- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #8.461
Valla ben çok koptum konudan ya kusurabakmayın. Artık yediğime içtiğime daha dikkat etmem gerek aslında onun için burda yazmaya devam edicem ama.Merhabalarkedikedi84
Pazartesi günleri kilo bildiriminde bulunuyor muyuz?
Pazartesi itibariyle kilom 97.8 kg
Güzel bir hafta diliyorum herkese. Sevgiler.

gittin mi doktora canım benim iştahım kapandı yemek yiyemiyorım geçen aydan Bu yana
gittin mi doktora canım benim iştahım kapandı yemek yiyemiyorım geçen aydan Bu yana  eşim çok kızıyor midem bulanarak yiyorum şuan 68 kg oldum herkes çok zayıfladın diyor
eşim çok kızıyor midem bulanarak yiyorum şuan 68 kg oldum herkes çok zayıfladın diyor  ama elimde değil
ama elimde değil 
 zararı olmasın bebişe inşallah tekrar başlamazsın sigara içmeye aman dikkat
zararı olmasın bebişe inşallah tekrar başlamazsın sigara içmeye aman dikkat 

yapıcam Allah nasip ederse sonrada öğleye kadar gerekirse akşama kadar uyumak istiyorum
yapıcam Allah nasip ederse sonrada öğleye kadar gerekirse akşama kadar uyumak istiyorum  inşallah Allah'ın bir işi karışmazsa sonrada Pazar'a gidip alışveriş yapmak istiyorum marketten almayı sevmiyorum ilkbahardan bu yana marketten aldım hep sonrada kitap okumak ve siyah beyaz film izlemek istiyorum
inşallah Allah'ın bir işi karışmazsa sonrada Pazar'a gidip alışveriş yapmak istiyorum marketten almayı sevmiyorum ilkbahardan bu yana marketten aldım hep sonrada kitap okumak ve siyah beyaz film izlemek istiyorum