- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #8.381
Aşılama yaptırmayı düşünmüyorum 3-4 ay kendimiz deneyelim diyeceğim zaten o zamana maddi gücümüz ancak olur evet direk hormon istemiyorum vücuduma bugün sorucam rahmim nasıl ,yumurtalıklar nasıl diye ona göre yön çizicem şu b12 ,d vitamini ve Demir'i yükseltmek istiyorum birde rahim için Q10 önermiş buradaki sayfalarda denk geldim gerekirse Onuda alıcam selenyum ile birlikte bakalım canım eşimde sabaha karşı geldi buradayken çok kötüydü umutlu bakalım Onuda önümüzdeki günlerde ürolojiye gidecek onda var mı sorun baksınlar oyalanmak istemiyorumNetten bir bakiyim canim hic duymadim ben..asilamayla hic zaman kaybetme bence tupte kullanilan ilaclarin aynisini kullanacaksin yazik vucuda okaa hormon girecek eger maddi durum varsa özel de 7-8 bin civari tabi yasadigin il durumu fark edrmi bilmiyorum bide bizim durum cok hassas asilama zaman kaybi bizim icin hani yasimiz 25-28-30 olsa neyse
Bide eger maddi durum yoksa iki asilama yaptirman lazım devletin imkanlarindan yararlanabilmek icin..simdi ben iki asilama fakultede yaptirdimdi uc tup bebek özel de yaptirdim eger zayiflarsam devlette yaptirmayi düşünüyorum bide aklim kalmasın hep ozele gitmistimm..hayirlisi ordan oraya savrulup durduk verecek olan rabbim her harukarde verirdi rabbimin bur bildigi zamanimiz var rabbim sabir versin inş bizlere yollarimizi açsın drmuzun ilacimizi rast denk getirsin inş. .

niye o kadar az sans verdi
 niye o kadar az sans verdi