraz daha güzelleşmiştir inşallah.Geçmiş olsun, İnşallah kısa sürede iyileşirsin
bende zayıflayıp hamile kalmayı düşünüyorum canım inşallah 81 ile hamile kaldığında daha mı rahattın? kaç ay denedikten sonra hamile kaldın canım sormamda sakınca yoksa?Lütfen kilo verip hamile kal yoksa çok zorlanırsin ilk gebeligimde 81 kiloyla başlamıştım 87 ile doğuma girdim çıktım 81 idim kuş gibi ama ikinci öyle olmadı 93 le hamile kaldım doğuma 103 ile girdim heryerim hamileyken ağrıdı adim atamıyordum o son aylarda şişti ayağım bacağım bebekin başı bombeli doğdu sikismis karnimda dönmedi vs vs neyse ki şükür düzeldi kuzum velhasıl kızlar doğuma girerken 90 ve üzeri olmayın size tavsiyemdir
Çok geçmiş olsun ya daha önce olan bi şey mi? Bodruma mı gittiniz ordaki depremler mi etkiledi? Allah hepimize sağlık sıhhat huzur versin gerisi gerçekten boş.
Geçmiş olsun canim dikkat et sağlığına ins bir an önce toparlanirsin
Geçmiş olsun, İnşallah kısa sürede iyileşirsin
bende evlendiğim ay hamile kalmıştım ama düşük oldu. o zman 85 falandım en fazla sonra kilo aldım. ama en az 90 a inmeden hamile kalmam inşallah. sende iyilik sağlıkla büyüt çocuklarını.Canım ben evlendiğimde ilk geceden hamile kaldım kilom 81 idi
İnşallah canım çok geçmiş olsun.teşekkür ederim arkadaşlar amin amin. kedi cnm kuşadasına gittik. depremden değil de ben heyecanlı bir insanım zaten. bayramda çok yoruldum eşimle de tartışmamız oldu. o yorgunluğun üzerine yola çıktık. yol uzun diye mola da vermedik. neyse çok aç kaldım biranda yemek yiyince bastırmaya başladı. ben de kalp krizi geçiriyorum diye bir panik yaptım o yapış. yani tatili acillerde geçirdim. dün psikiyatra gittim. panik atak ilacı verdi bakalım dünden bu yana iyiyim inş biran önce toparlarım.
Amin cumlemizinkileribende evlendiğim ay hamile kalmıştım ama düşük oldu. o zman 85 falandım en fazla sonra kilo aldım. ama en az 90 a inmeden hamile kalmam inşallah. sende iyilik sağlıkla büyüt çocuklarını.
Canım ben ikinciye 92 ile hamile kaldım çok zorlandim kimseye kilolu hamilelik tavsiye etmem heryerim hep ağrıdı ayaklarım şişti uyku yok yürümek bile zordubende evlendiğim ay hamile kalmıştım ama düşük oldu. o zman 85 falandım en fazla sonra kilo aldım. ama en az 90 a inmeden hamile kalmam inşallah. sende iyilik sağlıkla büyüt çocuklarını.
zordur tabi kilolu hamilelik.Canım ben ikinciye 92 ile hamile kaldım çok zorlandim kimseye kilolu hamilelik tavsiye etmem heryerim hep ağrıdı ayaklarım şişti uyku yok yürümek bile zordu
Vilmacım sen nasılsın? İşler güçler biraz daha güzelleşmiştir inşallah.
teşekkür ederim arkadaşlar amin amin. kedi cnm kuşadasına gittik. depremden değil de ben heyecanlı bir insanım zaten. bayramda çok yoruldum eşimle de tartışmamız oldu. o yorgunluğun üzerine yola çıktık. yol uzun diye mola da vermedik. neyse çok aç kaldım biranda yemek yiyince bastırmaya başladı. ben de kalp krizi geçiriyorum diye bir panik yaptım o yapış. yani tatili acillerde geçirdim. dün psikiyatra gittim. panik atak ilacı verdi bakalım dünden bu yana iyiyim inş biran önce toparlarım.
İnşallah canım çok geçmiş olsun.
Tekrar geçmiş olsun
Benimde soyle silkenip baslamamiz lazim dunden beri hastayim yattim öyle bahcede üşüttüm sanirim bide ustune bugun regl oldum sanki disardan biri gelip şöyle osmanli tokati atsa kendime gelcem :)) ayy allah korusunSelam kızlar napıyosunuz nasılsınız? Benim biraz motivasyona ihtiyacım var hala başlayamadım ya yerimde sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?